Празненства с безусловна любов

Въпрос: Какво означава „празненства с безусловна любов ”?

За всички, които продължават да осмислят Посланието от 2014 година, ето как отговаря Христовият Писар на въпроса „Какво има предвид Христос с „малки празненства с безусловна любов “?

Отговор:

Много се радвам, че ме попитахте за това изречение и се надявам да разпространите отговора ми, защото чувствам, че ми бе даден от Христос.

Не е достатъчно просто да говорите за безусловна любов – поканете група Христови последователи на чаша чай на Небето и пояснете, че трябва да мислите, говорите и действате единствено с безусловна любов; да живеете с нея, докато сте заедно. Много е важно да сте абсолютно честни през цялото време, да не изричате нито малка, нито голяма лъжа, в противен случай каквото и да казвате или правите, остава без никаква стойност. Ако някои от тях преценят, че всичко това е непосилно за тях, по-добре да не идват или да напуснат празненството.

А какво е безусловна любов? Тя е грижа и добронамереност (и топлота, ако е възможно) към някого, без значение колко е обидил или наранил вас или друг човек. Тя е да обичате хората, защото техните души са произлезли от Божественото, да разбирате, че все пак понякога грешат от незнание и това да предизвиква състрадание у вас. Не трябва да допускате каквато и да е критика, отхвърляне или презрение; да се присмивате или унижавате друг човек, без значение какво е направил. Нужно е единствено да проявите желание да се помолите за него и да му простите.

Ако разберете напълно какво всъщност представлява безусловната любов, празненството ще се състои. И тогава трябва да осъзнаете, че сте на път да създадете истински небесни условия за всички вас. Облечете се добре, занесете специална храна, превърнете събитието в прекрасно преживяване.

Това е вашата По-висша Визия. Така ще можете да разберете как ще се чувствате, докато СЪЗНАТЕЛНО РАЗПРОСТРАНЯВАТЕ ЛЮБОВ. НАСЛАЖДАВАТЕ ЛИ СЕ? АКО ВИ Е ТРУДНО В НАЧАЛОТО, ТРЯБВА ДА ВЯРВАТЕ, ЧЕ ЩЕ СЕ УСЪВЪРШЕНСТВАТЕ С ПОВЕЧЕ ПРАКТИКА.

С цялата си Любов,
Христовият Писар

Празненства с безусловна любов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *