Молитви от Христовия Писар

Молитва „БОЖЕСТВЕН ЖИВОТ”

(Писмо 8, стр. 272, книжно изд. 2018 г.; Учебно издание 2019 г. стр. 447, §181)

БОЖЕСТВЕН ЖИВОТ,
Ти си моят живот, моята постоянна подкрепа, моето здраве,
моята защита, съвършеният отговор на всяка моя потребност
и мое най-висше вдъхновение!
Моля те да ми разкриеш Своята истинска Реалност.
Знам, че ВОЛЯТА ти е да бъда напълно просветлен, за да мога
по-добре да осъзная Твоето Присъствие в себе си и около себе си.
Вярвам и знам, че това е възможно. Вярвам, че ти ме
защитаваш и подкрепяш със съвършена ЛЮБОВ.
Знам, че моята крайна цел е да ТЕ ИЗРАЗЯВАМ.
Говорейки ти, знам, че ТИ напълно възприемаш думите ми,
защото си ВСЕМИРНАТА ЛЮБЕЩА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ,
която така удивително е планирала този свят и
го въплъщава във видима форма.
Знам, че когато ТЕ помоля да ми говориш, аз изпращам лъч
духовна светлина в твоето Божествено Съзнание и докато слушам,
ТИ ще проникваш в човешкото ми съзнание и ще идваш
все по-близо до моите все по-възприемчиви ум и сърце.
Поверявам себе си и своя живот на твоята грижа.

********

Молитви от Христовия Писар – Юнска молитва

Възлюбени Баща-Майка-Живот,

Моля те да прелееш Божественото Си Съзнание
в ума и в сърцето ми, за да мога по-добре да осъзная
Твоето присъствие в себе си и около мен.

Помогни ми, моля те, да те чувам,
за да се изпълня с твоето Съзнание на Бащина Любов
и да зная в себе си, че въпреки че си всеобщ,
Ти за мен си също и личен.

И когато се науча да слушам,
ще се изпълня с Твоето Съзнание на Любовта
и ще БЪДА тази Любов, която съм.

 

Искам да се вслушвам в думите на Христос
и да престана да приличам на коза,
хранейки ума си с вредна за мен мисловна храна
и да вървя в посока, която не трябва да следвам.
Нито искам да приличам на овца,
която сляпо сподиря множеството светски изкушения.

Най-силните ми желание и воля са да бъда част от Твоето стадо,
да бъда до толкова лишен(а) от егото,
че само Твоето Божествено Съзнание
да владее ума и сърцето ми.

 

Възлюбени Баща-Майка-Живот,
такава е днес моята молитва и моето намерение,
и зная, че Твоето Съзнание на Любовта вече прониква съществото ми
и всичко, към което насочвам вниманието си.

И Ти благодаря за това.

(май 2013 година)

Молитви от Христовия Писар – Молитва от август 2014 г.

Възлюбени Баща-Майка-Живот,
молим Световното Съзнание да бъде издигнато духовно, за да може цялата дисхармония в световен мащаб да бъде доведена до своя край и да се създаде нова Ера на Любов, Мир и Пълноценен Живот.
Предаваме своята човешка воля на Божествената Воля, молейки се учението на Христос да се разпространи по целия свят, сред всички нации и раси, по всякакви начини, за да достигне възможно най-бързо до хората, да навлезе в съзнанието им и да им донесе нови възприятия за това какво представлява Божествената Любов и истинската Духовност в ежедневния им живот.
Ние с радост преодоляваме ограниченията на човешките си мисли и се молим, като медитираме и търсим все по-тесен контакт с Божественото Съзнание, да разберем съвършено ясно, че Божествената енергия, нахлуваща в нашите умове, ни прави граждани с по-висша духовност и основатели на Твоето Небесно Царство на Земята.

Молитви от Христовия Писар – Молитва „Баща-Майка-Живот”

Скъпи Баща-Майка-Живот,
Протягам ръка към Теб, за да осъзная още по-ясно Твоята Божествена Любов и Безкрайната Ти дарителска Същност. Нека те изпълват сърцето и цялото ми същество. Нека излъчвам тази Любов към всички хора и да се отнасям към тях с уважение, дори и да не ги разбирам. Показвай ми отново и отново как да бъда Твоята БОЖЕСТВЕНА ЛЮБОВ в действие.
Моля се да мога да ЖИВЕЯ тази Истина толкова лъчезарно, че тя да стане източник на вдъхновение и за другите, което ще направи възможно бързото проявление на Ерата на Любов и Мир на Земята.
Благодаря Ти от цялото си сърце за сбъдването на моята молитва.

Молитви от Христовия Писар – Молитва „Възлюбени Отче”

Възлюбени Отче,
Като Твое дете искам да преразгледам и да покажа по-ясно своята силна привързаност към Теб. Трябва да направя това, за да застана по-близо до Теб по дух, ум и любов. Знам, че в ДУХА си ние сме едно и никога, и в никакъв момент не сме разделени.
Обичам те с цялото си сърце и Същество. Знам, че тялото ми е обгърнато с Божествена Енергия, която е Твоята Любеща Интелигентност, подкрепяща ме във всички преживявания през деня и през целия ми живот. Знам, че моите нужди са Ти известни – точно такива, каквито са – и ако поискам с вяра, Ти скоро ще ги проявиш в битието ми.
Осъзнавайки, че всички ДОБРИНИ към мен се проявяват от Божествената ти Любов, затова щастливо и искрено предавам цялата си самостоятелна воля. Моля за Твоите напътствия и аз ще съхраня възприемчивостта си да ги получавам и да действам според тях.
Отпускам се в спокойствие, чувствайки Божествената ти Любов, като знам, че дори и сега, когато съм отпуснат(а), Твоята Божествена Енергия се движи вътре в мен, за да създава и възстановява физическите ми клетки. Знам също, че така Я отпечатваш в съзнанието и ума ми. Знам, че когато честотите ми на вибрация са достатъчно високи, ще чувствам как Божествената ти Енергия в мен ме лекува и укрепва.
Искам с цялото си сърце и с всеки изминал ден да чувствам все по-близък контакт с Теб, който освобождаваш мислите и чувствата ми от негативните и непречистени емоции и отдаваш безусловна любов към целия свят. Знам, че когато се издигам в Твоето любещо СЪЗНАНИЕ, моето ще бъде пречиствано и укрепвано.
С цялото си Същество благодаря за всичко, което Си за мен. С цялото си боготворящо сърце те моля да се проявиш за мен по още по-ясен и възлюбен начин, докато се стремя да установя по-близък и по-любещ контакт с ТЕБ.
В този момент се отпускам във възможно най-дълбока тишина в Твоето изпълнено с жизненост Съзнание. Обичам те!

Молитви от Христовия Писар – Молитва за защита на Писмата на Христос

Възлюбени Отче, Божествено Съзнание,
ние знаем, че Ти си единствената Реалност на съществуването. Ти си Главният Двигател на всяко усилие и градивна работа в нашето ежедневие. ЕДИНСТВЕНО Ти можеш да положиш началото на изцяло нови обстоятелства, които ще премахнат и заличат всяка възможна опасност или вреда за „Писмата на Христос” и Христовия Път
Обръщаме се към Теб сега със сърца и умове, изпълнени с любов, за да те помолим да обгърнеш „Писмата на Христос”, Христовия Път и своята ПО-ВИСША ВИЗИЯ с целия си плащ на съвършена и пълна защита, за да останат невредими и неопорочени от външни влияния. Молим се всички членове и последователи да бъдат защитени по същия начин от потенциални критици.
Обръщаме се към Теб, като знаем със сигурност, че сега живеем под специалните ти грижи и в сигурността на Твоята божествена защита.

Молитва от 13 септември 2015 г.

Божествен живот,
приеми моята признателност за това, което получавам, за моята одухотвореност и стремежа ми да те изразявам. Приеми любовта ми към теб и моята силна привързаност към твоите творения. Приеми любещата ми благословия за всички, които стоят далеч от теб, но се опитват да те намерят; за всички, които не те търсят или не знаят за теб; за всички, които са в теб.
Обичта ми към теб е източникът на всички мои божествени преживявания. Знам, че поддържаш духа ми силен, а стремежа ми – постоянно издигнат към твоето съвършенство.
Ти си моята целеустременост да се свържа с божествените сили и да давам любовта си на другите. Помогни ми да се задържам в това състояние, далеч от ниските вибрации на материалния свят. Желанието ми е да пребивавам в твоето Божествено Съзнание и да се уча на смирение. Да бъда там е мой най-искрен копнеж и стремеж. Направи ме силен(на), за да устоявам на импулсите на егото и да се връщам винаги при теб с все по-ясното съзнание, че обичам живота, обичам хората и цялото твое съзидание.
Дай ми СИЛИ да устоя на изкушението да давам път на егото си; дай ми ВЯРА да се слея с Божественото ти Намерение за този свят; дай ми ЛЮБОВ, за да се уча от грешките си без протест; дай ми СВЯТАТА СИ ГРИЖА, за да продължа да давам своята на другите; дай ми ЦЕЛЕУСТРЕМЕНОСТ, за да стигна докрай в усилията си да те изразявам. Знам, че всичко това е в мен, но дай ми ПРОНИЦАТЕЛНОСТ, за да го открия.
Твоята Любов е моя същност – нека тя ме води и ми показва силните ми страни и слабостите ми, които да преодолея. Твоята подкрепа е моята опора по целия ми път към теб!

<<< Утвърждения Молитви от Христовия Писар Молитви от последователи >>>

Молитви

Вашият коментар