Ако вярвате…

Посланията на Христос, Послание 13

ХРИСТОС КАЗВА: „Слизам сред вас в определени моменти, за да ви говоря на достъпен език (чрез посредничеството на своя Писар) и да се опитам да ви пробудя за осъзнаването, че всичките ви беди, нещастия и ограничения идват от самите вас.” Това е така, тъй като мислите ви произтичат от присъщите черти на характера ви и всичко, което преживявате, е тяхно проявление.

Мнозина твърдят, че притежават „Сила“, но аз се опитвам да ви дам „Най-мощната“ Истина във Вселената. Тя буквално ИЗГРАЖДА или РАЗРУШАВА вашето съществуване, здраве и притежания, взаимоотношения и щастие.

Редица популярни телевизионни предавания се стремят да помогнат на хората да променят своите възприятия, нагласи, мисли, думи и действия, за да водят по-градивен и по-радостен живот. От човешкия ум се изисква да изнамери достатъчно енергия и воля, за да премахне собствените си погрешни поведенчески модели. И тъй като МИСЛИТЕ възникват от вродени, но и от планетарни вибрации, това е много трудно постижимо и малцина са хората, които успяват.

Има и друг път, който гарантира на всички, които го следват неотклонно и с вяра, че ще съумеят да внесат повече успех и радост в живота и емоционалното си състояние. Това е ХРИСТОВИЯТ ПЪТ, който очертах в Писмата си, чрез специално подготвения ум на своя Писар. Откакто бяха публикувани, много хора се опитват да живеят според Истината, съдържаща се в тях. Споделят за големи промени в себе си, битието и средата си.

Следването на ХРИСТОВИЯ ПЪТ дава неизмеримо повече, отколкото едно обикновено подобряване на отношенията с другите, защото води до продължителна, макар и скрита, положителна промяна на вашето съзнание – след известно време ще установите, че съвсем инстинктивно реагирате по-леко, по-радостно и по-градивно на външните дразнители. Ще откриете, че онова, за което искрено сте копнели, най-накрая се проявява в живота ви. Ще понасяте изпитанията си по-лесно и ще бъдете по-уверени в крайния успех. Ще констатирате спонтанно, че отхвърляте с отвращение критичните мисловни модели, които сте използвали преди. Ще се чудите как изобщо сте могли да се отдавате на подобни разрушителни разсъждения спрямо другите. Вашата лична промяна вече няма да бъде ежедневна битка – ще установите, че някаква Супер Сила, Жизнена Сила или Божествено Съзнание прониква спокойно и безмълвно в умовете ви и ви помага да намерите ново ЩАСТИЕ.

Моите Писма към света са изключително важни, спешни и незаменими за онези, които могат да ги разберат. Те навлизат дълбоко във вече известните научни факти, но и отиват далеч отвъд тях, разкривайки истинската ПРИЧИНА за възникването им. Те са жизнено важни и защото разбиват стари митове, които ВЪЗПРЕПЯТСТВАТ РАЗВИТИЕТО НА ХОРАТА, ТЪРСЕЩИ ДУХОВНАТА ИСТИНА. Изследват така наречените мистерии на сътворението и живота. И това, което е от първостепенно значение – описват ясно произхода и истинското естество на Егото и правилния начин да бъде преодоляно, когато пречи на най-висшите интереси на „Аз”-а. ПИСМАТА очертават и произхода на съзиданието, и „субстанцията“, от която всички творения са приели форма и битие.

Ако вярвате, че „Исус“ наистина е живял някога в Палестина, то силно се надявам да бъдете достатъчно непредубедени да приемете, че аз действително се върнах (чрез подготвения ум на своя Писар), за да се обърна директно към вас в най-важния момент от историята на вашия свят. Ако изобщо не вярвате, за съжаление, не мога да изпратя вибрациите на духовното си съзнание, за да навлязат в клетките на мозъка ви, да променя мислите ви или да отворя възприятията ви. Ако направя това против волята ви или без вашата покана, ще го увредя трайно.

Ето защо, докато чрез житейския си опит не започнете да отстранявате умствените си прегради, няма да успеете да приемете великите ИСТИНИ, съдържащи се в моите Писма. Въпреки това вие също ще бъдете толкова обгърнати от сиянието на Духовната ми Мисъл, както и всички останали, които с удоволствие слушат, чуват и следват думите ми. Винаги съм на ваше разположение, но в същото време неверието ви пречи да получите цялото духовно проникновение, което се излъчва от мен.

Вие, които вярвате, бъдете сигурни, че моята Истина, която описах възможно най-ясно чрез своя Писар, е реална и неоспорима, защото е Истината, дадена ми в палестинската пустиня. След като Я получих, МОЖЕХ ДА СЕ ВЪРНА И ДА ЗАПОЧНА ДА ПРОПОВЯДВАМ И ЛЕКУВАМ.

Умолявам ви, СЪБУДЕТЕ СЕ! Елате при мен за утеха, духовно прозрение и емоционална сила. Аз съм истински жив в Небесните Царства.

Медитирайте, отворете сърцата си за Божественото Съзнание и получавайте Неговото изцеление, Неговите напътствия и духовна мъдрост. Имайте предвид обаче, че това може да стане само ако наистина вярвате, че сте способни да осъществите истински контакт с мен и Безкрая. А щом ВЯРВАТЕ, трябва само да поискате – БЕЗ НИКОГА ДА СЕ СЪМНЯВАТЕ – и ще ви бъде дадено.

Моят най-съкровен копнеж е да се вслушате в тези думи, да прочетете Писмата ми, да ги осмислите задълбочено и да приложите на практика всичко, на което ви учат! Мечтая да изпитате истинско щастие, истинска духовна сигурност, истинско удовлетворяване на потребностите си, без никакви несгоди и затруднения. 

<<<Предишно 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Следващо>>>

Ако вярвате

2 thoughts on “Ако вярвате…

  1. Blagodariq ti Gospode ceme pazis ce oste sam jiva i zdrava ti mi dadi nov jivot samo ti i az znam Gospode blagodariati molete dama prostis ce gresa osaznavam ce gresa molete prostimi Amin!!!! Az ti viqrvam na sicko Amin

Вашият коментар