Последните дни

Посланията на Христос, Послание 16

Аз, ХРИСТОС, известен като „Исус” в Палестина преди повече от две хиляди години, се върнах в този най-критичен момент от земната история, за да говоря с вас.

Докато понижавам вибрациите на съзнанието си, за да вляза в контакт с вашите земни честоти, виждам свят на светлини и сенки, на духовно извисяване и отчаяние… И най-ужасното – виждам упадъка на човешкия дух.

ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ПЛАНЕТАТА Е В МРАК.

Обикновен човек, който чете думите ми, може да сметне, че такова твърдение за вашия съвременен живот е преувеличено. Но за да разбере цялата чудовищност на това, което се случва на Земята, той първо трябва да преживее момент на Просветление.

Преди всичко се налага да ви кажа какво става с вашите деца по целия свят. Давате ли си сметка до каква степен този МРАК СЕ Е РАЗПРОСТРЯЛ ДИРЕКТНО В РАЗЛИЧНИТЕ ЕТАПИ И СЪСТОЯНИЯ НА ДЕТСТВОТО?

ДЕЦАТА – ТЕХНИТЕ ЕСТЕСТВЕНО НЕТЪРПЕЛИВИ, ЛЮБОПИТНИ УМОВЕ – ВИНАГИ ТЪРСЯТ НЕЩО ВЪЛНУВАЩО И НОВО, КОЕТО ДА ПРИВЛЕЧЕ ИНТЕРЕСА ИМ. В РАННА ЮНОШЕСКА ВЪЗРАСТ те са естествено ОБСЕБЕНИ ОТ СЕКСУАЛНО ЛЮБОПИТСТВО, КОЕТО ОБАЧЕ СЕ СТИМУЛИРА И ПОДХРАНВА ОТ ВАШИТЕ КНИГИ, РАДИО И ТЕЛЕВИЗИЯ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ.

Да, казвате, знаем това. Но все пак позволявате да се случва!

Ако бяхте Деца на Светлината, щяхте да бъдете изпълнени с такова състрадание, че да се надигнете и в един глас да заявите на тези, които забогатяват за сметка на ВАШИТЕ умове и умовете на вашите ДЕЦА: „Стига! Повече няма да ви позволим да ни причинявате това! Няма да гледаме и слушаме нещо, което вашите брутални умове обичат да си представят – насилие, показен секс, извращения, непрестанни битки и спорове! Копнеем да се върнем към МИРА и РАДОСТТА, от които са произлезли нашите души.“

ДНЕС ВАШИТЕ ДЕЦА, БЕЗ ДА ПОДОЗИРАТ ЗАРАДИ СВОЯТА НЕВИННОСТ, СА ПРИМАМВАНИ В МРЕЖИТЕ ОТ СЕКСУАЛНИ ИЗВРАЩЕНИЯ НА ХОРА С ЕГОИСТИЧНИ НАМЕРЕНИЯ И СЕКСУАЛНА НЕНАСИТНОСТ.

Ако бяхте Деца на Светлината, вечер нямаше да можете да заспите, когато знаете, че тези невинни дечица са използвани, за да задоволяват сексуалните фантазии и желания на възрастни мъже.

В КРАЙНА СМЕТКА ВАШИТЕ ДЕЦА СА ВЪВЛЕЧЕНИ В ИЗСТЪПЛЕНИЯ, КОИТО НЕ СА ИСКАЛИ, И В СЪКРУШАВАЩО ОТЧАЯНИЕ, ЗАЩОТО НЕ ЗНАЯТ ПЪТЯ, КОЙТО ЩЕ ГИ ОТВЕДЕ ОБРАТНО КЪМ ПЪРВОНАЧАЛНАТА ИМ НЕВИННОСТ. ТЯХНОТО ДЕТСТВО, ТЕЗИ ТОЛКОВА ВАЖНИ ГОДИНИ НА НОРМАЛНО ЕМОЦИОНАЛНО РАЗВИТИЕ СА ИМ ОТНЕТИ.

Ако бяхте деца на Светлината, щяхте да почувствате болката им, сякаш е ваша. Съвестта ви нямаше да ви даде покой, докато не се надигнете и заявите заедно, с цялата си воля, сърце и душа, че това ужасно посегателство върху слабостта и невинността на децата ви трябва да спре!

„Невинни? Нашето съвременно поколение е невинно?” – може да попитате. Ако бяхте Деца на Светлината, щяхте да знаете, че те наистина са невинни, докато не опознаят мрака, който човешкият ум е създал на Земята.

Казвате, че светът не е в МРАК, че преувеличавам? Дотолкова сте привикнали с НЕГО, че вече не го разпознавате.

Вашият свят е пълен с опустошени от войните народи. Той е натежал, натежал, натежал с брутални умствени и емоционални вибрации на егоизъм и пълно незачитане на живота. Вашите улици сега гъмжат от опасности, гневни шофьори и алчни крадци, които завиждат на чуждите притежания; от дебнещи хищници, нетърпеливи да завладеят и контролират другите чрез сексуалната си сила.

Броят на тези хищници може да е малък в сравнение с обикновените граждани, но ако бяхте Деца на Светлината, никога нямаше да допуснете такива хора да просперират. Но те наистина просперират сред вас, защото собствените ви умове са пълни с подобни сценарии, които гледате за развлечение. Станали сте корави и безчувствени към такива ужаси и по този начин сте им позволили да се множат сред вас като смъртоносен вирус.

ДОКАТО СЛИЗАМ НАДОЛУ и навлизам със състрадание В ТЕЗИ МИАЗМИ от смъртоносни мисли и разрушителни чувства, усещам болката на невинните жертви на хората, които намират наслада и чувство за мощ, когато тероризират слабите.

Това наистина са „последните дни”, както във вашия свят наричате времето, когато животът навсякъде по Земята е станал толкова брутален и откъснат от основните Закони на Съществуването, че САМО МАЛКА ЧАСТ от милиардите хора на планетата спират за момент, за да се запитат: „Какво се крие отвъд мрака? Има ли Светлина? Къде е Тя? Защо не ни се разкрива?”.

В отговор на такива неотложни и пламенни въпроси на НЕКОЛЦИНА, травматизирани от мощните хищнически емоции на другите, как бих могъл да НЕ се върна сега, за да достигна до онези, които питат и които искрено копнеят за сигурен начин да излязат от мрака, наситил всеки аспект от живота на повечето хора?

Осъзнавате ли, че това наистина съм АЗ, ХРИСТОС, който дойде да ви учи и да ви покаже изхода от мрака към СВЕТЛИНАТА? Как бих могъл да НЕ реагирам на вашата болка?

Нима не знаете, че АЗ СЪМ ЛЮБОВ, а естеството на чистата ЛЮБОВ е да отговоря на нуждите на обичаните хора?

<<<Предишно 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

4 thoughts on “Последните дни

 1. Ако можеха хората да осъзнаят живота си и какво правят с него посредством действия, които напоследък са необмислени, биха променили света към положителн начин на живот в него! Човечеството се само забрави или беше принудено до забрави най-ценната дума за своето съществуване на Земята по която се откроява от всички живи същества на нея, а именно думата ЧОВЕК!!! Който може да мисли, да обича, изобретява, създава и който трябва да бъде свободен а не роб!

 2. Родени сме в годините на атеизма, но това не ни попречи да носим Бог и Христос в сърцето си.В моя живот в определени моменти съм се обръщала към Бог, към Христос, към Св.Дева Мария, към Ар.Михаили други Архангели и ангели и Те винаги са се отзовавали на молитвите ми, а това укрепваше Вярата ми в Тях. Обичам Ви и благодаря, че Ви има.

 3. В Библията е писано, че когато Исус Христос дойде тук на Земята, всяко око ще го види . Това, което се пише тук не е по Библията.

  • Да, Писмата на Христос не са от Библията. Той, Христос, не е писал или диктувал каквото и било нито в Стария, нито в Новия завет. Ето част от думите Му по темата за Библията и бог Йехова
   “Също така трябва да разберете, че въпреки сегашната „привидна реалност“ за такъв „свръхестествен човек-бог“ в умовете ви, придобита от четенето на Библията, никой никога не го е зървал под каквато и да било форма. Освен може би Моисей, който твърди, че Го е видял в „горящ храст“ и Той се е описал като „Аз съм Оня, Който съм“.
   Всичко, което хората са знаели за такъв свръхчовешки „бог“, са получили от колоритните описания на пророците, докато са били на Земята. Това е много показателно колко илюзорни са религиозните убеждения, че вярващите да се обръщат само към древните, за да търсят своята „истина“, защото дори не допускат, че „Бог“ действително е реален, вечен и също толкова способен да говори с хората от вашата епоха, колкото и с предците ви.
   Вашите свещеници се ужасяват от всякакви вярвания, които не се вписват в старите. Изобщо не допускат – или се страхуват да допуснат, че духовното знание в земното измерение би могло да еволюира!”

   Прочетете повече на: https://www.pismatanahristos.com/letter6-p8/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *