Последователи

Последователи на “Писмата на Христос” в България.

Сдружение Христовият Път организира кампания за обединение на последователите в групи за национални, регионални и приятелски срещи и общи медитации.

Ако искате да се включите в група в своето населено място, попълнете формата по-долу. Организаторът на срещите ще се свърже с вас, ако/когато има достатъчно желаещи от вашето или близко до вашето населено място. (Сдружението не обявява публично тези контакти)

По-долу ще намерите карта с всички населени места, в които е сформирана или предстои да се сформира група.)

Скъпи приятели,

Броят на читателите, последователите и приятелите на “Писмата на Христос” все повече расте. Расте и желанието ни да се запознаем лично, да обсъждаме идеи от Писмата, случки и уроци от ежедневието, напредъка в духовното си развитие; да бъдем със сродни души.

(Отбележете, че в интерес на личния духовен напредък на всеки от нас избягваме създаването на каквито и да било йерархически структури на централно или на местни нива.)

Ако членувате в групата на Писмата на Христос във Фейсбук, знаете, че един-два пъти годишно организираме национални срещи на групата, а много от членовете ни се срещат с последователи от своето населено място на неформални ежеседмични срещи. Станахме близки приятели…

Две мнения за нашите срещи:

“Нямам представа как може да се опише въодушевлението и преживяванията ми в предходните два дни и не е лесно, но ще опитам. Ако някой може да опише една малка част от Божието Царство да се чувства поканен следващия път за хроникьор (не съм от домакините, но с тях сме едно, в едно съзнание). […] През двата дни се срещнах с много хора. Всички бяха истински и освободени, красиви и весели. Всички се държахме, към всеки както към най-скъпия и близък човек с много прегръдки и взаимно изслушване и споделяне. МНОГО, МНОГО, МНОГО СМЯХ. Обстановката ни отпусна до такава степен, че всеки споделяше откровено много от най-съкровените си мисли и преживявания. Чухме видяхме и усетихме пазени лични тайни от някои хора, които бяха разтърсващи. Е имаше и сълзи – от радост. Още ме държи опиянението и си мисля, че слабо се изразих, но ще го оставя така, за да не изглежда прехвалено на някои, които не са били там и немогат да си го представят.” Д. П.

“Думите не стигат да ви опиша… Въздухът беше нажежен… Всичко и навсякъде беше пропито от нашето присъствие! Всичко около нас беше пропито от уважение и безусловна любов!!! Всеки искаше човека до него да се чувства добре и да му е комфортно!!! За тези няколко дни не чух една лоша дума или критика! Само взаимно уважение и любов!!! Благодаря Ви приятели! Благодаря! Благодаря и на нашият Създател-Божествено Съзнание, че тази среща стана факт!!! Вие и групата променихте живота ми!” Ж. Ж.

(Прочетете повече на https://www.pismatanahristos.com/meeting/ и в целия раздел “Светилище”.)

Не е задължителен, но е по-удобен и сигурен начин да се свържем с вас.
Изберете всички желани отговори.
*Моля, попълнете следващото поле, за да бъдете поканен/а в групата на "Писмата на Христос" във Фейсбук.
Ако имате възможност да се заемете с организацията на срещите във вашето населено място, моля впишете тук. Благодарим!

5 thoughts on “Последователи

  1. Ще ми бъде приятна дискусия по духовни въпроси и споделяне на мнения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *