Контакти

Контакти с екипа на Издателство “Сдружение Христовият път”

Много ще се радваме да се свържете с нас чрез формата. Ние отговаряме на всяко читателско писмо.

Сдружение Христовият Път

гр. Пловдив, ул. Бистрица 5

*Писмата на Христос предизвикаха силен интерес сред читателите веднага след откриването на този сайт. Създават се нови Фейсбук-страници и групи със същото име. Коректността ни задължава да ви информираме, че въпреки повторението на имената, ние носим отговорност за съдържанието на публикациите единствено в сайтове, групи или страници, адресите на които са указани тук.

В същото време отбелязваме с радост, че импулсът за създаване на други групи е и висока оценка за работата на екипа ни. Той е потвърждение най-вече за значимостта на Христовите послания към модерния човек!

********

Още полезни линкове, свързани с Писмата на Христос:

Страниците на български на световния сайт. Тук ще намерите много подробности и отговори на най-различни въпроси по повод Писмата на Христос. Сайтът е в процес на изграждане.

Оригиналните текстове на английски език.

Аудио запис на Писмата на ХРИСТОС (на англ. език), задълбочено интервю с Христовия Писар, както и друга актуална информация в български превод ще намерите тук (с превод на Google).

Освен с поръчка на този сайт, книгата “Писмата на Христос” може да закупите чрез лично предаване или от книжарници в страната, както и да четете свободно в библиотеките. Всички локации на разпространение на книжните издания (светлосин цвят – безплатен достъп, тъмносин цвят – продажби):

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *