Споделено за нашите срещи

Споделени посвещения и преживявания
от читатели и последователи на ХРИСТОВИЯ ПЪТ
от групата “ПИСМАТА НА ХРИСТОС (Christ’s Letters)” и 
Страницата на “Писмата на Христос” във Фейсбук

D. P. Здравейте, скъпи Приятели! 🙂

Изключително съм щастлива, че успях да ида на поредната среща на Писмата, която се състоя в Силистра.
Любимите ми срещи! И на вниманието на бъдещите последователи на Писмата на Христос, ще разкажа защо. 🙂
Няма среща, на която да идеш и да не усетиш любовта на всички присъстващи, дори и да ги виждаш за първи път, и независимо какво е духовното ти положение.
Там си приет и разбран по всякакъв възможен начин.
Там те огрява всеки един поглед.
Може би се питате какво правим на тези срещи?!
Срещите са чисто приятелски и там аз намерих най-добрите си и истински приятели!
Там намерих упора, подкрепа и всичко, за което съм мечтала да получа от другите.
Споделяме, смеем се искрено и т.н.
От една такава среща, целия живот ми се промени! 🙂
Всичко това е благодарение на тези свети Писма и на БОЖЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ.
Та да се върна на срещата 😁
Ще се опитам да бъда кратка, което все не ми се получава , но пък вие няма да се сърдите, защото аз ви обичам 😁 😉 😘 Разговорите бяха изключително забавни.
Много си говорехме за Писмата, как ги прилагаме в живота си и т.н
Ваня К. Благодаря ти! 😉 За първи път обсъждам така Писмата, което говори, че аз наистина имам промяна и точно тогава осъзнах, че аз съм стъпила на този път и няма връщане! Бих каза, че се гордея със себе си, защото за пръв път си признавам, че аз имам напредък.
И след поредното доказателство на Христос, че не съм сама в борбата със самата мен, се вдъхнових още повече.
Благодаря ви, Приятели за тази отново зареждаща среща!
И знаете колко съм благодарна на всеки един помогнал за достъпа на ПИСМАТА НА ХРИСТОС.
Дали аз ги намерих или те мен…не знам. Знам само, че съм безкрайно щастлива, че съм избрана! 😉
И нещо любимо, което обичам да слагам за финал 😍
“Да вървите по моя път – Христовият Път – е работа за цял живот” Март 2022 г.
D. P. Любими, приятели или…по-скоро семейство ❤️
Искам да благодаря на всички присъстващи на срещата в Бургас!
За пореден път се убеждавам колко любов има във вас и си нямате представа (или може би най-добре знаете 🙂 ) какво давате на човек като мен, току що излязъл от един негативен свят.
Уверих се за прекрасните последствия от това, че си позволих да докосна книгата на книгите. ❤️ (Моят най-голям подарък!)
Благодаря за (както обичам да казвам) лекциите от някои хора. 😁❤️
Благодаря ви за топлотата, за подкрепата, за любовта и вярата в мен!
Направи ми впечатление, че хора,които за първи път ме видяха ми казаха:”Аз вярвам в теб!” Благодаря !
Благодаря на виновника 😁 донесъл тези свети Писма в България! ❤️
Благодаря на трите слънца, които за миг не се усъмниха в мен, за усилията и работата им, за подкрепата, за търпението и за безкрайната им любов!
Благодаря на Христос за тези Писма!
Благодаря на Божественото Съзнание за Христос!
Благодаря, че ви имам!
Очаквам зареждане и на срещата в София 😍❤️
Прекрасен ден, Приятели! Юли 2021 г.

N. D. Днес, на 5 септември отбелязахме първа среща на последователите на Писмата и Христос от благоевградска област в гр. Благоевград… Ще отбележа, че определено Божественото Съзнание и Христос са направили така, че всичко около срещата да бъде безупречно и да е такова, каквото е трябвало да бъде. Всички се бяхме съгласили с идеята да решим на място, къде да се проведе срещата. Когато всички пристигнаха, изведнъж изчаквайки още малко да не би да има и закъснели, забелязах точно до входа на кино Синемакс едно уютно и комфортно кафене, и все едно нещо ми подсказа “Тук е идеалното място за срещата” и така беше. Разбира се хората, които Христос изпрати да положат началото на тази първа среща са прекрасни, не съм и очаквала друго… Видях в очите на всички абсолютна убеденост и истинска вяра за Истината. Я…, младо момче, с просветлено съзнание, когото Истината е докоснала душата му, го доведе на срещата, за да я потвърди и пред всички нас. Бях впечатлена от неговият изказ за Писмата. Разказа история с последователи на Корана и в заключение сподели, че на базата на всичко, което е чул, прочел и преживял е осъзнал, че Писмата са ШЕДЬОВЪР! Това изказване ме изпълни с възторжени чувства и удовлетворение! Всички бяхме развълнувани и споделихме как Писмата ни направиха толкова усмихнати, ведри и уверени въпреки нелекия ни път. Всички с голям ентусиазъм и желание си взеха от купчето брошурки, за да оставят по родните си места и Истината да достигне навсякъде. Хубавата енергия струеше от всички и ни предразполагаше. Почти в един глас поискахме да отбележим събитието със снимка. И накрая всички искрено си пожелахме до НОВИ СРЕЩИ!

N. D. Здравейте отново, приятели Емоциите от срещата в Благоевград още се вихрят в мен. Мислите непрекъснато се въртят в главата ми знам, че запомних всичко, което си говорихме, но сега го осъзнавам напълно, осмисляйки отново и отново. Вече споменах, че хората на срещата бяха неслучайни пратеници. Така го усещам аз. Казах няколко думи за Я…, но не и всичко. Реших да не ви ангажирам с много дълъг пост. Но, неудържимо силно ще споделя и за двете дами на срещата.

П. Б. е толкова сърцатата, че още когато изпратих съобщение за срещата във времето напред беше нетърпелива. Веднага предложи, понеже е от града да организира срещата, като помогне с резервация на мястото. Имаше желание да се натовари с всичко, та дори и да се съобрази с желанията на всички, ако желаят и консумация. Оцених това подобаващо. Но, реших да оставим на случайността, заради положението с вируса и броя на участниците. П. Б. е прекрасен и достоен последовател на Писмата. Показа пред всички своята увереност и вяра в Писмата, въпреки огромната си мъка в сърцето. Разказа за знаци от съдбата, и съвсем видни ситуации от невидимия свят. Разказах за енергията, която всички групи усещат при срещи с последователи. Потвърждавам, че е невероятно усещане, защото исках да сваля за малко усмивката си, но нещо отвътре не ми позволяваше. Докато разказвах как съм срещнала Писмата абсолютно искрях и разказвах. Та, П. Б. също беше усетила енергията и без дори да познава личните ни истории, кой какъв е, що е… на раздяла каза: “Когато и да дойдете, някога тук в Благоевград може да ми се обадите, да се видим, че и вкъщи сте добре дошли”… Септември 2020

