Отговор от Христовия Писар

Въпрос: Можете ли да ми кажете как да се молим правилно?

Следвам напълно учението в „Писмата на Христос”, но все още не се справям финансово. Вероятно не се моля правилно…

Отговор:

Най-напред трябва да разберете напълно Истината в основата на цялото творение. Светът не е твърда материя, ние го усещаме като такъв, защото сме създадени със сетива – зрение, слух, вкус, обоняние и осезание, които ни убеждават, че всичко е солидно и не може да бъде променено. Христос обаче ни казва, че не е така. Той обяснява подробно, че в основата си материята всъщност е Енергия, видимо проявена чрез честотите си на вибрации. А енергията е БОЖЕСТВЕНО СЪЗНАНИЕ-ОСЪЗНАВАНЕ, съдържащо в себе си и електромагнетизъм, с който привежда нашите съзнателни модели (мислите) във видима форма. Така че РЕАЛНОСТТА на материята, нашият свят, е Жизнена Енергия на Божественото Съзнание, която дава съзнателни модели на нейната привидно солидна форма чрез своя инструмент – електромагнетизма. Това е най-голямата тайна на сътворението.

Хората смятат, че позитивното мислене работи. Да, така е, но му липсва мощ, вдъхновение и жизнена сила. За да изберете съзнателно определени обстоятелства или да получите отговор на ясно изразени желания, трябва да влезете в дълбока медитация, да издигнете ума и сърцето си към Божественото:

  • с ПЪЛНА ВЯРА, че се свързвате с Него и молбата ви наистина стига до Неговата енергия, става част от нея и започва да приема първоначални очертания в съзнанието. (Отделете време за тази визуализация и разбиране, защото в момента действате в Съзидателната Енергия, която дава форма, съдържание и съществуване на цялото Творение – реалността зад всяка материя.)
  • с ПЪЛНА ВЯРА осъзнайте, че Естеството и Волята на Божественото е да изпълни нуждите и желанията ви. (Това е изключително важно, защото представлява процес на сливане на творчески енергии – вашето съзнание създава отпечатък, творчески импулс, който ще се обедини с Естеството на Божественото и ще прояви молбата ви във видима форма.)
  • отнесете своите напълно ясни желания към Божественото Съзнание и ги кажете наум или със силен глас. Опишете какво смятате, че е правилно за вас. Ако се нуждаете от финансови средства, най-добрият ви подход ще бъде всеки ден да записвате какво ви е необходимо, за да получите облекчение и спокойствие. Например да намерите прилично жилище под наем или да се сдобиете с някаква сума, с която ще можете да си позволите хубава и здравословна храна. Каквото и да правите, изобщо НЕ си и мислете, че има нещо невъзможно, защото веднага ще създадете форма на съзнание, която ще унищожи цялата съзидателна работа, която вече сте свършили!

Моля ви, запечатайте в ума си следното: НЕ ПИТАЙТЕ как ще бъде осъществено всичко това – дарение ли ще получите, работа ли ще си намерите и каква ще бъде тя. Просто бъдете уверени, че вашето желание вече е в Енергията на Божественото Съзнание и ЩЕ СЕ ПРОЯВИ ВЪВ ВИДИМОТО БИТИЕ ВЕДНАГА, ЩОМ ЗЕМНИТЕ УСЛОВИЯ ГО ПОЗВОЛЯТ.

Понякога се налага да се случат определени неща в живота ви, преди да получите отговор на молитвата си. Продължавайте да искате С ВЯРА финансова помощ или това, от което се нуждаете, и в същото време очаквайте ГОЛЯМАТА ВИ МОЛБА да бъде изпълнена.

НИКОГА НЕ СЕ ОБЕЗСЪРЧАВАЙТЕ! НИКОГА НЕ ГУБЕТЕ ВЯРА!

С цялата ми Любов,
Христовият Писар

Как да се молим?

 

3 thoughts on “Отговор от Христовия Писар

  1. Да всичко е така,защото аз вече получих това ,за което се молих силно.Много съм благодарна на Бог и Света Богородица.Зет ми изповядва католичиската вяра ,но също се помоли от сърце и цялото ни семейсво сега сме много благодарни и щастливи

    • Svetlozar says Благодаря .Вътрешно в себе си го чувствам че с точно тези молитви съм благодарен на Бог че достигам пътя чрез който да бъда щастлив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *