Кога ще се разкрие цялата истина?

Въпрос: Кога ще се разкрие цялата истина?

Пиша ви, подтикната от съмненията си и с надежда, че отговорът ви няма да бъде неясен, субективен, метафоричен или украсен.

Ние, хората, се нуждаем от достъпна информация какво ни очаква в осезаема форма директно от Бога. Смятам, че католическата доктрина (както и всички останали) манипулира истинското учение на Христос, с чиято помощ ще можем да живеем в хармония с него вътре в себе си.

Знам, че произхождам от Бога и отново ще се върна при Него. Знам, че ще получа отговори на всичките си съмнения във вътрешната си същност и т.н. Но ще бъда щастлива, ако имам възможност да попитам за това директно Отца чрез неговия син Исус. Желанието ми е да разбера кога нещата ще станат достъпни и всички ние ще разберем своята мисия и пълната истина за битието си, в тази или в която и да е друга форма на съществуване.

Отговор:

Много добре разбирам чувството ви на неудовлетвореност и копнежа ви да влезете в контакт с Висши духовни сили, способни да ви дадат отговори, на които можете да се доверите.

Получавайки запитването ви, не знаех обстоятелствата около вас (дали сте прочели „Писмата на Христос”) и затова ще дам малко подробности.

Аз съм Христовият Писар и мога да кажа, че през 1961 година бях точно в същото състояние на ума, в което сте и вие днес. Повече не можех да вярвам в църковните догми, но не знаех къде да намеря Истината. По това време се занимавах със земеделие. Веднъж излязох да се разходя из хълмовете на фермата ни, вдигнах глава и започнах да умолявам „Каквото и да е там, горе” да ми покаже Истината за сътворението и Извора на нашето Съществуване. Тогава ми беше изпратен човек, който ме научи да медитирам. Три месеца по-късно чух първия шепот в ума си, който знаех, че беше от по-висш източник. Някой ми говореше. Получих просветление и първи насоки и с радост осъзнах, че това, което наричаме „Бог”, всъщност е огромна Мощ, Любов, присъстваща навсякъде, но е най-очевидна в майките на новородените при всички видове.

Неслед дълго получих още просветления и животът ми се промени напълно. Нещо ме накара да отхвърля изцяло Библията, включително и Новия Завет, който касае Исус. Насоките ставаха все по-дълбоки и по-дълбоки. Разбрах, че получавам напътствия за духовно-научните реалности във Вселената и преминавах през преживявания, по време на които трябваше да ги изпитам лично. Това бяха изключително мъчителни дни, но никога не загубих вярата си, че през цялото време съм направлявана и подкрепяна.

Една нощ усетих несъмнено присъствието на Христос. Беше с мен в продължение на час и ми предаде съобщения за трима приятели, които се оказаха абсолютно точни. Освен това ми каза да освободя напълно определен уикенд и да медитирам, което и направих. Бях издигната в екстаз до Космично Сливане с Безграничното, с мощното осъзнаване, че съм едно цяло с Него. Превърнах се в лечител и постигах някои мигновени изцеления.

В крайна сметка, след четиридесет години близък контакт с Христос, той започна да ми диктува Писмата си. Когато приключихме, беше изтекла малко повече от година, а аз вече бях на осемдесет и една.

Той ме инструктира за няколко неща. Най-напред, че трябва да остана анонимна и да използвам псевдонима „Христовият Писар”, защото не аз съм авторът на Писмата – те дойдоха директно от него. Беше ми казано и да ги разпространявам безплатно. Но как бих могла? Живеех сама в малка къща и нямах никакви външни контакти. Тогава се запознах с хора, които поискаха да ги прочетат, а после ме посъветваха да ги публикувам в интернет и ми помогнаха да го направя. Пътят ми се отвори лесно. След това Христос ми изпрати и преводачи, които се чувстваха призвани да помогнат и досега са прекрасни негови доброволци, защото в Писмата му бяха открили тайните на сътворението и съществуването.

Не мога да ви кажа повече, освен че толкова много пъти ни бе доказвано, че Писмата идват от Божествен източник и съдържат всичко, което трябва да знаем и което да ни покаже как да се измъкнем от тревогите, проблемите и страданията в живота си. В тях е истинското убежище от нашата скръб – Божественото Съзнание, което Христос е наричал „Отец”, докато е бил на Земята в личността на Исус, и което е достъпно за нас, ако следваме неговото учение в Писмата. То разкрива Реалността зад съществуването и истината за битието и няма абсолютно нищо общо с религиозните догми.

Затова, ако търсите истината, препоръчвам ви да четете отново и отново „Писмата на Христос”; практикувайте ги и наблюдавайте подобренията в живота си. Ако просто преминете през тях с чувство на неудовлетворение и съмнение, нищо няма да се промени. Но ще бъдат изключително полезни за вас, ако ги четете спокойно, жадно, без предубеждения и наистина се вслушвате в това, което казва Христос.

С цялата ми Любов,
Христовият Писар

Кога ще се разкрие цялата истина?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *