Кога ще се СЪБУДИТЕ?

Посланията на Христос, Послание 8

Последния път, когато говорих с вас, ви попитах толкова ясно, колкото ми бе възможно чрез ума на моя Писар: КОГА ЩЕ СЕ СЪБУДИТЕ, КОГА ЩЕ ИЗРАСНЕТЕ И ЩЕ РЕШИТЕ, ЧЕ ИМАТЕ КУРАЖА ДА ЗАХВЪРЛИТЕ СТАРИТЕ СИ ВЪЗЛЮБЕНИ МИТОВЕ ЗА КЪРВЯЩИЯ НА КРЪСТА ХРИСТОС, КОЙТО ПЛАЩА ГРЕХОВЕТЕ ВИ? Кога ще приемете МОЯТА Истина, че аз, Исус, бях смятан за заплаха за обществения мир и ЗАПЛАХА ЗА ЕВРЕЙСКИТЕ ВОДАЧИ, защото учех хората за Бога на Любовта? Един БОГ, който не се нуждае от жертвоприношения!

Учех ги, че за да са здрави и щастливи, е изключително важно да ПРОЩАВАТ, докато евреите им проповядваха „око за око“ и че техният БОГ ги праща на Свещени войни срещу „езичниците“.

Аз, истинският Христос, ги учех, че не трябва да се тревожат за чистотата на чашите, от които пият, а по-скоро да внимават какво излиза от умовете и устите им. Хората, които достатъчно са проницателни и разумни, ще разберат, че аз се върнах и доразвивам тази проста тема, обяснявам ЗАЩО проповядвах принципите на живота, от които сега всички спешно се нуждаят, за да спасят себе си и планетата си от масово бедствие. Четете Писмо 1, докато не осъзнаете това изцяло.

Четете Писмо 5 и Писмо 6, докато не разберете напълно, че:
– вашите МИСЛИ и ЧУВСТВА са със същата енергия, от която е бил сътворен светът;
– вашите мисли са електромагнитни отпечатъци, които в крайна сметка се превръщат в събития и вещи, за които сте копнели или от които силно сте се страхували; ИЛИ в това, което сте причинили на другите – добро или лошо.

Не отхвърляйте тези Писма под претекст, че нямат връзка с вашия живот. Те обясняват именно защо ЛЮБОВТА е самата материя, от която е съставено тялото ви. Когато в сърцето си таите гняв, възмущение и неприязън, активно създавате негативни сили, които постепенно влошават здравето и разрушават организма и живота ви.

Тъй като ПИСМАТА разкриват истинската ПРИРОДА на „ОНОВА“, което е дало съзнателно съществуване на всичко видимо, и вашите реални отношения с НЕГО, с ТЯХНА помощ можете да промените себе си. Можете да станете такъв човек, с когото ще се радвате да живеете. Никога повече няма да се налага да ви напомнят да се обичате и уважавате. Когато четете, препрочитате и ЖИВЕЕТЕ моите ПИСМА всеки ден, ще се уважавате и цените спонтанно, естествено, с РАДОСТ. Ще се наслаждавате на това КОИ сте в действителност и на своя неизчерпаем съзидателен потенциал.

ТОВА НЕ Е НЮ ЕЙДЖ учение.

Моето ХРИСТОВО УЧЕНИЕ остава и ще остане същото през вечността: „Отца“ – БОЖЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ – е този, който върши съзидателната работа вътре в мен и ще го направи и във вас, когато преодолеете егото си.

Когато вие също СТАНЕТЕ Всемирна Любов.

<<<Предишно 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Следващо>>>

Кога ще се събудите?

Вашият коментар