Послание към българските последователи на „Писмата на Христос”

Писмата в тази книга бяха най-голямата истина, дадена на света от Христос през 2000 година.

Аз, Христовият Писар, през 1958 година дълбоко копнеех и горещо се молех да прозра истината за действителната природа на Бога (напълно бях загубила вярата си в „Бога” на християнската църква). След две години интензивни молитви, през 1961 година започнах да получавам заветните отговори, очевидно от Създателя, и окончателно се убедих, че съществува напълно реален и достъпен източник на Сътворението, но нямах никаква представа за неговата същност или форма.

През 1966 година Христос ме посети напълно неочаквано. Говори с мен около час, а две седмици по-късно ме извиси до Космичното Съзнание. След това преживяване станах лечител, а той започна да ме обучава във висше духовно учение, което след появата Му лесно можех да получа и проумея.

През 1975 година ме допусна до тайните на действителната същност и форма на това, което наричаме „Бог”, а по-късно започна да ми пояснява връзката между Духа и „материята”; причините да притежаваме нашето човешко Его и неговата роля да ни води до действия, които Църквата смята за прегрешения.

През 1998 година получих мощно послание от Христос, в което ми каза, че ще ми продиктува под формата на Писма всички тези знания, които ми беше дал през моите тридесет и три години обучение. И въпреки че копнеех да започнем веднага, точното време дойде през 2000 година, когато първите изречения от Писмо 1 се появиха ясно и категорично в ума ми. Така Той започна да отправя своите мощни и значими Послания към човечеството.

Истинският Христос, който се намира във високите духовни измерения, който се е посветил да помага на хората по света да преминат отвъд старите си представи и съждения и да достигнат до нови, носещи им здраве, щастие и благополучие, не е написал нито дума, която може да бъде свързана със старите християнски вярвания. Този Христос желае хората да затворят умовете и сърцата си за овехтелите религиозни догми и да ги отворят за тези възхитителни Послания, които ще им дадат всичко, което могат да постигнат в земния си живот. Който е готов да чете, нека го направи с безусловна вяра в съветите, които дава в своите Писма, и ако почувства нужда, да помоли за помощ.

Хора по целия свят вече станаха последователи на това забележително Христово учение и споделят, че то е променило живота им напълно – намерили са здраве, щастие и удовлетворение на всички свои потребности.

Христос ме инструктира да бъда анонимна, за да стане ясно в обществото, че думите в тези Писма идват от Него. Поиска също да бъдат качени в мрежата и достъпни безплатно за всички. Сега те се издават и като книга, за да може хората да ги носят със себе си, да сформират групи и заедно да ги обсъждат.

Тази книга ще се окаже великолепна благословия за онези, които могат да четат и които обичат Писмата на Христос.

Христовият Писар
Специално за българското издание на „Писмата на Христос”
и българските последователи на Христовия път

Послание към Българските Последователи на Христовия Път

4 thoughts on “Послание към българските последователи на „Писмата на Христос”

  1. Tolkova dalboko otklikva Dushata mi na parvoto pismo i na obrashtenieto kam bulgarte…i kam Avtora,koito ostava anonimen,podnasiaiki…..Veli4ieto na kazanoto-otpravenoto Poslanie kam nas-Horata,koeto e Glavnoto….koeto triabva da svarshi rabotata,ako……Horata sa gotovi….ako Horata imat Ushi da 4uvat i slushat……bes da otpraviat nikakvi vazragenia……bes da sporiat,bes da proiaviavat otnovo i otnovo….prisashtata im sklonnost da tarsiat vinagi Neshtoto???,za koeto da se zahvanat…da protestirat…..Kato v Sashtoto vreme Ispushtat Glavnoto…….Otpravenoto kam tiah rastarsvashto Poslanie……,koeto ako mu pozvolite …navliza v kletkite vi….ispalva gi nesamo sas Znanie,….ami…. glavnoto….4uvstvate Lubovta i Zagrigenostta……Napomnianeto otnovo s lubiashto sarze….Hora,Osaznaite se…Hora,niamate vreme……Hora,Dokoga niama da CHUVATE….Idvam s Lubov,idvam Krotko i Tiho i vi napomniam….Zemiata e v Opasnost i Vie -sashto…..Osaznaite se…..Promenete se…..Mogete da spasite Zemiata i sebe si,dezata si….Lubovta nese terzae…….Lubovta otklikva…Lubovta Likuva…i lekuva… Lubovta e krotka i proshtava….niama vinovni….Nie sme EDNO….Neka mislime za EDI-ENIETO,koeto shte ni napravi silni…Zaedno….Blagodaria vi…S vas sam…4eta i se Valnuvam….Useshtam vsiaka duma….zape4atva se v sarzeto i uma mi….Tolkova prekrasno e tova,koeto ,predavate ot Isto4nika…….Blagodaria vi……Prodalgavam da 4eta i da 4uvstvam…ostaviam se na 4uvstvata mi da me vodiat 4res vashite dumi,ispalneni s mnogo dalboka lubov…. Obi4am vi……Mariya….

    • Много благодарим, Мария, за сърдечния отзив и за това, че срещаме още една чувствителна към ИСТИНАТА душа! Ще се радваме да се присъедините към нас в групата ни във Фейсбук, където обсъждаме текстовете и си помагаме по Христовия Път!

  2. Една вечер,беше доста късен час,и тъй като не можех да заспя си ровех в телефона и сручайно попаднах на писмата.Да си призная като набожен човек,който обича БОГ и ХРИСТОС започнах да ги чета с огромно съмнение.Притеснявах се дали не предавам БОГ,дали това не е номер на лукавият да подмами хора като мен.Но човешкото любопитство нодделя и си казах аз само ще ги прочета и усетя ли,почуствам ли дявола в тях ще се отрека и покая,ще ги анатемосам и помоля БОГ за прошка за дързоста ми.Само да вметна,че библията все още ми стои на нощното шкафче.Книга,която чета търсейки истини за БОГ,предсказания за ХРИСТОС,делата на ХРИСТОС и защото това е единственото послание от БОГ,което имаме ние хората.Книга,която чета с мъка и неразбиране и си казвам това е така защото е писана преди повече от 5000г.Недоумявах много от делата на БОГ описани там,но си забранявах да съдя.Та кой съм аз да не одобрявам словото на БОГ.И сега само искам да кажа слава на тебе ХРИСТЕ и дълбок поклон за тези писма.Ти знаеш,че аз много те обичам и всеки път кога мета посланието те мувствам в сърцето си.Ще се моля да прозра христовата истина и ще се радвам да се свържа с хора които могат да ми помогнат за това.Вярата в доброто ще спаси света и любовта към БОГ (към тази сила) за която ни разказва ХРИСТОС убеден съм в това.БЪДЕ ЗДРАВИ И СВЕТИ И БОГ ДА Е С ВСИЧКИ НАС

  3. Сполай Ви за доброто да се докоснем чрез Вас до дълбините на нашият духовен и земен свят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *