Дете ин витро

Въпрос: Моля за вашето мнение отностно дете ин витро, за тяхната чистота, вибрация, съзнание. Благодаря!

Отговор на Анастасия:

Много благодаря за този хубав въпрос, за който, честно казано, не се бях замисляла. Позволих си да го поставя в нашата група във Фейсбук, за да получа и мненията на нейните членове, които също четат Писмата. Ще обединя отговорите им и ще ви дам и своето мнение, заедно с цитати от книгата, за да получите друга гледна точка, но смятам, че това, което чувствате по този въпрос, всъщност е най-правилното за вас и вашето семейство.

Наясно сме, че „нито една нова съзидателна идея не е произлязла от човешките мозъчни клетки. Хората, които измислят и изобретяват нещо ново, получават вдъхновение от Всемира, a каквото и да идва оттам, може да се използва за благото на творението.” (Послание 2) В това послание е засегната темата за презерватива като любещ дар, благословия и средство да се спести страданието на „нежеланите деца, много от които щяха да се родят в бедност, да живеят, без да бъдат обичани, и да умрат преждевременно.“ А какъв по-любещ дар и благословия от ин-витро процедурите като средство да се даде щастие на родителите, които копнеят за свое дете; на децата, които ще имат шанса да живеят в любеща среда, и на цялото човечеството, което се нуждае от повече щастливи и удовлетворени семейства в общото си съзнание? А и ако само човешката намеса беше фактор за оплождането на яйцеклетката и създаването на живот, всички ин-витро процедури щяха да бъдат успешни, а знаем, че не са… Изглежда няма как да бъде създаден Живот без Божествена намеса, без любещата дейност на Божественото Съзнание!

Що се отнася до „техническата“ част на оплождането, в Писмата единствено зачатието с чиста любов е разграничено от всички останали. То е когато мъжът и жената изпитват един към друг „само любов и загриженост за благосъстоянието на партньора си. От такава ЛЮБОВ и нежна, състрадателна ГРИЖА ще се породи възторжено единение на техните същества, което малцина са преживявали, и, ако такава е целта, ще бъде заченато дете с несравнима красота на тялото и ума.“ (Писмо 4) Но имайте предвид, че това се случва изключително рядко. В много случаи сексуалният контакт е само развлечение, в други – „лекарство“ след битки на егото, в трети може да е между партньори, които наистина се обичат, но в този момент да са попили ниско съзнание извън дома си и чрез обмена на телесни течности и енергия на съзнание, да го предадат на партньора и бъдещото си дете. „Физическо единение с каквато и да било емоция, различна от любовта, води само до „плът, проникваща в плътта“ и не е нищо повече от получаване и даване на земни, често отрицателни честоти на вибрации, които създават поколение с подобно съзнание.“ (Писмо 7)

Както и да се извърши зачатието, още преди това „спермата е пропита с общото съзнание на бъдещия баща, а яйцеклетката – с общото съзнание на бъдещата майка. Когато семето и яйцеклетката се слеят мъжките хромозоми на съзнание се свързват с женските. Това физическо единение на съзнанията на семето на бащата и яйцеклетката на майката се задвижва от Божественото. Следователно то протича на две нива на съзидание – мъжките и женските хромозоми носят отпечатъка на генетичното ДНК и от двамата родители, а влятата БОЖЕСТВЕНОСТ става ваша ДУША, въплътена в човешкото единение на съзнанията на семето и яйцеклетката.“ (Писмо 6) В този цитат ясно проличава Божествената намеса – дали и кога ще се осъществи единението на съзнанията на семето и яйцеклетката, за да бъде заченато дете. При всички случаи то ще носи генетичното ДНК на родителите и при всички случаи в неговото съзнание ще се влее Божественост, но и ще бъде повлияно от нивото на съзнание на родителите. Струва ми се, че още преди това да се случи, двойките трябва да обърнат внимание на собствената си чистота на вибрации или, ако се използват донорски яйцеклетки/сперма, на съзнанието на донора, за да дадат добър „старт“ на детето си. Защото то „черпи Живот от Всеобщата Реалност, но се влияе и от първоначалното ниво на честотите на вибрации на съзнанието, на които е било заченато”, и защото „първоначалните честоти на духовно-емоционалното съзнание при зачеване ще станат платформата на духовното пътуване на детето.“ (Писмо 7)

И без съмнение средата, в която ще бъде отгледано детето, възпитанието, което ще му бъде дадено, ще му помогнат или ще му попречат да развие пълния си потенциал както като човешко, така и като духовно същество. Защото в процеса на зачеване душата влива и „личното си съзнание от минали прераждания и духовния си напредък до момента“. И после едно любящо, осъзнаващо отговорността си към нея семейство ще ѝ даде възможност да води един мисловно-емоционален живот, който ще бъде пряк израз на Божественото Съзнание.

Знам, че душата, която ви е избрала за своя среда и първоначално ниво на съзнание, ще дойде при вас в точния за вас и за себе си момент и вие ще ѝ предложите „обстоятелствата, които ще ѝ дадат възможност да направи следващата необходима крачка за духовното си развитие“! Дори знам, че ако имате пълна вяра, че Естеството и Волята на Божественото Съзнание, от което сте произлезли, е само и единствено пълно здраве, щастие и удовлетворение, тази душа ще дойде при вас по естествен път. Но както и да дойде, вашият копнеж за нея е изпълнен с чиста любов, която ще бъде чудесна среда за отглеждането на едно чисто и извисено същество!

Желая ви от все сърце вашите най-искрени и съкровени копнежи да бъдат Божествено проявени на Земята!

Дете ин витро

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *