Поръчка на книга „Писмата на Христос“

Моля, изберете продукт и направете поръчката си от магазина.

„Науката без религията е осакатена, религията без науката е сляпа.” А. Айнщайн

“Настоящата световна криза, която предизвика нов разпад на международното право и създаде глобалния тероризъм, показва ясно, че нито една религия по света не разполага с необходимото познание да започне промените, които ще доведат до мир и благоденствие.” Писмо 1

„Науката е като слаба светлина на фенер, мъждукаща сред огромна и гъста гора, през която човечеството с мъка си пробива път към Бога. Само вярата може да ни изведе до светлината и да ни послужи като мост между човека и Абсолютното.” Г. Маркони (Нобелов лауреат за физика)

Но да помислим – вярата и религията не са едно и също нещо, нали? Има една сериозна теза, според която религията експлоатира вярата. И то заради чисто земни, материалистични интереси на хора в църковната йерархия, представящи се за посредници между Бога (без значение какво име са му дали) и човека. Религията е вяра, наложена със сила. Преди някой да възрази срещу такова твърдение (нещо напълно нормално, след като векове наред в умовете ни са насаждани безпрекословни убеждения, че нашият Създател притежава чисто човешките качества да се сърди, недоволства и наказва), спомнете си за свещените войни, кладите, кръстоносните походи, Ку-клукс-клан, светата инквизиция, тероризма и т.н. Съответно всяка религия избира собствени канони и методи как да наложи вярванията си, които от своя страна не се различават особено от всяка друга позната нам вяра. Ще подкрепя последното така:

Към цялата статия >>>

 

Писмата на Христос
Писмата на Христос
Второ, преработено и допълнено издание

Година на издаване: 2016
Автор: Христовият Писар
Обем: 316 стр.
Формат: 16.5 х 24 см
Издателство: Сдружение „ХРИСТОВИЯТ ПЪТ“
Мека корица
ISBN: 978-619-90709-0-1
Цена: 18.00 лв.

Книгата включва всички Послания от джобното издание.


Писмата на Христос - Послания

Писмата на Христос – Послания
Второ, преработено джобно издание

Година на издаване: 2016
Автор: Христовият Писар
Обем: 108 стр.
Формат: 11,8 х 17 см
Издателство: Сдружение „ХРИСТОВИЯТ ПЪТ“
Мека корица
ISBN: 978-619-90709-3-2
Цена: 5.50 лв.Доставката се извършва в срок до 3 работни дни за цялата страна. Доставки в Европа, САЩ и Канада се извършват чрез Български пощи. За повече информация, свържете се с нас.

ПОРЪЧКА

Всеки получател на "Писмата на Христос" ползва 10% отстъпка от куриерската услуга на Еконт. Сумата за доставка до 1 кг (2 големи книги) от офис до офис е от 3.60 лева (без такса "Наложен платеж"), а до личен адрес на получателя - от 5.67 лева.

Всички полета са задължителни:

Изберете място за доставка:

Впишете името на офиса на Еконт или личния си адрес, според това, какво сте посочили в горното поле.

Намерете най-близкия до вас офис на Еконт тук

Броя от "Писмата на Христос" (18 лв.)

Броя от "Писмата на Христос - Послания" (7.00 лв.)

Освен с поръчка на този сайт, книгата „Писмата на Христос“ може да закупите от книжарници в страната, както и да четете свободно в библиотеките:

15 thoughts on “Поръчка на книга „Писмата на Христос“

 1. Zdraveite ! Jelaq da zakupq „Pismata na Hristos“ . Jiveq v USA ,vazmojno li e da mi izpratite knigata tuk , shte zaplatq poshtenskite razhodi .

  • Благодаря за интереса към Писмата на Христос, уважаема Джема! Ще се свържем с вас по имейл.

 2. Бяхте споменали,че в Стара Загора мога да взема книгата от накоя жена.Бихте ли ми дали координати!

  • Аз също живея в Стара Загора. Също бих искала да закупя, ако имате координати пишете. Благодаря !

  • Здравейте, Александър. За доставки до САЩ използваме Български Пощи. Пратката струва около 25 лв. Общата сума – за пратката и книгата (книгите) се заплаща предварително по банков път. Ако желаете да ви я изпратим, моля, свържете се с нас за повече подробности: https://www.pismatanahristos.com/kontakti/

  • Твърди корици – не, за съжаление. Благодаря за въпроса. Това са друг вид издания, за които не сме готови в момента (и в близко бъдеще).

 3. А кое издание сте Вие сега? Аз също бих предпочела книгите с твърди корици.Вярно,че се оскъпява,но 284 страници ще трябва да се дадат на подвързия.

  • Книгата е по-голям формат от най-разспространения, така че няма нужда да бъде подвързвана допълнително. За тази година не планираме издание с твърди корици, но може би през следващата 🙂

 4. Здравейте и аз искам да закупя тази книга,, писмата на Христос,, но се намирам в Италия, ще можели да ми я испратите по WESTERN UNION. Ще чакам вашия одговор. Благодаря

  • Здравейте, Красимира!
   WESTERN UNION е само за парични преводи, но може да ви я изпратим с Български пощи (таксата на куриерските фирми ще струва поне 3 пъти колкото стойността на книгата). Свържете се с нас на посочения по-долу линк и ни изпратете 3 имена, телефон и точен адрес. Стойността на доставката чрез БП ще бъде 15 лв. (препоръчано и с предимство).
   Форма за контакт: https://www.pismatanahristos.com/kontakti/

 5. Здравейте!
  Бих искала да си купя книгата“Писмата на Христос“. Живея в Швеция и бих искал Да ми я изпратите на адреса ми тук, където живея.

  • Здравейте, Галина!
   Благодарим ви за поръчката!
   За доставки извън България използваме Български пощи, тъй като куриерските услуги са много скъпи. Неудобството е, че нямат опция „наложен платеж“ и трябва да се плати по банков път. Цената на допълненото издание е 18 лв., а на доставката – около 15 лева, препоръчана и с приоритет.
   Ако сте съгласна с тези суми – общо 33 лева за книгата и пратката, моля, изпратете ни пълния си адрес на имейл info@pismatanahristos.com и ще ви дадем данни за плащането.
   Спокойни почивни дни!
   Екипът

Вашият коментар