Може ли дъщеря ми да вземе първо причастие?

Въпрос: Може ли дъщеря ми да вземе първо причастие?

Здравейте!

Изпращам ЛЮБОВ и ПОЗДРАВИ на своя Учител ­Исус.

Аз съм самотна майка на деветгодишна дъщеря. Силно съм привлечена от „Писмата на Христос” и копнея за връзка с Всемирното Съзнание. Знам, че се нуждая от това. Чувствам, че съм на Пътя, който Бог-Отец е предначертал за мен.

Дъщеря ми искаше да получи Първо причастие в католическата вяра, която моето семейство винаги е изповядвало, но тъй като вече приемам една по-различна концепция за Източника, за моя ИЗВОР НА БИТИЕ, реших, че не бива да продължава религиозното си обучение. Много ми се иска да ѝ предам този нов начин на „виждане” на Бога – като Божествено Съзнание. Все пак съм разтревожена, защото разбирам, че тя е много малка и решението ми силно я натъжи. Бих желала моят Учител Исус да предаде съобщение чрез своя Писар, което да насочи и двете ни към правилното решение.

Отговор:

Чувствам, че както винаги отговорът е от Христос и е изпълнен с чиста любов.

Твоята дъщеря е дошла на този свят със свой собствен път, който да следва и който е създаден в предишния ѝ живот, когато вярата в католическата църква е била дълбоко вкоренена в съзнанието ѝ. С опитите си да ѝ я отнемеш против волята ѝ, би могла да ѝ причиниш сериозни щети, да създадеш у нея силно негодувание и да вгорчиш невинните ѝ детски убеждения. Позволи ѝ да постъпи както желае и ѝ дай своето любещо разбиране и подкрепа.

Когато си била млада и твърдо си вярвала в нещо, ти си преминавала с радост през всяка своя опитност, свързана с него. Твоите убеждения вече са се променили и сега можеш да видиш по-ясно реалността на съществуването, но това не означава, че дъщеря ти е готова да се лиши от своите. Подкрепяй я във всичко и го направи с усмивка и любов. Придържай се към настоящите си прозрения и ги споделяй с нея, когато доловиш, че Духът – Божественото Съзнание – работи чрез теб и твоя живот. Говори ѝ с обич и радост, но не се опитвай да я променяш. Когато в младия ум на дъщеря ти започнат да изникват въпроси, а виждането ѝ – постепенно да се променя, тя ще дойде при теб за напътствия и ще ги получи с благодарност.

Бъди в мир. Всеки път, когато изпитваш съмнения, направи нещо ЛЮБЕЩО, но не принуждавай другите да вършат нещо, което ти смяташ, че трябва да вършат. Искрено те поздравявам, че ми зададе този въпрос. Ти си в моето съзнание и си подкрепяна от моята Любов.

Що се отнася до любимото ти семейство, лечението винаги е на разположение на всички, които очакват да го получат. Забрави ли, че когато бях на Земята, казвах: „Изцелението ви протича в съответствие с вашата ВЯРА”? Колко силна е вярата ти, че твоят „Отец” – Божественото Съзнание – знае нуждите ти и винаги ги изпълнява, но само ако си убедена, че Той наистина ще отговори и семейството ти ще бъде излекувано? Сега повярвай в това, заяви го и благодари за него. Ще получиш изцеление според осъзнаването си, че вече си го получила.

Остани в мир и любов, обичано дете!

С цялата ми Любов,
Христовият Писар

Въпрос за Първо Причастие

 

One thought on “Може ли дъщеря ми да вземе първо причастие?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *