Христовият Писар

The Recorder – La Porte-parole – Registratore del Cristo – Registrador del Cristo

Христовият Писар

Първо бих искала да обясня защо се представям като Христовия писар вместо с истинското си име.
Докато пишех настоящите ПИСМА, не съм се съмнявала и за миг, че те идват от Христос, и причините за тази увереност съм описала в кратката си биография. По това време ми бе ясно казано да не говоря за мен, защото ПИСМАТА НА ХРИСТОС трябва да се разглеждат сами по себе си. Хората трябва да вземат собствено решение дали написаното в тях е истина или лъжа. Записах онова, което ми бе предадено, и ще се опитам да го предоставя на обществото, а какво ще се случи след това, си остава между читателя на ПИСМАТА и Съзнанието Христово.
Христос обеща, че ПИСМАТА му ще установят връзка между Христовото Съзнание и съзнанието на читателя, което ще му помогне да разбере по-дълбокото значение, скрито отвъд думите. Много хора споделят, че са усетили тази връзка. Мнозина от тях вече са изпитали и приливи на прозрения.
Затова, също както името на секретаря не е от значение при сключване на бизнес сделки, така и моята самоличност не е важна. Единственото важно нещо е дали читателят ще усети, че това е истинският Христос, издигнал се в духовното съзнание до самите порти на Равновесието, но запазил индивидуалността си, за да остане свързан със света на индивидуалностите.
Изказаха се противоречиви мнения относно, на места, необичайното форматиране на ПИСМАТА. Бих искала да обясня, че Христос ми разказа събитията, описани в настоящите текстове, като се върна в онези времена и ме потопи във вибрациите им – изпрати ми образи, чрез които преживях (до известна степен) и емоциите, които той е изпитвал тогава. Трябваше да претворя видяното в думи и нямаше начин ПИСМАТА да бъдат написани с обикновен шрифт или просто в курсив. Затова често, когато в съзнанието ми нахлуеше ново прекрасно прозрение, аз се чудех: „Как да го пресъздам върху страниците?“. Ще разберете какво имам предвид, когато ги прочетете.
И така, за да подчертая някои твърдения с мощен заряд, прелели се от съзнанието Христово в моето, използвах курсив, получер шрифт и главни букви. Някои се оплакаха, че това нестандартно форматиране пречи на лекотата на четене. Точно това е целта. Тези Писма не трябва да се четат – върху тях трябва да се РАЗМИШЛЯВА, което означава, че е нужно да се спрете върху думите с различно форматиране и да се ЗАМИСЛИТЕ какво искат да ви кажат. Помнете обаче, че когато Христос се опитва да се свърже с вашата човешка интелигентност, той ви предава истини, много по-необятни от преживяванията в живота ви на този свят. Трябва да проникнете в измерението на безкрайността, за да се опитате да разберете какво ви казва. Затова, дори да прекарате половин час в размишления върху един странно форматиран параграф, направете го без бързане, за да отворите постепенно ума си за новите възможности, които лежат отвъд настоящия ви модел на мислене.
Докато извисявате съзнанието си към Съзнанието Христово, помолете се за просветление и то със сигурност ще ви бъде дадено. Не е задължително да дойде веднага – по-скоро, когато най-малко очаквате, решението ще нахлуе в ума ви и ще РАЗБЕРЕТЕ, че „ДА, ТОЧНО ТАКА! ТОВА Е ВЕРНИЯТ ОТГОВОР!”

ОТ ХРИСТОВИЯ ПИСАР: 

◊  ПОСЛАНИЕ към Българските Последователи на Христовия Път.

◊  ОБРЪЩЕНИЕ към членовете на ФБ групата  ПИСМАТА НА ХРИСТОС (Christ’s Letters).

◊  ВЪПРОС към Христовия Писар за празненствата с безусловна любов

◊  ВЪПРОС към Христовия Писар за съзнанието.

◊  ВЪПРОС към Христовия Писар във връзка с Архангел Михаил и някои нови вярвания.

◊  ВЪПРОС към Христовия Писар – ходил ли е Исус Христос в Индия?

Повече информация в български превод ще намерите на тук, както и задълбочено ИНТЕРВЮ с Христовия Писар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *