Защо умират бебета и деца?

Въпрос: Защо умират бебета и деца?

Децата не са извършили грехове – съзнанието им е чисто, нямат негативни мисли и не са навредили на никого. И все пак някои се раждат болни, деформирани и умират още в люлката. Можете ли да го обясните?

Отговор:

Христос не ме е просветил по този въпрос, но когато е бил на Земята, той никога не се е опитвал да отрече каквито и да било земни ситуации, като смъртта при бебетата или нещо друго, което не разбираме. Ако бяхме благословени със зрение, надхвърлящо нашето измерение, и можехме да виждаме какви съзнателни форми излъчваме постоянно, щяхме да бъдем в състояние да тълкуваме планетарните излъчвания, да надникваме във физическите тела и да установяваме какви промени протичат в тях без тяхно „знание”. Тогава щяхме да разчитаме предишните прераждания на децата, които идват на този свят, както и много други неблагоприятни за съвършения им растеж и развитие обстоятелства. Вероятно щяхме да знаем защо бебето е болно и умира, въпреки очевидно чистото съзнание на родителите си и липсата на някакви наследствени заболявания.

Ние си мислим, че разбираме своя свят, но в действителност познаваме само повърхността му и нямаме абсолютно никаква представа каква е причинно-следствената връзка, която се крие зад всичко, което преживяваме. Не знаем какво се случва в съзнанието на хората – близки или непознати.

Надявам се, че това ще отвори очите ви и ще ви помогне да проумеете, че никой от нас не може да отсъжда какво се случва в живота и защо се случва.

С цялата ми Любов,
Христовият Писар

Защо умират бебета и деца?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *