Прогонете Злите Духове

Посланията на Христос, Послание 4

ХРИСТОС казва на достъпен език: „ЗАЩО ТРЯБВА ВИНАГИ ДА ГЛЕДАТЕ ПОД ЛЕГЛОТО СИ вечер, преди да заспите? Какво означава обикновено това във вашия свят?”. Означава, че когато сте били деца, понякога сте се страхували от зли духове, криещи се под леглото ви, и е трябвало да погледнете, за да се уверите дали наистина са там.

Когато ВЪРВИТЕ ПО ХРИСТОВИЯ ПЪТ, трябва винаги да изследвате мислите си преди да заспите, за да разкриете страховете си. След като разберете дали имате такива и какви са те, трябва да си припомните, че както детското ви въображение е поставяло зли духове под леглото ви, така и сега, като възрастни, си представяте бедствия, които ИЗОБЩО НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се случат. Моля, обърнете внимание, казвам: „Изобщо не е задължително да се случат“, а не „Никога не може да се случат“.

Изразявам се така, защото, каквито и да са „проблемите” ви, те остават такива единствено в ума ви, докато не им посветите достатъчно енергия и те се проявят като „видими реалности“ в живота ви. Според състоянието на делата ви в момента, може би те са само сериозни ВЕРОЯТНОСТИ. Например, ако ви предстои уволнение от работа; ако не ви достигат пари до такава степен, че да не знаете как ще оцелеете следващата седмица; ако детето ви изостава в училище или е изправено пред опасността да бъде изгонено – какъвто и да е проблемът, той не се превръща в истински, докато не се прояви. Междувременно остава само „ВЕРОЯТНОСТ“ за бъдещето, но вече ви кара да се свивате от страх и да ходите с натежало сърце. Но дори и страховете ви да се проявят като видими реалности в някакъв момент, дори и на самия ръб на катастрофата, знайте, че нещата може да се ПРОМЕНЯТ!

ХОРАТА, които постоянно се ТРЕВОЖАТ, обикновено считат, че нищо ДОБРО не е сигурно или надеждно, а е валидно точно обратното. Ах, вие, скъпи мои, само ако можех да издигна съзнанието ви високо над света, да ви изведа отвъд видимата материя, в невидимото измерение на духовна съзидателност, където наистина всяко нещо започва своето проявление, тогава сами бихте могли да видите, че ИЗВОРЪТ на вашето БИТИЕ – единственият ви ИЗТОЧНИК на ДУХОВНА БЕЗУСЛОВНА ЛЮБОВ – е осигурил всичко необходимо, за да задоволи потребностите ви. Но тъй като не сте наясно с реалността зад съществуването, създавате свои собствени липси и ограничения, болести и беди, като критикувате, оплаквате се, спестявате похвали за постиженията на другите, избягвате да им показвате чувствата си и сте неохотни в щедростта си към тези, които живеят в нищета. За да разберете защо е така, четете Писмо 1, докато не осъзнаете напълно ИСТИНСКОТО ЕСТЕСТВО на своя ИЗТОЧНИК на БИТИЕ, който нарекох „Отец“, когато бях на Земята.

Когато следвате ХРИСТОВИЯ ПЪТ – МОЯ ПЪТ, – знаете отлично и без никакво съмнение, че вашата безусловна вяра и убеденост в Божествената Закрила ще ви изведат от неприятностите и ще ви спасят от възможна загуба или болка. За да откриете защо хората, които наистина следват ХРИСТОВИЯ ПЪТ, притежават такава вяра и убеждение, четете и препрочитайте Писмо 5 и Писмо 6докато не осъзнаете напълно, че всичко, което можете да зърнете, усетите и докоснете, всъщност са само ИМПУЛСИ, направени видими благодарение на добрата работа на електромагнетизма.

Когато ВЪРВИТЕ ПО ХРИСТОВИЯ ПЪТ, знаете също (точно както и аз, докато бях на Земята), че има само някои неща, през които трябва да преминете, защото са естествени последици от това, което сте извършили в миналото. Те са резултати от ваши предишни действия, които сега се завръщат под формата на необходими уроци, за да ви донесат духовно израстване…, от което произтичат духовните благословения. НО…, когато наистина ВЪРВИТЕ ПО ХРИСТОВИЯ ПЪТ, приемате урока без съпротива или негодувание, защото също като МЕН ЗНАЕТЕ, че ще ви бъде дадена сила и вътрешна хармония да преминете през него с възможно най-малко неудобства.

Четете Писмо 3, в което говоря за живота си на Земята и за седмиците преди разпъването ми. Ще разберете, че „контролът над ума“ във всяка ситуация е единственият начин да постигнете качествено съществуване и да преодолявате препятствията в него. 

<<<Предишно 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Следващо>>>

Прогонете злите духове

3 thoughts on “Прогонете Злите Духове

  1. Нерешителността е в основата на страха.тя искристализира в съмнение двете се обединяват и се превръщат в страх.Възникват и ни обсебват преди да сме доловили тяхното присъствие.Страхът е просто състояние на ума.Съществуват 6 вида страх,които заедно с безпокойството предизвикват проблемите в ежедневието ни.Това са: страх от бедността,страх от критиката,страх от заболяване,страх загуба на любовта, страх от старостта и страх от смъртта .Те и безпокойството водят до всичките ни проблеми./По-обстойна информаия по темата за страха може да намерите в книгата на Наполеон Хил „Да прецакаш Дявола“/Всеки човек е способен да контролира напълно собственото си съзнание.Човек има пълен контрол само върху мислите си.Тъй като всички мисли имат склонност да се материализират страхът и бедността няма как да се материализират в смелост и печалба.Безпокойството е вид страх. То дейста бавно,упорито ,коварно стъпка по стъпка парализира разума,унищожава самочувствието и самоинициативата.Безпокойството е форма на постоянен страх дължащ се на нерешителност следователно то е умствено състояние,което подлежи на контрол.След като веднъж вземем решение да следваме определена линия на поведение то изчезва.Освободете се от страха от смъртта като я приемете за нещо неизбежно .Освободете се от страха от бедността като преживявате с толкова с колкото имате и вярвайте че утре ще получите повече.Освободете се от страха от критика,като решите да не се безпокоите за това какво ще кажат другите .Надмогнете страха от старостта като я приемете не за недостатък ,а за благословия защото носи мъдрост самоконтрол и дълбочина.Отървете се от страха от болести като не търсите постоянно симптоми на някакво заболяване.Овладейте страха от загуба на любов,защото може да живеете и без любов.Преодолейте навика да се безпокоите за всичко,което живота ви поднася защото не си струва.Заменете страха си с Вяра и така ще получите всичко което ви е необходимо.Само истинската, силна, непоколебима Вяра и контролът над ума водят до съвършенни резултати.

Вашият коментар