Д. Ц. Отново за нашите срещи и за Смеха 😁
Скъпи приятели, дните минават и все по-ясно разбирам, че на срещата ни в старозагорските мин. бани се случи истинско чудо. Както винаги, бяхме весели и щастливи още от самото начало, смеехме се и се радвахме от близостта си, но след вечерята неусетно ни заля един феноменален Смях, който не спираше и не спираше, та чак до малките часове на нощта. Този смях беше всеобщ, радостен и щастлив, силен, красив, импулсивен, продължителен и непрекъснат, и без особена външна причина. Ние бяхме хора от разни краища, външно различни, но следващи неотклонно Христовия път. Както винаги, събрани заедно по повод на Писмата, усещахме особената атмосфера, Светлината и по-висшето вибрационно ниво на енергията на Съзнанието, в които с лекота и радост се потапяме духовно. Безкрайният и завладяващ смях сякаш се появи, за да ни слее още по-силно, безусловно и хармонично в Истинността на Христовото учение. Оказахме се за дълги часове в самото Небесно Царство както То ще бъде на Земята и където непринуденият смях ще е постоянен спътник на хората. Лично аз почувствах и осъзнавам последното с абсолютна сигурност.
Заслужаваше си, скъпи приятели, да пресека цяла Европа, за да бъда с вас при поредното чудо 🙂 Благодаря на всички, които можаха да присъстват, за да го приемем, създадем и преживеем! Каква привилегия е да познавам всеки от вас и още повече – да следваме заедно Учението от Писмата!
Благодаря на Христос, нашият спътник и Велик Учител! Приятна и спокойна неделя и нека сте все по-щедро благословени, скъпи приятели! 🙏💜😁  Юли 2020

T. S. Да вече наистина се случват вълнуващи срещи както казва А… В Ст. Загора се събрахме души с еднакви духовни интереси, последователи на Писмата на Христос. За мен момента, в който разбрах, че има и други последователи толкова близо, беше вълнуващ и красив. Свързахме се един с друг и благодарение на инициативата вече сме група. Първата ни среща беше на 21.06.2020 г /неделя от 15,30 часа в дома на Т… А… . Тя беше толкова мила да ни покани да се събираме и занапред в жилището й, а това което се случи при срещата ни беше незабравимо. Времето беше крайно недостатъчно да си говорим и опознаваме. Имах чувството, че можем да продължим така много дълго. Беше прекрасно, неописуемо, вълнуващо. Сигурна съм, че само Бургаската група или, ако и на други места е имало подобни срещи, а също и хората, които са присъствали на националните ни срещи могат да ни разберат! Благодаря на организаторите на тази инициатива чрез която имам удоволствието да се запозная и да общувам почти ежедневно с тези прекрасни хора. Сигурна съм, че имаме помощта на Божественото Съзнание. Зная, че групата ни ще расте и ще разпръсква Светлина и Любов и ще привлича все повече души жадни за ИСТИНАТА. БЕЗКРАЙНА БЛАГОДАРНОСТ към целия екип на Писмата на Христос. ОБИЧАМ ВИ !!! Сега като препрочитам написаното от мен в този пост, виждам, че не съм предала и частица от това, което е в действителност в сърцата и душите на всеки един от нашата група. Тези неща не могат да се опишат. Те се преживяват. ❤️😍😘🧘‍♀️🌞 Юни 2020

T. A. Още при първия прочит на Писмата на Христос, преди малко повече от пет години, усетих силен импулс да поканя хора от Бургас у дома – така, както Христос ни е заръчал… Дойде първо малкото В…, после Ю…, после Ц…и се заредиха – Д…, Н…, Р…, голямото В…, (сега чакаме и третото да се присъедини!), Т…, М… Малък оазис на Любов и Мир! И всички, които сте идвали у дома! И сме празнували заедно това чудо – Живот-Баща-Майка… И тези, които ще дойдете… Сигурна съм, че отдавна е планирано да се съберем всички заедно. Сякаш се познаваме отдавна… Работата, която вършим, е привилегия, вдъхновение и удовлетворение от друго измерение… Блаженството да си част от такава група души, които са готови да служат за просветлението си и за това на човечеството, е несравним импулс за осъществяването на целите, които Христос ни е възложил. Всяка неделя изразяваме благодарността си, че сме заедно; радостта си, че животът на всички ни се е променил към добро; щастието да го изживяваме отново и отново… Наистина сме щедро благословени! Така да бъде за всички! ♥️♥️♥️  Януари 2020

J. N. Аз бих допълнила нещо за израстването на самата група. В течение на тези пет години, в които групата работи всяка неделя, се оформи едно ядро от 3-4- човека. Това е минимума, който рядко се случва , обикновено по семейни причини. В повечето случаи сме 7-8 човека. Имаше “пришълци”, но те не намериха себе си в Писмата и не повториха присъствието си. Утвърждавам със сигурност, че всички са много дълбоко в практиките от Писмата – няма колебание, формализъм, неувереност в ИСТИНАТА . Нещо повече, убедеността се е превърнала в органичен рефлекс , отдадеността е цялостна , за което говори усещането за сливане на енергиите ни, дишането, ритъма, интонациите са единни, хомогенни, синхронни като в един съвършен ансамбъл. Медитациите след молитвите стават все по-дълбоки и дълги. Всички до голяма степен са постигнали това вътрешно спокойствие и равновесие , което говори за стремежа им да привличат постоянно в ежедневието и взаимоотношенията си Божественото Съзнание и се стремят да възлагат на Божествения Живот това, от което се нуждаят. Всички усещаме тези сбирки точно като влизане в един малък оазис на Любов и Мир, точно както Христос ни призовава. Разделяйки се , не пропускаме да Благодарим на Христос за това богатство на духовни преживявания, които дължим изцяло на Него. Щастливи сме, приятели и всички последователи на Христовия Път са такива!  Януари 2020

Споделени посвещения и преживявания
от читатели и последователи на ХРИСТОВИЯ ПЪТ
от групата “ПИСМАТА НА ХРИСТОС (Christ’s Letters)” и 
Страницата на “Писмата на Христос” във Фейсбук

M. L. Благодаря ти скъпа J.N.! Напомняш ми уюта в групата, където се чувствам принадлежна макар и дистанционно. В думите ти усещам състоянието в което се намирам вече четири години. Всяка неделя в 16.00ч. аз се сливам с потока на Божественото съзнание и се чувствам съпричастна с всички. Ако нямах усещането, че медитирам в група, възможността да изгубя мотивация не е изключена. Макар и да медитирам ежедневно, медитацията в група има по- голяма убедителност, обединението на съмишленици повишава енергетиката, вдъхновението се разширява и се получава взаимодействие. Така както в голямата група се чувстваме вдъхновени заедно, в по- малката също си взаимодействаме емоционално.💖

В самото начало на срещата ми с Писмата на Христос усещах импулсивно желание да направя контакт с хора от групата. Условията ми на живот тогава не позволяваха да поканя гости в къщи, но за първата среща се отзовах на поканата на групата. Аз съм емоционална, както всички вече добре знаят, но след още шест такива срещи аз още си спомням вълнението от първата среща, която остави дълбока следа в съзнанието ми и още в първият удобен за мен момент, когато се почувствах на своя територия с конвулсивно вълнение посрещнах поредното предложение за среща. Рано сутринта, след като прочетох намерението за среща на групата и очакванията за предложения къде да се състои… ме обхвана обсесивна паника смесена с конвулсивно разстройство, как да подредя така нещата, че да поканя групата в моя дом, който е удобен за тази цел, но познавайки нрава на съпруга си, очаквах “туширан отказ”. Няма да разказвам какви “совалки” направих, но за мен това беше “мисия на животи и смърт”, струваше ми прескъпо в емоционален план….. толкова много исках Божественото съзнание да влезе в моя дом с най- скъпите ми приятели….!!!!! И това се случи на 8,9,10 септември 2018г. Тази среща беше знаменателна за мен!!! Божественото съзнание беше сред нас. То ми остави два незабравими отпечатъка, които никога няма да се изтрият от съзнанието ми и много материал за отработване. След тази среща се зареди един доста продуктивен период и ако можех да се възползвам от указанията на Божественото съзнание безпогрешно, щях да я ознаменувам с един още по- силен период, но вземането на решения, не винаги беше в мои ръце. Според мен всичко стана така, както трябваше да стане!💖

