Главна квартира на Дружеството на Христовия Път

Членство

ЦЕЛИ : Любов, Мир и Радостен Живот

Членство в Дружеството на Христовия Път

Христовият Писар:

ХРИСТОС призовава за формиране на напълно ново ДРУЖЕСТВО въз основа на двете Послания, които Той ни е дал, с описание на посоката, която трябва да се опитаме да следваме в нашите мисли и емоции. Тази посока е прошка, безусловна любов и одобрение.

Една цел на изключително високо духовно ниво – не, Божествена цел – стои зад формирането на Христовото Дружество. Това е първата среща на истински духовни търсачи и мислители, за да работят заедно и в хармония за създаване на ТЪКАН от специално СЪЗНАНИЕ, което постепенно ще се прояви като ново качество на духовен живот, захранван от Жизнената енергия, изливаща се в човешкото им съзнание по време на нарочните медитации в рамките на Божественото Съзнание.

С преданата, любеща помощ на Активистите на това Дружество, от ден на ден, ТЪКАНТА от СЪЗНАНИЕ на новата Ера на Любов, Мир и Радостен Живот ще се разраства по сила и обем. Да започнем с това и работата, извършена от Активистите, ще пожъне посятото. Те ще открият, че усилията им са захранвани от Духа и нуждите им са задоволени. Духовните Ползи ще се проявяват също и в нормалните им човешки условия на живот, но когато проектът набере скорост, новата Тъкан от Съзнание ще започне да дава видими резултати в общности, които ще се присъединят към Дружеството и ще възприемат начина на медитация и молитва. Така Божественото Съзнание ще се разпространява във все по-големи сфери на човешкото съществуване и Любовта, Мирът и Радостният Живот ще започнат да се проявяват в още по-широки области в тези държави, които са се присъединили към Христовото Дружество.

Това е истинската цел на създаването на Дружеството на Христовия Път.

Така ПЪТЯТ на самия ХРИСТОС ще започне истински да се разпростира на земята, животворен и лъчист, посредством вдъхновените Активисти от Дружеството на ХРИСТОВИЯ ПЪТ.

Ние възнамеряваме да съберем в пределите на Христовото Дружество огромно множество от весели хора, които са се издигнали от равнините на човешкото его в любовта и хармонията на Христовия Път.

********

One thought on “Главна квартира на Дружеството на Христовия Път

  1. Не знам какво да напиша, току що започнах процес на цялостно преустройване на възгледите си, а преди 15 минути съвсем “случайно” попаднах на вашият сайт.
    Ще кажа, Благодаря!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *