Как да предотвратим разпада на банките и икономиката?

Въпрос: Какво да направим за прогнозираното рухване на банките и икономиката?

Миналата седмица получих писмо, в което се изразяваше дълбока загриженост, дори паника, че вече толкова много хора прогнозират срив в банковата система и икономиката. Има ли начин да го предотвратим и какъв е той?

Отговор:

Христос дойде изрично, за да ни каже, че не бива да вярваме в едни или други „неща”, а в Божественото Съзнание, защото именно ТО е тяхната основна субстанция. Именно нашата ВЯРА привежда Божественото Съзнание във видимо проявление в живота ни така, както сме поискали. ТО е и нашата Всемирна Интелигентна Любов, която осигурява решения на проблемите ни. А решението в този момент е молитва – и ВЯРА – И УТВЪРЖДЕНИЯ, ЧЕ НИЩО НЕ МОЖЕ ДА НИ НАВРЕДИ, ЗАЩОТО СМЕ ПОД ЗАКРИЛАТА НА БОЖЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ – ОТЦА.

Вечер си лягам и медитирам, за да се свържа с Него, и когато после отворя очи, виждам как стаята се изпълва с материална субстанция, подобна на марля, а понякога е по-плътна и прилича на платно. (Стаята ми не е напълно тъмна, защото през прозореца влиза малко от уличното осветление.) Ако провра ръката си през марлята, плаваща около тялото ми, тя изчезва. И не само това – мога да притегля субстанцията към себе си. Направих някои проучвания и разбрах, че явлението се нарича ектоплазма[1] – въплътени мисли. Много показателно е, че се случва само след медитация и контакт с Божественото Съзнание.

Вярвам, че всички ние можем да „произвеждаме” различни неща, когато се научим да медитираме правилно, достигайки до пълен покой и тишина в мислите си. Вярвам, че марлята/платното е първата проява на това, което сме поискали. Вярвам напълно, което постепенно се доказва, че когато се молим и правим връзка с Божественото Съзнание, ТО винаги отговаря на молитвите ни и те се материализират като решение на някакъв проблем.

Така че посрещнете проблемите си, веднага щом възникнат. Ако имате директни насоки от Христос или от Божественото Съзнание да поемете определен курс на действие и сте напълно сигурен, че са правилни, последвайте ги. После наблюдавайте как ще дойде избавлението, ако сте успели да премахнете всичките си страхове и разчитате изцяло на НЕГОВАТА закрила, докато преминавате през някакви трудности.

Христос се върна при нас в това хилядолетие, за да ни спре да се въртим в кръг. Четете Писмата му, за да разберете какво всъщност ни казва в тях – всичко е СЪЗНАНИЕ, въведено във видимо проявление чрез молитви и вяра.

Надявам се, че това ще ви помогне. Не предприемайте никакви действия, ако са предизвикани от страх и паника – ще бъдат погрешни!

[1]) Eĸтoплaзмa (от гръцки „външно оформен”) – фина материална субстанция, която медиумът създава от атмосферата или еманациите на присъстващите по време на сеансите. Образите биха могли да се движат, видими са за участниците и е възможно да бъдат фотографирани.

 

С цялата ми Любов,
Христовият Писар

Как да предотвратим разпада на банките и икономиката?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *