Кога ще се СЪБУДИТЕ?

Посланията на Христос, Послание 8

Последния път, когато говорих с вас чрез ума на своя Писар, ви запитах възможно най-ясно: КОГА ЩЕ СЕ СЪБУДИТЕ, КОГА ЩЕ ИЗРАСНЕТЕ И ЩЕ ВЗЕМЕТЕ РЕШЕНИЕ ДА НАМЕРИТЕ КУРАЖ ДА ЗАХВЪРЛИТЕ СТАРИТЕ ВЪЗЛЮБЕНИ МИТОВЕ ЗА КЪРВЯЩИЯ НА КРЪСТА ХРИСТОС, КОЙТО ПЛАЩА ГРЕХОВЕТЕ ВИ? Кога ще приемете МОЯТА Истина, че аз, Исус, бях считан за заплаха за обществения мир и ЗАПЛАХА ЗА ЕВРЕЙСКИТЕ ВОДАЧИ, защото учех хората, че Бог е Любов? Говорех им за БОГ, Който не се нуждае от жертвоприношения! Казвах им, че ПРОШКАТА е от съществено значение, за да имат щастлив и благословен живот. В същото време евреите проповядваха „око за око“ и твърдяха, че техният БОГ ги праща да водят Свещени войни срещу „езичниците“. Аз, истинският Христос, пък учех хората, че не трябва да се тревожат за чистотата на чашите, от които пият, а по-скоро да внимават какво излиза от умовете и устите им.

Онези, които притежават проницателност и разбиране, ще осъзнаят, че съм се върнал да доразвия темата и да обясня ЗАЩО преподавах принципите на живота, от които сега всички спешно се нуждаят, за да спасят себе си и планетата си от тотална катастрофа. Четете Писмо 1, докато това ви стане абсолютно ясно. Четете Писмо 5 и Писмо 6, докато проумеете напълно:
– че вие МИСЛИТЕ и ЧУВСТВАТЕ със същата енергия, от която е бил сътворен светът;
– че мислите ви са електромагнитни отпечатъци, които впоследствие се проявяват като събития и вещи, за които сте копнели или от които много сте се страхували. ИЛИ се превръщат в нещо, добро или зло, което сте причинили на другите.

Не отхвърляйте тези Писма под претекст, че нямат връзка с вашия живот. Те обясняват точно и ясно защо ЛЮБОВТА е самата материя, от която са изградени телата ви. Когато таите в сърцата си гняв, негодувание и неприязън, активно създавате негативни сили, които постепенно подкопават здравето и разрушават организма и живота ви.

Тъй като тези ПИСМА разкриват истинската ПРИРОДА на „ОНОВА“, което е дало съзнателно съществуване на всичко видимо, и вашата връзка с НЕГО, с ТЯХНА помощ ще успеете да промените себе си. Ще можете да се превърнете в такъв човек, до когото ще се радвате да бъдете. Никога повече няма да се нуждаете от напомняне да се обичате и почитате.

Когато четете, препрочитате и ЖИВЕЕТЕ ежедневно с моите ПИСМА, ще се уважавате и цените спонтанно, естествено, РАДОСТНО. Ще ликувате заради СВОЯТА истинска същност и неизчерпаем творчески потенциал.

ТОВА НЕ Е НЮ ЕЙДЖ учение.

Моето ХРИСТОВО УЧЕНИЕ е и ще остане същото през вечността: „Отца“ – БОЖЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ – е този, който върши съзидателната си работа в мен и – когато превъзмогнете егото си – ще го направи и във вас. Тогава вие също ще се ПРЕВЪРНЕТЕ във Всемирна Любов.

<<<Предишно 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Следващо>>>

Кога ще се събудите?

Вашият коментар