Последните дни

Посланията на Христос, Послание 16

Аз, ХРИСТОС, известен като „Исус” в Палестина преди две хиляди години, се връщам в този изключително критичен момент от земната история, за да говоря с вас. Докато понижавах вибрациите на съзнанието си, за да осъществя контакт с вашето, видях свят на светлини и сенки, на духовно извисяване и отчаяние… И най-ужасното – видях упадъка на човешкия дух.

ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ПЛАНЕТАТА Е В МРАК.

Обикновеният човек, който чете моите думи, може да ги сметне за преувеличено тълкуване на съвременния ви свят, но за да разбере абсолютната чудовищност на случващото се по Земята, той най-напред трябва да преживее момент на Просветление.

Принуден съм да ви говоря преди всичко за вашите деца по цялата планета. Осъзнавате ли до каква степен МРАКЪТ СЕ Е РАЗПРОСТРЯЛ В РАЗЛИЧНИТЕ ЕТАПИ И СЪСТОЯНИЯ НА ДЕТСТВОТО?

ДЕЦАТА – ТЕХНИТЕ ЕСТЕСТВЕНО НЕТЪРПЕЛИВИ, ЛЮБОПИТНИ УМОВЕ – ВИНАГИ ТЪРСЯТ НЕЩО ВЪЛНУВАЩО И НОВО, КОЕТО ДА ПРИВЛЕЧЕ ИНТЕРЕСА ИМ. НАВЛИЗАЙКИ В РАННОТО СИ ЮНОШЕСТВО, по природа БИВАТ ОБСЕБЕНИ ОТ СЕКСУАЛЕН ИНТЕРЕС, КОЙТО Е СТИМУЛИРАН И ПОДХРАНВАН ОТ ВАШИТЕ КНИГИ, РАДИО И ТЕЛЕВИЗИЯ В СВЕТОВЕН МАЩАБ.

Ще кажете: „Да, знаем това.“ Аз ще ви отговоря: „Но все още позволявате да се случва!“ Ако бяхте Деца на Светлината, щяхте да бъдете изпълнени с такова състрадание, че да надигнете глас и да заявите пред хората, които забогатяват за сметка на ВАШИТЕ умове и умовете на ДЕЦАТА ви: „Стига! Няма да позволим повече да ни го причинявате. Отказваме да гледаме и слушаме това, на което се наслаждават вулгарните ви мозъци – насилие, извращения, груб секс, непрестанни битки и спорове! Копнеем да се върнем към МИРА и РАДОСТТА, от които са произлезли душите ни.“

ДНЕС, ЗАРАДИ СВОЯТА НЕВИННОСТ И БЕЗ ДА ПОДОЗИРАТ, ДЕЦАТА СА ПРИМАМВАНИ В МРЕЖИ НА СЕКСУАЛНИ ИЗВРАЩЕНИЯ ОТ ХОРА С ЕГОИСТИЧНИ, ПОРОЧНИ И АЛЧНИ НАМЕРЕНИЯ. Ако бяхте Деца на Светлината, вечер нямаше да можете да заспите, знаейки, че тези непорочни малки същества са използвани, за да задоволяват сексуалните фантазии и желания на възрастните.

В КРАЙНА СМЕТКА ДЕЦАТА ВИ СА ВЪВЛЕЧЕНИ В ИЗСТЪПЛЕНИЯ, КОИТО НЕ СА ТЪРСИЛИ, И СА СЪКРУШЕНИ ОТ ОТЧАЯНИЕ, ЗАЩОТО НЕ МОГАТ ДА НАМЕРЯТ ПЪТЯ, КОЙТО ЩЕ ГИ ОТВЕДЕ ОБРАТНО КЪМ ПЪРВОНАЧАЛНАТА ИМ НЕВИННОСТ. ДЕТСТВОТО ИМ Е ОТНЕТО И СА ЛИШЕНИ ОТ СВОИТЕ ТОЛКОВА ВАЖНИ ГОДИНИ НА НОРМАЛНО ЕМОЦИОНАЛНО РАЗВИТИЕ. Ако бяхте деца на Светлината, щяхте да усещате болката им като своя. Съвестта ви не би намерила покой, докато не се вдигнете заедно, с цялата си воля, сърце и душа, и не сложите край на това ужасно посегателство върху слабостта и невинността на своите рожби!

„Невинно? Нашето съвременно поколение?” – ще попитате вие. Ако бяхте Деца на Светлината, щяхте да знаете, че те наистина са невинни, докато не срещнат мрака, създаден на Земята от човешкия ум. Казвате, че светът не е в МРАК и че преувеличавам? Дотолкова сте привикнали с НЕГО, че дори не го разпознавате. Светът ви е пълен с опустошени от войните народи. Той е натежал, натежал, натежал от противни умствени и емоционални честоти на вибрации на егоизъм и пълно незачитане на живота. Улиците ви гъмжат от опасности, агресивни шофьори и крадци, примамени от чужди притежания; от дебнещи маниаци, нетърпеливи да завладеят и контролират другите, използвайки сексуалната си сила. Броят на хищниците може да е малък, в сравнение с обикновените граждани, но ако бяхте Деца на Светлината, никога нямаше да допуснете тези хора да просперират. А те процъфтяват сред вас, защото умовете ви са пълни с подобни сценарии, които гледате за развлечение. Станали сте корави и безчувствени към такива ужаси и така сте им позволили да се разпространяват сред вас като смъртоносен вирус.

ДОКАТО СЛИЗАМ НАДОЛУ и със състрадание навлизам В ТЕЗИ МИАЗМИ от унищожителни мисли и разрушителни чувства, усещам болката на невинните, които стават жертви на хора, намиращи удоволствие и чувство за мощ, докато тероризират слабите.

Това наистина са „последните дни”, както във вашия свят наричате времето, в което животът навсякъде по Земята е станал толкова противен и откъснат от основните Закони на Съществуването; когато САМО МАЛКА ЧАСТ от милиардите хора на планетата спират за момент, за да се запитат: „Какво се простира отвъд мрака? Има ли Светлина? Къде е Тя? Защо не ни се разкрива?”.

В отговор на неотложните и пламенни въпроси на НЕКОЛЦИНА травматизирани от мощните хищнически емоции, как бих могъл сега да НЕ се върна, за да достигна тези от вас, които искрено копнеят за сигурен начин да излязат от мрака, просмукващ се във всеки аспект от живота на по-голямата част от човечеството?

Осъзнавате ли, че това действително съм АЗ, ХРИСТОС, който идва отново, за да ви учи и да ви покаже пътя от мрака към СВЕТЛИНАТА? Как бих могъл да НЕ отговоря на вашата болка? Не знаете ли, че АЗ СЪМ ЛЮБОВ, а природата на чистата ЛЮБОВ е да задоволява нуждите на обичаните хора? 

<<<Предишно 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Писмо 1 >>>

Последните дни

2 thoughts on “Последните дни

  1. Ако можеха хората да осъзнаят живота си и какво правят с него посредством действия, които напоследък са необмислени, биха променили света към положителн начин на живот в него! Човечеството се само забрави или беше принудено до забрави най-ценната дума за своето съществуване на Земята по която се откроява от всички живи същества на нея, а именно думата ЧОВЕК!!! Който може да мисли, да обича, изобретява, създава и който трябва да бъде свободен а не роб!

  2. Родени сме в годините на атеизма, но това не ни попречи да носим Бог и Христос в сърцето си.В моя живот в определени моменти съм се обръщала към Бог, към Христос, към Св.Дева Мария, към Ар.Михаили други Архангели и ангели и Те винаги са се отзовавали на молитвите ми, а това укрепваше Вярата ми в Тях. Обичам Ви и благодаря, че Ви има.

Вашият коментар