Споделено за нашите срещи

Споделени посвещения и преживявания
от читатели и последователи на ХРИСТОВИЯ ПЪТ
от групата „ПИСМАТА НА ХРИСТОС (Christ’s Letters)“ и 
Страницата на „Писмата на Христос“ във Фейсбук

 

N. D. Днес, на 5 септември отбелязахме първа среща на последователите на Писмата и Христос от благоевградска област в гр. Благоевград… Ще отбележа, че определено Божественото Съзнание и Христос са направили така, че всичко около срещата да бъде безупречно и да е такова, каквото е трябвало да бъде. Всички се бяхме съгласили с идеята да решим на място, къде да се проведе срещата. Когато всички пристигнаха, изведнъж изчаквайки още малко да не би да има и закъснели, забелязах точно до входа на кино Синемакс едно уютно и комфортно кафене, и все едно нещо ми подсказа „Тук е идеалното място за срещата“ и така беше. Разбира се хората, които Христос изпрати да положат началото на тази първа среща са прекрасни, не съм и очаквала друго… Видях в очите на всички абсолютна убеденост и истинска вяра за Истината. Я…, младо момче, с просветлено съзнание, когото Истината е докоснала душата му, го доведе на срещата, за да я потвърди и пред всички нас. Бях впечатлена от неговият изказ за Писмата. Разказа история с последователи на Корана и в заключение сподели, че на базата на всичко, което е чул, прочел и преживял е осъзнал, че Писмата са ШЕДЬОВЪР! Това изказване ме изпълни с възторжени чувства и удовлетворение! Всички бяхме развълнувани и споделихме как Писмата ни направиха толкова усмихнати, ведри и уверени въпреки нелекия ни път. Всички с голям ентусиазъм и желание си взеха от купчето брошурки, за да оставят по родните си места и Истината да достигне навсякъде. Хубавата енергия струеше от всички и ни предразполагаше. Почти в един глас поискахме да отбележим събитието със снимка. И накрая всички искрено си пожелахме до НОВИ СРЕЩИ!
N. D. Здравейте отново, приятели Емоциите от срещата в Благоевград още се вихрят в мен. Мислите непрекъснато се въртят в главата ми знам, че запомних всичко, което си говорихме, но сега го осъзнавам напълно, осмисляйки отново и отново. Вече споменах, че хората на срещата бяха неслучайни пратеници. Така го усещам аз. Казах няколко думи за Я…, но не и всичко. Реших да не ви ангажирам с много дълъг пост. Но, неудържимо силно ще споделя и за двете дами на срещата.
П. Б. е толкова сърцатата, че още когато изпратих съобщение за срещата във времето напред беше нетърпелива. Веднага предложи, понеже е от града да организира срещата, като помогне с резервация на мястото. Имаше желание да се натовари с всичко, та дори и да се съобрази с желанията на всички, ако желаят и консумация. Оцених това подобаващо. Но, реших да оставим на случайността, заради положението с вируса и броя на участниците. П. Б. е прекрасен и достоен последовател на Писмата. Показа пред всички своята увереност и вяра в Писмата, въпреки огромната си мъка в сърцето. Разказа за знаци от съдбата, и съвсем видни ситуации от невидимия свят. Разказах за енергията, която всички групи усещат при срещи с последователи. Потвърждавам, че е невероятно усещане, защото исках да сваля за малко усмивката си, но нещо отвътре не ми позволяваше. Докато разказвах как съм срещнала Писмата абсолютно искрях и разказвах. Та, П. Б. също беше усетила енергията и без дори да познава личните ни истории, кой какъв е, що е… на раздяла каза: „Когато и да дойдете, някога тук в Благоевград може да ми се обадите, да се видим, че и вкъщи сте добре дошли“… Септември 2020

Д. Ц. Отново за нашите срещи и за Смеха 😁
Скъпи приятели, дните минават и все по-ясно разбирам, че на срещата ни в старозагорските мин. бани се случи истинско чудо. Както винаги, бяхме весели и щастливи още от самото начало, смеехме се и се радвахме от близостта си, но след вечерята неусетно ни заля един феноменален Смях, който не спираше и не спираше, та чак до малките часове на нощта.
Този смях беше всеобщ, радостен и щастлив, силен, красив, импулсивен, продължителен и непрекъснат, и без особена външна причина.
Ние бяхме хора от разни краища, външно различни, но следващи неотклонно Христовия път. Както винаги, събрани заедно по повод на Писмата, усещахме особената атмосфера, Светлината и по-висшето вибрационно ниво на енергията на Съзнанието, в които с лекота и радост се потапяме духовно. Безкрайният и завладяващ смях сякаш се появи, за да ни слее още по-силно, безусловно и хармонично в Истинността на Христовото учение. Оказахме се за дълги часове в самото Небесно Царство както То ще бъде на Земята и където непринуденият смях ще е постоянен спътник на хората. Лично аз почувствах и осъзнавам последното с абсолютна сигурност.
Заслужаваше си, скъпи приятели, да пресека цяла Европа, за да бъда с вас при поредното чудо 🙂 Благодаря на всички, които можаха да присъстват, за да го приемем, създадем и преживеем! Каква привилегия е да познавам всеки от вас и още повече – да следваме заедно Учението от Писмата!
Благодаря на Христос, нашият спътник и Велик Учител!
Приятна и спокойна неделя и нека сте все по-щедро благословени, скъпи приятели! 🙏💜😁  Юли 2020

T. S. Да вече наистина се случват вълнуващи срещи както казва А… В Ст. Загора се събрахме души с еднакви духовни интереси, последователи на Писмата на Христос. За мен момента, в който разбрах, че има и други последователи толкова близо, беше вълнуващ и красив. Свързахме се един с друг и благодарение на инициативата вече сме група. Първата ни среща беше на 21.06.2020 г /неделя от 15,30 часа в дома на Т… А… . Тя беше толкова мила да ни покани да се събираме и занапред в жилището й, а това което се случи при срещата ни беше незабравимо. Времето беше крайно недостатъчно да си говорим и опознаваме. Имах чувството, че можем да продължим така много дълго. Беше прекрасно, неописуемо, вълнуващо. Сигурна съм, че само Бургаската група или, ако и на други места е имало подобни срещи, а също и хората, които са присъствали на националните ни срещи могат да ни разберат! Благодаря на организаторите на тази инициатива чрез която имам удоволствието да се запозная и да общувам почти ежедневно с тези прекрасни хора. Сигурна съм, че имаме помощта на Божественото Съзнание. Зная, че групата ни ще расте и ще разпръсква Светлина и Любов и ще привлича все повече души жадни за ИСТИНАТА. БЕЗКРАЙНА БЛАГОДАРНОСТ към целия екип на Писмата на Христос. ОБИЧАМ ВИ !!! Сега като препрочитам написаното от мен в този пост, виждам, че не съм предала и частица от това, което е в действителност в сърцата и душите на всеки един от нашата група. Тези неща не могат да се опишат. Те се преживяват. ❤️😍😘🧘‍♀️🌞 Юни 2020

T. A. Още при първия прочит на Писмата на Христос, преди малко повече от пет години, усетих силен импулс да поканя хора от Бургас у дома – така, както Христос ни е заръчал… Дойде първо малкото В…, после Ю…, после Ц…и се заредиха – Д…, Н…, Р…, голямото В…, (сега чакаме и третото да се присъедини!), Т…, М… Малък оазис на Любов и Мир! И всички, които сте идвали у дома! И сме празнували заедно това чудо – Живот-Баща-Майка… И тези, които ще дойдете… Сигурна съм, че отдавна е планирано да се съберем всички заедно. Сякаш се познаваме отдавна… Работата, която вършим, е привилегия, вдъхновение и удовлетворение от друго измерение… Блаженството да си част от такава група души, които са готови да служат за просветлението си и за това на човечеството, е несравним импулс за осъществяването на целите, които Христос ни е възложил. Всяка неделя изразяваме благодарността си, че сме заедно; радостта си, че животът на всички ни се е променил към добро; щастието да го изживяваме отново и отново… Наистина сме щедро благословени! Така да бъде за всички! ♥️♥️♥️  Януари 2020

J. N. Аз бих допълнила нещо за израстването на самата група. В течение на тези пет години, в които групата работи всяка неделя, се оформи едно ядро от 3-4- човека. Това е минимума, който рядко се случва , обикновено по семейни причини. В повечето случаи сме 7-8 човека. Имаше „пришълци“, но те не намериха себе си в Писмата и не повториха присъствието си. Утвърждавам със сигурност, че всички са много дълбоко в практиките от Писмата – няма колебание, формализъм, неувереност в ИСТИНАТА . Нещо повече, убедеността се е превърнала в органичен рефлекс , отдадеността е цялостна , за което говори усещането за сливане на енергиите ни, дишането, ритъма, интонациите са единни, хомогенни, синхронни като в един съвършен ансамбъл. Медитациите след молитвите стават все по-дълбоки и дълги. Всички до голяма степен са постигнали това вътрешно спокойствие и равновесие , което говори за стремежа им да привличат постоянно в ежедневието и взаимоотношенията си Божественото Съзнание и се стремят да възлагат на Божествения Живот това, от което се нуждаят. Всички усещаме тези сбирки точно като влизане в един малък оазис на Любов и Мир, точно както Христос ни призовава. Разделяйки се , не пропускаме да Благодарим на Христос за това богатство на духовни преживявания, които дължим изцяло на Него. Щастливи сме, приятели и всички последователи на Христовия Път са такива!  Януари 2020

Leave a Reply