Сътворете прекрасен живот

Посланията на Христос, Послание 2 

Създайте си прелестен живот, чудесни сексуални отношения.

Дойдох отново, за да ви обясня на разговорен език за вашия живот и подхода ви в ежедневието. Сутрин ставате и нямате абсолютно никаква представа какво ви предстои. Потапяте се в рутината си и казвате изречения и думи, без да се замисляте какво е възможното им въздействие върху заобикалящата ви среда, върху слушателите ви или върху собственото ви бъдеще. Вярвате, че контролирате живота си, но всъщност всички вие сте безразсъдни и напълно невежи за това, което минута след минута създавате за себе си.

Също толкова важно е, че носите емоционален товар, който дори най-интересните събития или вълнуващи преживявания не могат да премахнат от сърцето и съзнанието ви. Където и да отидете, този товар сваля вибрациите ви, прониква в нервната ви система и после – във физическите ви клетки, като понижава жизнената сила в тях, нарушава функционирането им, включително и ефективността им при самовъзстановяване.

Когато се сблъскате с нечия съпротива, вашето човешко его се изправя настръхнало, готово да ви защити. Неговата дейност като „Пазител на вашата Индивидуалност“ е да гарантира оцеляването ви. Затова егото ви скача да ви защити, а вие оставате с усещането, че противопоставяне под каквато и да било форма е нетърпимо и не трябва да бъде допускано. В резултат на това установявате, че умът и емоциите ви са разпалени, възмутени и негодуващи и искате да отвърнете на удара, да сломите съпротивата, независимо дали е оправдана или не.

Има нещо, което трябва да разберете за Егото – то е напълно лишено от проницателност, обективност или спонтанно чувство за справедливост. Когато сте контролирани от неговите импулси, честотите на вибрации, които излъчвате, са толкова небалансирани и толкова лишени от здрав разум, че влияят неблагоприятно на хората около вас и създават силно нехармонични отпечатъци съзнание, които започват да се отразяват върху предстоящите ви преживявания, дейности и ситуации.

От жизненоважно значение за вашето бъдещо благоденствие и за живота ви като цяло е да се пробудите за факта, че вие не сте жертва на обстоятелствата и преживяванията си, а техен СЪЗДАТЕЛ. Например, ако през деня предизвикате кавга или спор с колегите или шефа си, когато се приберете вечер у дома при най-близките си, вероятно все още ще бъдете под контрола на своето негодуващо его. В такъв случай вече няма да общувате със спокойствието, дадено ви от вашата истина или духовни ценности, защото те ще бъдат замъглени и изопачени от необузданите емоции, които сте си създали по-рано през деня.

Също така сутрин може да излезете от дома си (място, което би трябвало да обновява духа ви, да извисява и стопля сърцето ви) загрижени и потиснати от току-що разменените гневни реакции с партньора си. Вероятно сте имали кавга заради някакво недоволство или упрек и сте се опитали да го изгладите със секс, но само за да установите, че макар сякаш отново да ви е сближил емоционално, той не ви е донесъл истинско удовлетворение и не е излекувал негодуванието.

Трябва да разберете, че когато правите секс по безразсъден начин, обменяте не само телесните си течности, но и съзнанията си. А съзнанието на много хора непрекъснато е толкова реактивно, дори враждебно спрямо човечеството и живота като цяло, че не само влошава здравето им, но и влияе негативно на физическото и емоционалното благосъстояние на техните партньори.

Когато след болезнен скандал правите секс, за да изгладите противоречията, поемате от съзнанието на другия, наситено с лоши чувства, и без изобщо да подозирате, ги допускате да действат вътре във вас наравно с вашите собствени.

Обяснявам ви точно как вашият земен свят, който наричате твърд, но всъщност е енергия на СЪЗНАНИЕ, се състои от различни форми на съзнание – лоши нрави или любов и радост, – които влияят на здравето и живота ви в добра или негативна посока. Без значение какви са формите, които създавате, вие оставяте енергийния си отпечатък върху всичко около себе си…, включително върху колата, компютъра и нещата, които използвате през деня.

Вероятно ще попитате: „Как е възможно?“ Възможно е, защото цялата Вселена и всичките ѝ галактики са само СЪЗНАНИЕ – най-висшата форма на ЛЮБОВ и ИНТЕЛИГЕНТНОСТ, които работят чрез взаимодействията на електромагнетизма.

Всъщност ЕЛЕКТРОМАГНЕТИЗМЪТ е „субстанцията“ на човешката умствена сила и на човешките емоционални импулси – както се долавят в полето на земния живот.

Четете Писмо 5 и Писмо 6, докато не разберете напълно, че нищо не е солидно. Всичко, което виждате, усещате и докосвате, всъщност са ИМПУЛСИ НА СЪЗНАНИЕ, проявени във вашия свят чрез взаимодействията на електромагнетизма. Когато сте разбрали това напълно и сте осъзнали истинската си роля в създаването на добро или лошо здраве, щастие или нещастие – ЗА СЕБЕ СИ И ДРУГИТЕ, – тогава вероятно ще се убедите, че единственият разумен път напред е да

СЛЕДВАТЕ ХРИСТОВИЯ ПЪТ… ПЪТЯТ на БЕЗУСЛОВНА ЛЮБОВ.

Как да започнете да променяте обичайните си мисловни модели и да овладеете непокорните си емоции? Можете да го направите, като упражнявате силата на волята си. Но когато разчитате на нея, вие се опирате на същото его-съзнание, което ви кара да губите емоционалното си равновесие. Това е като да използвате захарен сироп, за да изтриете следите от захарен сироп.

Или можете да се научите как да контролирате егото си, като се стремите да се свържете и опознаете ИЗТОЧНИКА на своето СЪЩЕСТВО, когото нарекох „Отец“ (четете Писмо 7 и Писмо 8).

Вие не сте сами. С редовни молитви и медитации в крайна сметка ще се свържете с ОНОВА, което ще се окаже вашият най-голям извор на блага и утеха в този свят.

Без съмнение мнозина ще попитат дали одобрявам или осъждам презервативите. Моят красноречив отговор е: „Нито една нова съзидателна идея не е произлязла от човешките мозъчни клетки. Хората, които измислят и създават нещо ново, получават вдъхновение от Всемира, a каквото и да идва оттам, може да бъде използвано за благото на творението.”

Презервативът е един от най-любещите и прекрасни дарове и благословения, появили се на Земята, който е полезен за хората както вътре, така и извън брачните отношения. Той донесе облекчение на много жени, обременени от страстите на настойчиви мъже. Той е средството да се спести страданието на нежеланите деца, много от които щяха да се родят в бедност, да живеят, без да бъдат обичани, и да умрат преждевременно. С появата на СПИН, презервативът със сигурност стана и средство за защита на партньора.

Но трябва да разберете, че има аспекти от съществуването, в които следва да се приложи МОРАЛ. В Писмо 9 е посочено много ясно какво представлява ИСТИНСКИЯТ сексуален морал, истинският ДУХОВЕН и благословен секс, за който Църквата няма ни най-малка представа.

<<<Предишно 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Следващо>>>

Сътворете прекрасен живот

5 thoughts on “Сътворете прекрасен живот

  1. Защо не спрем ,не се замислим не си ли заслужава да се порадваме на малките неща в Живота .Защо да не опитаме деня ни да започва с нещо хубаво например за пет минути да поспрем и да погледаме изгрева.Да не се ядосваме на Времето, а да си кажем то е такова каквото трябва да бъде , да поздравиме някой и да се усмихнеме,да потърсиме нещо около нас от което да ни стане приятно малко животинче или красиво цвете,красиво дърво да видиме тогава какви обстоятелства и преживявания ще ни донесе този ден.

  2. Не може живота да е напълно прекрасен,това го има само в мечтите и романите,много неща,понякога не зависят само от нас самите ,ние живеем и контактуваме в сложна взаимовръзка с околна среда,която малко или повече оказва влияние, ако щете и използваната храна влияе на вътрешния ни мир,обективно ние не го осъзнаваме ,но химическия и състав променя поведението на мозъчните клетки,а от там на електромагнитното ни поле на чакрите на усещането и на други неща които са извън нашето съзнание и ни влияят за момента на поведението и разума. Пример: Аз не смятах или не допусках да се случи, ама то е факт,така,че тези химически компонененти са изиграли за момента своето значение, независимо от нашето желание да подчиняваме мозъка да ни служи и мн.други подобни примери мога да дам.Не съм съгласен за пръчката -защо:Информацията в мозъчните клетки се съхранява,както в паметта остава реакцията да не повтаряш неправилното нещо,така,че с пръчката до известна степен се постига ,друг пример,когато се изгориш ,информацията в мозъчните клетки е същата -променя поведението и реакцията на човека да не се доближава до жаравата,независимо,че мозъчните клетки командват рецепторните клетки,вторите си връщат сигналите и мозъчните клетки се подчиняват ,като взимат необходимите мерки! Обяснете как ЧУДОТО ФИДАН от шесто чувство,който изцяло получава информацията чрез вярата в ИСУУС ,назовава имена, факти,събития от миналото,настоящето и бъдещето,ще кажете ,че всичко е нагласено за предаването-изпробвайте обадете му се и сами ще се убедите в дарбата му. При съвременните младежи,не се използва метода на въздействие с пръчката и какъв е резултата-мозъчните клетки са дефектирали и не могат да вземат позиция и младежите продължават да вземат дрога ,и клетките се подчиняват и подчиняват,ето това е значението на химическите вещества, които се съдържат в различните храни и субстанции,които определят нашето поведение и контрол! Причините аз ги търся в това,че се пренебрегват някои закони,като „ЗДРАВ ДУХ, ЗДРАВО ТЯЛО“ .Изгубиш ли вярата в нещо,дори да не е реално,губиш същноста и духовноста си! Това са частици въздействащи ни върху мозъчните неврони,не искам да се спирам на въздействието от
    психотрониката-въздействието на информациятя,музиката,слънчевите ерупции,космическите лъчения,кемтрейлиса,зумбирането по различни начини,така ,че оставете на всеки да си живее в собствения свят,да си вярва в каквото иска ,стига да не пречи на останалите-една вяра и надежда му са останали и не му я отнемайте !!!

    • Горе написаното е за хората, които не вярват в нищо и се противопоставят на вярващите,при тях са на лице факторите, които им въздействат да не вярват в нищо,хора които са изгубили всичко ценно за човека и робуват само на материалното,което ще ги погуби! Вярата е която крепи човека!

  3. Извинявам се ,за коментара ми,в началото разбрах без да съм прочел по-надолу,че личност представящ се за Исуус Христос,чрез научни доказателства отрича учението на ГОСПОДА -ПАЗИТЕЛЯ и затова написах коментара ми в този стил-погрешно и не съм прочел посланието и затова така съм го изтълкувал.Аз съм силно вярващ и това ми носи късмет във всички начинания!

Вашият коментар