Точно така се получиха нещата – наистина, по най-прекрасният възможен начин! Дълго време след тази среща премислях случилото се и последвалите събития. Нямаше никакво съмнение, че сценарият беше вече написан от Някой друг, а ние сме сложили само костюмите за случая. На втория ден от срещата, когато Р…, ми правеше сеанс с био поле, на мен ми се отвори ( за един кратък, но много силно изразен момент) душевен прозорец от друго измерение. На следващия ден по време на общата медитация, бяхме седнали на тревата…, когато напуснах за кратко мястото, на което стоях, но бях си оставила листите с молитви, през това време някой фотографирал групата и на празното ми място ясно се отразяваше енергиен лъч. Това са само мигновено случили се , уж незначителни неща, но на фона на силно изразеното електромагнитно поле излъчвано едновременно от всички нас в присъствие на толкова хора с огромен електрически заряд…. всичко беше Възможно!!!  Януари 2020

M. G. Здравейте, мили приятели! Дойде времето и аз да се прибера, което ми дава възможност да се включа в споделянето на личните впечатления от моментите на единение с всички вас, последователите на Христос, присъствали на двете срещи. О…, ти много добре си задал темата, а именно: „Кой беше най-хармоничния, най-впечатляващия, най-силния, най-емоционалния, най-неочаквания, най-красивия, най-чувствения, най-въодушевяващия,…, момент(и) от тези срещи?!“ Истината е, че моментите са твърде много за да се опишат като коментар под пост. Поради това ще си позволя да отделя това, което ще напиша в отделна публикация, маркирайки някой от ситуациите и съответно опитвайки се да бъда възможно най – ясна и кратка, та тези, които не са присъствали на срещите да добият макар и малка представа за онова, което мина през моите преживявания. И понеже, вече стана традиция на всяка среща да се поставя някакъв акцент, то за мен този път те могат да се обединят под заглавието „Среща на чудесата“.
Ще започна от 27.10.2018г. – денят, в който нашите специални гости пристигнаха със самолет в България. През този ден, първо Г…, а после и аз споделихме снимки в общия чат, на които в небето над София имаше следи от самолет, изписващи голямо и ясно различимо „Х“. Сякаш Христос обявяваше на света, че нещо много специално предстои да се случва на територията на малка България… и то се случи! Нашите безценни гости и ние в следващите часове успяхме да поставим нов отпечатък в историята на света, а именно – началото на новата Ера на любов и мир на Земята.
Моята първа среща с гостите – Б…, В… и П… беше в центъра на София. Не мога да ви опиша искрената радост, която изпитахме ние с Б…, когато се разпознахме (от снимките във фейсбук). Последваха прегръдки, целувки и радостни възгласи, които не съм си представяла, че мога да преживея и то на обществено място . Преди тази среща Д… и А…, като добри домакини ги бяха посрещнали на летището и настанили в хотела за кратка почивка. На път към ресторанта минахме покрай Народното събрание, където по поръчка прозвуча песента на Джон Ленън “Imagine” (Представи си). Не мога да не споделя текста на тази песен, в превод на български. Вероятно когато го прочетете ще разберете защо толкова много се развълнувахме всички, които я чухме. За нас тя беше още един знак от Христос.

John Lennon – Imagine

Представи си да няма рай-
лесно е, ако се опиташ.
Да няма ад под нас,
а над нас да е само небето.
Представи си всички хора
живеещи за тези дни.

Представи си да няма страни-
не е трудно да го направиш.
Да няма за какво да убиваме и умираме
и религии да няма.
Представи си всички хора
да живеят в мир.

Може би ще кажеш,че съм мечтател.
Но не съм единственият.
Надявам се един ден и ти да се присъединиш към нас
и светът да стане едно цяло.

Представи си да няма господства-
чудя се дали можеш.
Да няма алчност и глад.
Едно човешко братство.
Представи си всички хора
да споделят един свят.

Може би ще кажеш,че съм мечтател.
Но не съм единственият.
Надявам се един ден и ти да се присъединиш към нас
и светът да съществува като едно цяло.

Силните емоционални моменти не могат да се опишат с малко думи. Последва ден на пътуване, разговори, срещи с много вдъхновени души. Благодарение на Ю… и групата от Бургас представянето на „Писмата“ мина гладко. Хората, присъствали в залата могат да добавят впечатленията си, ако има нещо за добавяне.
В ресторанта успяхме да се отпуснем и насладим на компанията си. Точно там имах възможността да изпитам в огромни дози: първо гордост – че съм част от тези събития, че съм част от тази група, че познавам всеки един от присъствалите на тази маса. Второ – умиление, защото гушках на воля най – малките/младите членове на групата – Е…, Р…, А… и Г…. Трето – благодарност към БС, Христос, Д…, А…, Я…, гостите, бургаската група, която за сега е една от най – силните и единни групи в страната и всички присъстващи, без които нищо от това нямаше да се случи. В частност, може би тук е мястото да благодаря персонално на В… Б… за вкусния, приготвен с много любов кекс, който ми подари и който споделих с компанията от снимките при Рилския манастир и гостите, преди тяхното отпътуване.
Не мога да не споделя и моят силно впечатляващ момент…. В този ресторант, нашите любими гости споделиха с нас за големия успех на Писмата на Христос на международния форум/панаир за духовна и научна литература BEING ONE, проведен във Валенсия, Испания на 12, 13, 14 октомври 2018г. (за това събитие в групата ни информира О…). На масата разглеждахме снимки от събитието, разговора беше съпроводен с повече разкази на интересни „случайни“ ситуации около събитието. Пак там П… , показа тениската, с която беше облечен и сподели, че всички на щанда са били облечени с такива (на снимките ясно се виждаше, че е така). На нея пишеше “CRISTO VUELVE” или „ХРИСТОС СЕ ЗАВРЪЩА“. Споделих, че тениската много ми харесва и П…, без да се замисли, там, насред ресторанта я свали и ми я подари с думите, че за него е чест да я подари точно на мен (секунда преди Д… да му преведе какво съм казала, А… каза: „П…, ей сега ще я съблече и ще ти я подари“) . Вълшебница…. Тя предвиди събитията.
Мили приятели, никога не съм била толкова горда да облека някоя дреха, както тази тениска. Благодаря ти, П…! Благодаря, Б…, В…, Д…, А………..!
В края на вечерта се случи и новата култова снимка с големият българин И…, в ролята на Голиат, но този път с двата женски еквивалента на Давид – Б… и аз. Искрен смях и много любов предизвиква този мил спомен в мен и днес. Ех, В…… ти си голям човек (в буквален и преносен смисъл).
На другия ден се завърнахме в София. Представянето на книгата и там мина гладко, но този път Ж… и М… разведриха обстановката с лека доза хумор. Последва ново единение с всички прекрасни души, с които отново бяхме заедно, с които се виждахме за пръв път, с които не се бях виждала отдавна… Водопади от любов и щастие се изливаха върху всички нас. Едва тогава си дадох сметка, че имаме рядката възможност да усетим и преживеем с пълна сила Царството небесно на Земята. Няма какво друго да е! Не мислите ли?
Естествено, тази вечер също не мина без малки чудеса… безвъзмездно возене с такси за Г… и С…, намиране на парко места там, където всъщност не би трябвало да има възможност дори да се влезе с кола, полицейска проверка, с установяване на леко нарушение без последствия и т.н
През последния ден, в който изкарахме с нашите гости също имаше много хубави преживявания. В момента, в който ги оставихме на летището, в колата отново зазвуча песента, с която ги посрещнахме – Imagine, а небето разкри своята невероятната красота, с обещание за още по – хубави дни на Земята! 5.11.2018

Споделени посвещения и преживявания
от читатели и последователи на ХРИСТОВИЯ ПЪТ
от групата “ПИСМАТА НА ХРИСТОС (Christ’s Letters)” и 
Страницата на “Писмата на Христос” във Фейсбук

Д. П. Нямам представа как може да се опише въодушевлението и преживяванията ми в предходните два дни и не е лесно, но ще опитам. Ако някой може да опише една малка част от Божието Царство да се чувства поканен следващия път за хроникьор (не съм от домакините, но с тях сме едно, в едно съзнание). И така, ще започна от някъде. Представянето на книгите беше превъзходно, със съвършен закон и ред и безупречно изпипани детайли от организаторите. Добре че има филм и снимки, които до някъде се надявам да помогнат на неприсъствалите да добият по-близка представа до реалността. През двата дни се срещнах с много хора. Всички бяха истински и освободени, красиви и весели. Всички се държахме, към всеки както към най-скъпия и близък човек с много прегръдки и взаимно изслушване и споделяне. МНОГО, МНОГО, МНОГО СМЯХ. Обстановката ни отпусна до такава степен, че всеки споделяше откровено много от най-съкровените си мисли и преживявания. Чухме видяхме и усетихме пазени лични тайни от някои хора, които бяха разтърсващи. Е имаше и сълзи – от радост. Още ме държи опиянението и си мисля, че слабо се изразих, но ще го оставя така, за да не изглежда прехвалено на някои, които не са били там и немогат да си го представят. Това за сега, после за общата медитация и много други неща.

Ж. Ж. Думите не стигат да ви опиша… Въздухът беше нажежен… Всичко и навсякъде беше пропито от нашето присъствие! Всичко около нас беше пропито от уважение и безусловна любов!!! Всеки искаше човека до него да се чувства добре и да му е комфортно!!! За тия няколко дена не чух една лоша дума или критика ! Само взаимно уважение и любов!!! Благодаря Ви приятели! Благодаря! Благодаря и на нашият Създател-Божествено Съзнание, че тази среща стана факт!!! Вие и групата променихте живота ми!

Т. А. Цялата ни група изживя срещата между Любещата Интелигентност и Интелигентната Любов! Тази среща беше наградата. Доказателството за онова, в което бяхме вярвали, към което се бяхме стремили, за което бяхме работили…И когато бяхме готови – просто се случи от само себе си. 🙂

Вече знаем как искаме да живеем. Даде ни се да разберем, да усетим, да почувстваме с всичките си сетива, че този начин на живот не е химера. Че е лесно и прекрасно да се живее в мир и любов! И участниците в тази магия стават все повече и повече!!!

М. Г. Може би от многото преживени емоции, думите не достигат за да опиша преживяванията си в тези два дни, но със сигурност зная, че това беше истински подарък за мен (а предполагам и за другите) от БС. Мисля, че още дълго време ще осмислям преживяванията си, но чувството което ме заливаше през цялото време беше ЛЮБОВ – истинска и неподправена! Обичам ви! Благодаря!  <3  <3  <3

Усещам, че след тази среща вие наистина станахте част от мен… и вие сте моето ново семейство! Усещам ви! Обичам ви! Вече придобивам представа как ще се чувстват хората в Царството небесно. И знаете ли какво? Сега още повече искам да бъда част от него… с всички вас! Вие ме накарахте да се почувствам обичана, подкрепяна, закриляна…. БЛАГОДАРЯ ВИ, СЕМЕЙСТВО МОЕ НОВО! Вие сте невероятни! Очаквам с нетърпение да ви видя и гушна отново… да се прибера “у дома”. <3 <3 <3

А. А. На мен още ми е трудно да обобщя преживяванията в тези няколко дни. Познавам лично няколко души вече почти 3 години и за мен те са много специални приятели, затова ми се струваше съвсем нормално да се чувствам чудесно в тяхната компания, без “изкривявания” на енергията. Но сега бяхме толкова много хора и атмосферата си беше същата. Струва ми се абсолютно невероятно! Това е ситуация, извън всички други, които някога съм преживявала и дори, които съм мислела изобщо за възможни. Получих толкова много любов и ми се струва малко вероятно да успея да се отблагодаря за нея! Благодаря на всички, че материализирахте “магистърската програма” в реалния свят! <3

В. К. Преживяванията бяха уникални и неповторими! Вярвам и знам, че положихме началото на една традиция, която ще допринесе много за духовното развитие на всеки един от нас и човечеството 🙂 БЛАГОДАРЯ ВИ, ПРИЯТЕЛИ <3

М. Л. Несъмнено тези дни, бяха съпътствани от любовта, толерантността и приятелството. Всички бяхме в прегръдката на Божественото съзнание. За хора, които се срещат за първи път, това е феноменална синхронизация на взаимно разбиране, чувства и действия. Аз все още, не мога да се изтръгна от топлата прегръдка на Божествената любов, олицетворена от всеки един член на групата без изключение… Порой от сълзи се стичат по бузите ми, мисълта ми преминава през душата на всеки един поотделно и усещам съпричастността му към моята душа и това ме изпълва с много, много любов… Любовта като Вселенско понятие. Искаше ми се тази среща да не свършва никога. Тя беше инициирана от Божественото съзнание и премина под Неговия знак ! Аз не искам да се връщам в реалността, искам реалността да се превърне е Божествено съзнание изпълнено с благодатното чувство на обич и съпричастност към всяко живо същество. Изпращам цялата си любов към всеки, който се нуждае и който е отворен за нея!

Ю. Н. И аз съм в това състояние , както и всички участвали. Две сутрини, събуждайки се, възстановявам енергията на Събитието и съм щастлива! Мисля, че то остави Своя Енергиен Отпечатък и от сега нататък ще е винаги с нас ! Ще бъдат хубави празниците ни , осветени от Събитието и Любовта, вложена в Него!!!

Приятели, Божественият Свят решава кой кога да започне да навлиза в съответния период от развитието си , кога да започне да чете духовно – развиваща литература и каква, кога да я замени с такава от по-високо ниво и т.н. Във всичко Духовният Свят е установил съответен Закон и Ред. Тук, на нашата земя ,от древността се дава Висшето Духовно Учение и не е случайно , че българската група на Христовия Път пълноценно работи и се развива. Има дълбоки корени тук. В България, както казва Учителят, душите се редят на опашка за превъплъщение. Не е случаен и фактът , че Христос на тази група именно предаде посланието за Безусловната Любов от 8.12.2014. Нито пък хората в нея са случайно попаднали. Всеки от вас е усетил това Духовно Ръководство, минавайки от автор на автор, от група в група , за да разбере пълноценно тази Велика Истина , за чието дълбоко осмисляне сме били подготвяни. И не е чудо това обединение от 18.12.2016., а реалността , която Христос ни даде да видим и преживеем! Това ни чака , скъпи приятели! Това е Истинската Реалност и още по-хубава , ако сме последователни и превърнем духовната си работа в механизъм , какъвто е дишането за съществуването на всяка твар. До скоро на всички приятели в Христовия Път!

Когато, преди почти три години, се срещнах с Писмата, не бях в състояние да си представя събитията, в които участвах с вас, приятели, в събота и неделя! Когато стигнах, при първия прочит, до Правилата за членство и закопнях да ги видя претворени в живота си , а също и да видя това, което Христос ни възложи да направим – изградена общност от съмишленици, трептящи в една честота на Съзнание, не можех да си представя, че това ще се осъществи толкова скоро. Не си представях и че ще бъда част от “холограма ” на финалната картина, описана в “Откровението” на Йоан – “И видях ново небе и нова земя”. Но няма чудо в това , което се случи , приятели, има сбъдване, което е първа стъпка по Големия Път. Тази стъпка направихме, окрилени и водени от Христовото Съзнание, което ни даде възможност да преживеем екстаза и опиянението на Единението в Любовта , на знанието, че Това, което Христовите Писма ни дадоха е това, което ще живеем, напред в Бъдещето. Все още съм в енергетиката на преживяното и се чувствам на седмото небе от щастие!

Групата ни във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *