Главна квартира на Дружеството на Христовия Път

Въведение към ХРИСТОВИЯ ПЪТ
ГЛАВНА КВАРТИРА на ХРИСТОС на Земята

Обръщам се специално и лично към всички мили хора, които са способни да сложат настрана своите Християнски убеждения и преразгледат въпроса ми по-долу с обективност и логика.
Как мислите че Аз, възнеслият се Христос, излъчващ съвършено БОЖЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ и честната истина във всяка моя мисъл, гледам на всички “НЕ-ИСТИНИ”, произнасяни от много предани души, които действително вярват в съществуването на „такъв Бог“?
Изпитвам огромно съчувствие към тези хора, защото Истината за Съществуването им е непозната и те живеят в неведение за истинските им отношения с Отца. Те са видели една част от истината, и то само приблизително.

Единствено ако тези скъпоценни души, толкова стремящи се да живеят живот, в който да разчитат на Отца, знаят цялата Истина за това, което исках да ги науча, то тогава те ще могат да преодолеят всички препятствия и да живеят в хармония и изобилие – и да учат своите общности да го постигнат и те.

И
Едно от най-важните неща, които исках толкова много да ви кажа,
откакто съм умрял на кръста, това е че:
грехът е понятие, измислено от човека.

Това вярване е разработено през тъмните периоди на човечеството, когато се е казало, че обикновената вреда, нанесена от един човек на друг, е грях срещу Бога. Първо, това е била една измислена дума, за да бъдат накарани хората да се почувстват виновни, за отделяне на престъпниците от тези, които се подчиняват на законите, и в този смисъл, думата “грях” е била напълно валидна.
Въпреки това, вкарването на Бог в уравнението е измислица и лъжа!
За да научите за истинската природа на вашия ИЗТОЧНИК, учете ПИСМАТА ми. Ще видите, че вашият Източник на Битието е наистина във вас, около вас и изпълва небесата и цялото пространство, но не мисли с мозъка на човек, нито пък мисли с мислите на простосмъртните.
Как ТОВА, Което ви даде съществуване, тази

ВСЕОБХВАТНА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ-ЛЮБОВ,
от която сте произлезли,

би могла да се интересува от дребни инциденти, които се случват на вашата планета или да има желание да ви наказва? Каква езическа концепция спрямо днешния ден, във времето, когато науката ви казва истината, че всичко в цялата Вселена и звездните галактики е енергия, по същество.

Обяснявам подробно ПРИРОДАТА на тази ЕНЕРГИЯ в моите Писма.

Вие може би се питате защо се връщам и ви нося това послание? Идвам и си определям място в етера на вашата планета, за да ви помогна да започнете да разтваряте всички лоши вибрации на съзнанието, които са натрупани от грубостта на мислите и действията на милиони егоистични хора. Идвам да ви информирам, че отмъстителният Бог не съществува. Вашият Източник на Битие е чиста ЛЮБОВ… но… живеете под постоянен и неизменен ЗАКОН.

ВИЕ ЖЪНЕТЕ ОНОВА, КОЕТО СТЕ ПОСЕЛИ.

Давате ли си сметка, че това тъмно, черно, претрупано с вражди и изпълнено с омраза съзнание, произхождащо от държави, религии и хора, постепенно се проявява като реални събития и преживявания на вашата планета?
Как да не се завърна, когато сте затрупани с толкова силно заредено с негативност съзнание, че не успявате да се справите с него, също както и със заплахата от атомната бомба за самото ви съществуване?
И когато бях в Галилея, не обещах ли да се върна като светкавица, която прорязва небето от изток на запад? Това не е ли описание на Интернет, където Писмата ми бяха представени на света за първи път?
Аз съм тук, за да ви помогна да изградите по-висша Представа за съвършен живот на една земя, която ражда изобилие. Представа на хора, които живеят в любов и хармония, пълни с творчески идеи и управляващи делата си с любов и състрадание, така че всички да могат да бъдат добре нахранени и образовани, в съответствие с техните природни таланти.
Бях ви казал, че ще бъде невъзможно да се съдейства на населението на света да участва в това велико творческо приключение, ако църквите продължават да проповядват тази злокачествена Християнската догма и предлагат форма на молитва, лишена от смисъл, да бъде изпращана на един митичен Бог.
Казвам ви това, скъпи приятели, защото аз искрено и честно ви разкривам отрицателни факти, свързани с най-дълбоките ви убеждения. Само вие, скъпи приятели, можете да доведете до промяна и духовно израстване, необходими за достъп в БОЖЕСТВЕНОТО ИЗЛЪЧВАНЕ на БИТИЕТО, под върховната власт на БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ.
Правя всичко това, защото няма жив човек, който би могъл да предприеме тази велика задача на прочистване на съзнанието за света, без да постави самия себе си в опасност. Представете си гнева и хаоса, ако някоя високопоставена личност се бе решила да говори смело за митовете и заблудите на свещените християнски вярвания?
Въпреки това, истината за това, което казвам, би трябвало да се намери в Библията, в Стария завет, за който се твърди, че е свещено Божие слово. Прочетете това, което се говори за смъртта на Исус на кръста и изкуплението на греховете. Прочетете описанията за жертвоприношенията и войните в Стария Завет. И после излезте от малките си пещери на невежество и психически комфорт и открийте истината.
Никой Папа, Кардинал или Архиепископ не би могъл да отрече истината, изразена в това съобщение. Моля ви, в името на

Благословеното бъдеще на Света

да говорите в семейството си, на приятели и колеги за СЕДАЛИЩЕТО НА ХРИСТОС, създадено да работи за пречистването на световното съзнание от престъпленията и войните и установяването на

БОЖЕСТВЕНАТА ЕРА НА ЛЮБОВ, МИР И РЕАЛИЗИРАНЕ НА
ВАШИТЕ ТВОРЧЕСКИ ТАЛАНТИ.

Аз съм Водачът по ХРИСТОВИЯ ПЪТ, авторът на ПИСМАТА НА ХРИСТОС.

ПИСМАТА МИ са дадени на света, за да донесат на хората знанието, дадено ми по време на моите шест седмици на озарено съзнание в пустинята, преди да започна да лекувам и да проповядвам. Те разкриват съвсем ясно, доколкото е възможно на човешкия език, истинската същност на Вашия Източник на Битието. Те показват на хората как да живеят живот, богат на любов при всякакви обстоятелства и как да създадете щастливи взаимоотношения и събития. Открих ви, че нашият Източник, освен всемирен, е и също така личен за всеки от нас. Истина ви казвах, когато бях на земята: „Отецът знае вашите нужди“ и „Искайте и ще ви се даде”.
За да ви помогна да направите първата стъпка по ХРИСТОВИЯ ПЪТ, искам от всички вас, които се чувствате призвани да участвате в създаването на дух на обновление и одухотворена цивилизация, да прочетете откъса по-долу, взет от ПИСМО 1. Това са думите, дадени ми от Отеца, когато получих просветление в пустинята. Тези думи са описание на творческите сили на човека, които той използва всекидневно за собствено добро или за зло. Моля, прочетете и запомнете тези думи, ако е възможно, защото желая ГОРЕЩО И ИЗЦЯЛО да се откажете от нелогичността на Християнската доктрина, за да се издигнете в Здравия Разум и Духовната Радост.
Можете да се надявате да постигнете това само ако сте разбрали огромната творческа сила, която потенциално притежавате във вашия ум, за оформянето на прекрасен живот за вас самите. Може да станете звена на лъчиста енергия, която постепенно ще ви обгръща по времето, прекарано в молитва и медитация.
Виждате ли сега, че Аз, Христос, съм се върнал, за да ви помогна да се насладите на нещо прекрасно на земята, при условие, че съм приеман и признаван.

Христос обяснява:

„Всички проблеми на тежкото битие се коренят в мисловните процеси на самия човек!
Само човешките „форми на съзнание“, мисли, думи, чувства и действия създават трудно преодолима бариера между съзнанието на хората и Всемирното Съзидателно Съзнание, което изпълва вселената чрез всяко листо, дърво, насекомо, птица, животно и човешко същество.
Бяха ми разкрити и ЗАКОНИТЕ НА БИТИЕТО, които контролират човешката способност за създаване на нови условия и среда на живот, взаимоотношения, постижения или провали, просперитет или бедност.
Човек ще стане такъв, какъвто вярва, че е дълбоко в себе си – било то добър или лош.
Другите ще му сторят онова, от което той се страхува, че ще му сторят.
Човек трябва да се държи с другите така, както се надява, че те ще се държат с него, тъй като той създава „модел на съзнание“, който ще се върне към него в степента, в която той го прилага спрямо околните.
Болестите, от които човек се ужасява, ще го повалят, тъй като чрез страха си той създава „модел на съзнание“ на онова, което най-малко иска да преживее.
Онова, което човек излъчва чрез ума и сърцето си, ще му се върне под една или друга форма, но помнете, че каквото посеете, това ще пожънете. Силните емоционални мисли са „семена на съзнанието“, засадени в рамките на съзнанието ви. Те ще пораснат и ще родят плодове със същия заряд, които след това ще берете.
Това са плодовете на свободната воля.

********

<<<Предишна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *