Молитви от Христовия Писар

Молитви от Христовия Писар – Утвърждение от 2014 г.

От Всемирното Съзнание на лъчиста Божественост нека Светлината да навлезе в съзнанието на хората.
От Всемирното Съзнание на лъчиста Бащина Божественост нека Светлината се спусне и озари целия земен живот.
От Всемирното Съзнание на лъчиста Майчина Божественост нека Любовта нахлуе и залее сърцата на хората.
От Всемирното Съзнание на лъчиста Божественост, където се намира Божественото Намерение, нека Божественият План преодолее егоистичната им воля. Нека по този славен План възтържествува Божието Царство на Мир и Любов на планетата.
Да се възрадваме, че Христос наистина е с нас и се е върнал на Земята – в действие!

Молитви от Христовия Писар – Молитва от август 2014 г.

Възлюбени Баща-Майка-Живот,
молим Световното Съзнание да бъде издигнато духовно, за да може цялата дисхармония в световен мащаб да бъде доведена до своя край и да се създаде нова Ера на Любов, Мир и Пълноценен Живот.
Предаваме своята човешка воля на Божествената Воля, молейки се учението на Христос да се разпространи по целия свят, сред всички нации и раси, по всякакви начини, за да достигне възможно най-бързо до хората, да навлезе в съзнанието им и да им донесе нови възприятия за това какво представлява Божествената Любов и истинската Духовност в ежедневния им живот.
Ние с радост преодоляваме ограниченията на човешките си мисли и се молим, като медитираме и търсим все по-тесен контакт с Божественото Съзнание, да разберем съвършено ясно, че Божествената енергия, нахлуваща в нашите умове, ни прави граждани с по-висша духовност и основатели на Твоето Небесно Царство на Земята.

Молитви от Христовия Писар – Молитва „Баща-Майка-Живот”

Скъпи Баща-Майка-Живот,
Протягам ръка към Теб, за да осъзная още по-ясно Твоята Божествена Любов и Безкрайната Ти дарителска Същност. Нека те изпълват сърцето и цялото ми същество. Нека излъчвам тази Любов към всички хора и да се отнасям към тях с уважение, дори и да не ги разбирам. Показвай ми отново и отново как да бъда Твоята БОЖЕСТВЕНА ЛЮБОВ в действие.
Моля се да мога да ЖИВЕЯ тази Истина толкова лъчезарно, че тя да стане източник на вдъхновение и за другите, което ще направи възможно бързото проявление на Ерата на Любов и Мир на Земята.
Благодаря Ти от цялото си сърце за сбъдването на моята молитва.

Молитви от Христовия Писар – Молитва „Възлюбени Отче”

Възлюбени Отче,
Като Твое дете искам да преразгледам и да покажа по-ясно своята силна привързаност към Теб. Трябва да направя това, за да застана по-близо до Теб по дух, ум и любов. Знам, че в ДУХА си ние сме едно и никога, и в никакъв момент не сме разделени.
Обичам те с цялото си сърце и Същество. Знам, че тялото ми е обгърнато с Божествена Енергия, която е Твоята Любеща Интелигентност, подкрепяща ме във всички преживявания през деня и през целия ми живот. Знам, че моите нужди са Ти известни – точно такива, каквито са – и ако поискам с вяра, Ти скоро ще ги проявиш в битието ми.
Осъзнавайки, че всички ДОБРИНИ към мен се проявяват от Божествената ти Любов, затова щастливо и искрено предавам цялата си самостоятелна воля. Моля за Твоите напътствия и аз ще съхраня възприемчивостта си да ги получавам и да действам според тях.
Отпускам се в спокойствие, чувствайки Божествената ти Любов, като знам, че дори и сега, когато съм отпуснат(а), Твоята Божествена Енергия се движи вътре в мен, за да създава и възстановява физическите ми клетки. Знам също, че така Я отпечатваш в съзнанието и ума ми. Знам, че когато честотите ми на вибрация са достатъчно високи, ще чувствам как Божествената ти Енергия в мен ме лекува и укрепва.
Искам с цялото си сърце и с всеки изминал ден да чувствам все по-близък контакт с Теб, който освобождаваш мислите и чувствата ми от негативните и непречистени емоции и отдаваш безусловна любов към целия свят. Знам, че когато се издигам в Твоето любещо СЪЗНАНИЕ, моето ще бъде пречиствано и укрепвано. С цялото си Същество благодаря за всичко, което Си за мен.
В този момент се отпускам във възможно най-дълбока тишина в Твоето изпълнено с жизненост Съзнание. Обичам те!

Молитви от Христовия Писар – Молитва за последователите на Христовия Път

Възлюбени Отче, Божествено Съзнание,
ние знаем, че Ти си единствената Реалност на съществуването. Ти си Главният Двигател на всяко усилие и градивна работа в нашето ежедневие. ЕДИНСТВЕНО Ти можеш да положиш началото на изцяло нови обстоятелства, които ще премахнат и заличат всяка възможна опасност или вреда за „Писмата на Христос” и Христовия Път
Обръщаме се към Теб сега със сърца и умове, изпълнени с любов, за да те помолим да обгърнеш „Писмата на Христос”, Христовия Път и своята ПО-ВИСША ВИЗИЯ с целия си плащ на съвършена и тотална защита, за да останат невредими и неопорочени от външни влияния. Молим се всички членове и последователи да бъдат защитени по същия начин от потенциални критици.
Обръщаме се към Теб, като знаем със сигурност, че сега живеем под специалните ти грижи и в сигурността на Твоята божествена защита.

Молитва от 13 септември 2015 г.

Божествен живот,
приеми моята признателност за това, което получавам, за моята одухотвореност и стремежа ми да те изразявам. Приеми любовта ми към теб и моята силна привързаност към твоите творения. Приеми любещата ми благословия за всички, които стоят далеч от теб, но се опитват да те намерят; за всички, които не те търсят или не знаят за теб; за всички, които са в теб.
Обичта ми към теб е източникът на всички мои божествени преживявания. Знам, че поддържаш духа ми силен, а стремежа ми – постоянно издигнат към твоето съвършенство.
Ти си моята целеустременост да се свържа с божествените сили и да давам любовта си на другите. Помогни ми да се задържам в това състояние, далеч от ниските вибрации на материалния свят. Желанието ми е да пребивавам в твоето Божествено Съзнание и да се уча на смирение. Да бъда там е мой най-искрен копнеж и стремеж. Направи ме силен(на), за да устоявам на импулсите на егото и да се връщам винаги при теб с все по-ясното съзнание, че обичам живота, обичам хората и цялото твое съзидание.
Дай ми СИЛИ да устоя на изкушението да давам път на егото си; дай ми ВЯРА да се слея с Божественото ти Намерение за този свят; дай ми ЛЮБОВ, за да се уча от грешките си без протест; дай ми СВЯТАТА СИ ГРИЖА, за да продължа да давам своята на другите; дай ми ЦЕЛЕУСТРЕМЕНОСТ, за да стигна докрай в усилията си да те изразявам. Знам, че всичко това е в мен, но дай ми ПРОНИЦАТЕЛНОСТ, за да го открия.
Твоята Любов е моя същност – нека тя ме води и ми показва силните ми страни и слабостите ми, които да преодолея. Твоята подкрепа е моята опора по целия ми път към теб!

Молитва „БОЖЕСТВЕН ЖИВОТ”

(Писмо 8, стр. 280 в първо книжното издание, стр. 269 във второ книжно издание)

БОЖЕСТВЕН ЖИВОТ,
Ти си моят живот, моята постоянна подкрепа, моето здраве,
моята защита, съвършеният отговор на всяка моя потребност
и мое най-висше вдъхновение!
Моля те да ми разкриеш Своята истинска Реалност.
Знам, че ВОЛЯТА ти е да бъда напълно просветлен, за да мога
по-добре да осъзная Твоето Присъствие в себе си и около себе си.
Вярвам и знам, че това е възможно. Вярвам, че ти ме
защитаваш и подкрепяш със съвършена ЛЮБОВ.
Знам, че моята крайна цел е да ТЕ ИЗРАЗЯВАМ.
Говорейки ти, знам, че ТИ напълно възприемаш думите ми,
защото си ВСЕМИРНАТА ЛЮБЕЩА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ,
която така удивително е планирала този свят и
го въплъщава във видима форма.
Знам, че когато ТЕ помоля да ми говориш, аз изпращам лъч
духовна светлина в твоето Божествено Съзнание и докато слушам,
ТИ ще проникваш в човешкото ми съзнание и ще идваш
все по-близо до моите все по-възприемчиви ум и сърце.
Поверявам себе си и своя живот на твоята закрила.

<<< Утвърждения Молитви от Христовия Писар Молитви от последователи >>>

Молитви

Вашият коментар