Сътворете прекрасен живот

Посланията на Христос, Послание 2 

Сътворете си прелестен живот, чудесна сексуалност.

ХРИСТОС КАЗВА: „Дойдох отново да говоря, използвайки вашия език, за живота и подхода ви в ежедневието. Сутрин ставате и нямате абсолютно никаква представа какво ви очаква. Потапяте се в рутина, редите изречения и думи, без да се замисляте какво е възможното им въздействие върху средата ви или върху онези, с които разговаряте. Не знаете какво може да си причините в бъдеще. Вярвате, че контролирате живота си, но всъщност всички вие се държите безразсъдно и напълно пренебрегвате това, което създавате за себе си всяка минута.”

Също толкова важно е, че носите емоционален товар, който дори и най-интересните събития или вълнуващи преживявания не могат да изтрият от сърцето и съзнанието ви. Където и да отидете, той понижава вибрациите ви, прониква в нервната ви система, а после и в клетките, което намалява жизнената им сила, начина им на функциониране, включително и способността им за самовъзстановяване.

Когато се сблъска със съпротива, човешкото ви его се изправя настръхнало в позиция за самоотбрана. Неговата работа като „Пазител на вашата Индивидуалност“ е да ви гарантира оцеляване. Това е причината да се хвърля да ви защити и вие оставате с усещането, че всяко противодействие спрямо вас е нетърпимо и не следва да бъде допускано. В резултат на което установявате, че духът и емоциите ви се разпалват възмутени и негодуващи, искате да отвърнете на удара и да сломите съпротивата, независимо дали е оправдана или не.

Има нещо, което трябва да разберете за Егото – то е напълно лишено от проницателност, обективност или елементарно чувство за справедливост. Когато сте контролирани от неговите импулси, излъчвате толкова неуравновесени и така лишени от здрав разум вибрации, че те влияят неблагоприятно и на хората около вас и създават силно нехармонични схеми на съзнание, които започват да се отразяват върху предстоящите ви преживявания, дейности и ситуации.

Жизненоважно за бъдещото ви благоденствие и живота ви като цяло е да проумеете факта, че вие не сте жертва на обстоятелствата и преживяванията си, а техен СЪЗДАТЕЛ. Например, ако през деня предизвикате кавга или спор с колегите или шефа си, когато се приберете вечер у дома при най-близките си, може би все още ще бъдете под контрола на своето негодуващо его. Тогава вече няма да говорите със спокойствието, дадено ви от вашата истина или духовните ви ценности – те ще са загубили своя блясък и ще бъдат изопачени от изплъзналите се емоции, които сте си създали по-рано през деня.

По сходен начин може сутрин да излезете от дома си – мястото, където би трябвало духът ви да се обновява, а сърцето ви да се извисява в топлота и сърдечност, – но да преминете през входната врата загрижени и потиснати от току-що разменените гневни реакции с партньора си. Вероятно сте имали кавга заради някакво недоволство или упрек и сте се опитали да го изгладите със секс, но само за да откриете, че макар да изглежда, че ви е сближил емоционално, той не ви е донесъл истинско удовлетворение и не е излекувал негодуванието.

Трябва да разберете, че когато правите секс без предпазни средства, обменяте не само телесните си течности, но и съзнанията си. А съзнанието на много от вас е постоянно толкова реактивно, дори враждебно, към човечеството и живота като цяло, че не само влошава здравословното ви състояние, но и влияе негативно на физическото и емоционалното благосъстояние на половинката ви. Когато правите секс, за да изгладите недоразуменията след болезнен скандал, поемате и пропитото от лоши чувства съзнание на партньора си. Без изобщо да подозирате, допускате тези чувства да работят във вас, наравно с вашите собствени.

Обяснявам ви точно как земният ви свят (който наричате „твърд”, но всъщност е енергия на СЪЗНАНИЕТО) е комбинация от различни форми на съзнание – на лош нрав или на любов и радост, а те влияят на здравето и живота ви в добра или негативна посока. В зависимост от това, което създавате, оставяте такъв енергиен отпечатък върху нещата около себе си – колата, компютъра и всичко останало, което използвате през деня.

Вероятно ще попитате: „Как е възможно това?“ Възможно е, защото цялата Вселена, с всичките си галактики, е само СЪЗНАНИЕ – ЛЮБОВ и ИНТЕЛИГЕНТНОСТ в най-висшата си форма, работещи чрез взаимодействията на ЕЛЕКТРОМАГНЕТИЗМА, който всъщност е „субстанцията“ на човешките умствени способности и емоционални импулси, такива, каквито се възприемат в полето на земния живот.

Четете Писмо 5 и Писмо 6, докато не ви стане абсолютно ясно, че нищо не е солидно. Всичко, което виждате, усещате и докосвате, всъщност са ИМПУЛСИ НА СЪЗНАНИЕТО, направени видими чрез взаимодействията на електромагнетизма. Когато разберете това напълно и видите истинската роля, която играете в създаването на добро или лошо здраве, на щастие или нещастие ЗА СЕБЕ СИ И ДРУГИТЕ, тогава може би ще се убедите, че единственият разумен път напред е да

СЛЕДВАТЕ ХРИСТОВИЯ ПЪТ… ПЪТЯ на БЕЗУСЛОВНАТА ЛЮБОВ.

Как бихте могли да започнете да променяте обичайните си мисловни нагласи и да овладеете непокорните си емоции? Възможно е да го постигнете, като упражнявате силата на волята си, но разчитайки на нея, вие се опирате на същото его-съзнание, което ви кара да губите емоционалното си равновесие. Това е като да използвате захарен сироп, за да изтриете следите от захарен сироп. Другата възможност е да се научите да контролирате егото си, търсейки начин да разпознаете и осъществите контакт с ИЗВОРА на своето БИТИЕ, който нарекох „Отец“ (четете Писмо 7 и Писмо 8).

Вие не сте сами. Чрез редовни молитви и медитации накрая ще се свържете с ОНОВА, което ще се окаже най-големият ви източник на добрини и утеха във вашия свят.

Без съмнение мнозина ще попитат дали Христос одобрява или заклеймява презервативите. Моят красноречив отговор е: „Нито една нова съзидателна идея не е произлязла от човешките мозъчни клетки. Хората, които изобретяват нещо ново, получават вдъхновение от Всемира, a всичко идващо оттам, може да се употребява в полза на творението.” Създаването на презерватива е един от най-любещите и прекрасни дарове и благословии, появили се на Земята, както вътре, така и извън пределите на брака. Той донесе облекчение на много жени, обременени от страстите на настойчиви мъже. Той е средство да се спести страданието на нежеланите деца да съществуват без да бъдат обичани. Безброй много такива щяха да бъдат родени в бедност и да загинат преждевременно. С появата на СПИН, презервативът реално се превърна и в начин да защитите партньора си.

Но въпреки това трябва да разберете, че има моменти от съществуването, когато е необходимо да се осланяте на МОРАЛА. В Писмо 9 се посочва много ясно какъв е ИСТИНСКИЯТ сексуален морал, истинската сексуална ДУХОВНОСТ и какво е благословен секс – нещо, за което Църквата няма ни най-малка представа. 

<<<Предишно 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Следващо>>>

Сътворете прекрасен живот

5 thoughts on “Сътворете прекрасен живот

  1. Защо не спрем ,не се замислим не си ли заслужава да се порадваме на малките неща в Живота .Защо да не опитаме деня ни да започва с нещо хубаво например за пет минути да поспрем и да погледаме изгрева.Да не се ядосваме на Времето, а да си кажем то е такова каквото трябва да бъде , да поздравиме някой и да се усмихнеме,да потърсиме нещо около нас от което да ни стане приятно малко животинче или красиво цвете,красиво дърво да видиме тогава какви обстоятелства и преживявания ще ни донесе този ден.

  2. Не може живота да е напълно прекрасен,това го има само в мечтите и романите,много неща,понякога не зависят само от нас самите ,ние живеем и контактуваме в сложна взаимовръзка с околна среда,която малко или повече оказва влияние, ако щете и използваната храна влияе на вътрешния ни мир,обективно ние не го осъзнаваме ,но химическия и състав променя поведението на мозъчните клетки,а от там на електромагнитното ни поле на чакрите на усещането и на други неща които са извън нашето съзнание и ни влияят за момента на поведението и разума. Пример: Аз не смятах или не допусках да се случи, ама то е факт,така,че тези химически компонененти са изиграли за момента своето значение, независимо от нашето желание да подчиняваме мозъка да ни служи и мн.други подобни примери мога да дам.Не съм съгласен за пръчката -защо:Информацията в мозъчните клетки се съхранява,както в паметта остава реакцията да не повтаряш неправилното нещо,така,че с пръчката до известна степен се постига ,друг пример,когато се изгориш ,информацията в мозъчните клетки е същата -променя поведението и реакцията на човека да не се доближава до жаравата,независимо,че мозъчните клетки командват рецепторните клетки,вторите си връщат сигналите и мозъчните клетки се подчиняват ,като взимат необходимите мерки! Обяснете как ЧУДОТО ФИДАН от шесто чувство,който изцяло получава информацията чрез вярата в ИСУУС ,назовава имена, факти,събития от миналото,настоящето и бъдещето,ще кажете ,че всичко е нагласено за предаването-изпробвайте обадете му се и сами ще се убедите в дарбата му. При съвременните младежи,не се използва метода на въздействие с пръчката и какъв е резултата-мозъчните клетки са дефектирали и не могат да вземат позиция и младежите продължават да вземат дрога ,и клетките се подчиняват и подчиняват,ето това е значението на химическите вещества, които се съдържат в различните храни и субстанции,които определят нашето поведение и контрол! Причините аз ги търся в това,че се пренебрегват някои закони,като „ЗДРАВ ДУХ, ЗДРАВО ТЯЛО“ .Изгубиш ли вярата в нещо,дори да не е реално,губиш същноста и духовноста си! Това са частици въздействащи ни върху мозъчните неврони,не искам да се спирам на въздействието от
    психотрониката-въздействието на информациятя,музиката,слънчевите ерупции,космическите лъчения,кемтрейлиса,зумбирането по различни начини,така ,че оставете на всеки да си живее в собствения свят,да си вярва в каквото иска ,стига да не пречи на останалите-една вяра и надежда му са останали и не му я отнемайте !!!

    • Горе написаното е за хората, които не вярват в нищо и се противопоставят на вярващите,при тях са на лице факторите, които им въздействат да не вярват в нищо,хора които са изгубили всичко ценно за човека и робуват само на материалното,което ще ги погуби! Вярата е която крепи човека!

  3. Извинявам се ,за коментара ми,в началото разбрах без да съм прочел по-надолу,че личност представящ се за Исуус Христос,чрез научни доказателства отрича учението на ГОСПОДА -ПАЗИТЕЛЯ и затова написах коментара ми в този стил-погрешно и не съм прочел посланието и затова така съм го изтълкувал.Аз съм силно вярващ и това ми носи късмет във всички начинания!

Вашият коментар