Споделено за взаимоотношенията между последователите

Споделени посвещения и преживявания
от читатели и последователи на ХРИСТОВИЯ ПЪТ
от групата “ПИСМАТА НА ХРИСТОС (Christ’s Letters)” и 
Страницата на “Писмата на Христос” във Фейсбук

A. A. Благодаря ти, че ми го припомни, Би! Това, че съм го написала и вярвам, че е така, не означава, че съм го постигнала – имам нужда да си го припомням 😍 Тази вяра като че ли ни е по-лесна, когато сме във високи вибрации, но ако/когато пропаднем, трябва да се закачим за нещо, което отново ще отключи любовта в нас, а с нея – и вярата. Мисля, че точно както някои схеми и модели от детството или по-късно, т.е. страхове могат да бъдат отключени от определени ситуации, така може да бъде отключена и любовта. На мен поне ми се е случвало – дума от близък човек, чуто или прочетено изречение, разговор с приятел, някакво обстоятелство. Тогава сякаш ни просветва, светът се променя, състоянието ни се е променило – от нас излиза любовта, с всичките си придружаващи екстри: вяра, надежда, радост, щастие. Затова е толкова ценно да си припомняме важни и вдъхновяващи моменти, предишни състояния във високите вибрации, да се подкрепяме и да кажем хубава дума на някого, който усещаме, че е в “зимен период”… Благодаря ти, мила моя! 💖

M. L. Всеки ден благодаря от цялото си сърце, че намерих най-уютното място, да приютя душата си в тази много скъпа за мен общност “Писмата на Христос”, която наричам мой дом, моето най-топло убежище, което ме обгръща в прегръдка всеки път, когато се чувствам най-щастлива и най-уязвима. За всичките осем години, откакто познавам Писмата на Христос, благодарение на първопроходците А. и Д., които направиха възможно Те да станат наше дознание и книгата на живота ми, в моето съзнание битува друга реалност, един нов свят, в който няма граници. Всеки член от семейството на Писмата на Христос почувствах като част от мен, без дори да го познавам. Намирах много повече допирни точки с хора, които се срещах за първи път, отколкото с тези, с които съм живяла години, а нямам какво да споделя. Благодаря за възможността да намеря себе си, след дългото лутане в търсене на Истината, която все беше недостъпна, половинчата, потулена…..

Тези дни дочетох ” Божието царство е вътре във вас” на Толстой и отново си дадох сметка, колко несъстоятелно е структуриран животът ни, колко, безсмислена администрация ръководи безмилостни институции, които ръководят армии. Безполезни разрушителни организации, които не подлежат на никакъв контрол и са тихи убийци на цивилизацията ни, без хората да подозират. Какво беззаконие се шири по света под “шапката” на правителства, които безмилостно погазват правата на поданиците си с оправданието, че без жертвите във войните и мизерията в нищета, еволюцията не би се осъществила. За пореден път осъзнавам, колко щастливи сме ние от Първоизточника да научаваме Истината, която ни е толкова необходима да живеем в Свободни от заблудите на обществените пропагандни медии, правителства и всякакви измамни “Управители” на света.

Но ние знаем, че Божието царство е вътре в нас!

D. P. Честит 10 годишен юбилей, прекрасни създатели! Нека трудът ви се отплати стократно! Думите са излишни…. Мога само да кажа, че съм ви безкрайно благодарна, както и на Христос и Божественото Съзнание, че попаднах на Писмата! Обичам ви!

Р. Г. Всеки ден благодаря на своя “Отец” за благословията, получена чрез вас: Да мога да се докосна до Духовната Истина за Съществуването, дадена ни от НАЙ-ВИСШ ИЗТОЧНИК, в нейния най-чист вид! Благодаря ви! 💖 И нека всички бъдем ” Светлина за себе си и за всеки, способен да я получи! “😍 Честит празник, скъпи мои! 💖💖💖 

О. Х. Знаем вече, скъпи приятели, че работата по разпространението на Истината за съществуването, сама по себе си, е огромна. Благодаря ти, Ст. Ст., от името на админите – ние сме малко на брой – нека също да благодарим отново на стотиците, на всички, които, където и да се намират, отделят енергия и време да публикуват, да говорят, да дават пример и да споделят за Христовото учение. Присъединявам се и аз към благословенията за всички приятели на Писмата на Христос!

D. P. Здравейте, скъпи Приятели! Днес няма да задавам въпроси, нито ще споделям. Днес изпитвам нужда да благодаря с цялото си сърце на всички вас, че ви познавам, че ви има! Да ви благодаря за подкрепата, която ми оказвахте, за топлината, за обичта…за любовта! Вярвам, че и за напред ще е така.

Специално искам да благодаря на създателите на тази група, на всички админи и на човека, донесъл тези святи Писма в България! Хора, направили всичко възможно и ежедневно полагат усилия и труд. Наградата ще я виждат във всеки един успял да поеме по пътя на любовта! Горда съм отново да благодаря на две Слънца, които бяха до мен в най-трудния ми период (период на промяна и осъзнаване)! Както съм ви споделяла, нито за миг не се усъмниха, вярваха в мен! Имаха търпение, дадоха ми подкрепата, любовта си! Да върнеш светлината в нечий живот …. не намирам думи да опиша колко съм благодарна и щастлива! Обичам ви!!! Anastacia Anastacia Margarita Getsova
Човека, който ми подари първата книга Писмата на Христос е най-скъпия човек за мен в земния живот и много съм щастлива за това! Бианка Павлова Благодаря ти, Мамо, че не спря да вярваш в мен! Обичам те!
И най–важното: това, за което благодарих нямаше да бъде без намесата на Божественото съзнание! Без Писмата на Христос! Веднъж прелистила първата страница… промени целия ми живот!
В момента водя наистина тежка битка със себе си, но вярвам, че спасението ми е в знанието, което ни е дадено на всички! И колкото и по–трудно да става, аз няма да се откажа! Защото вярвам, че не съм сама и Божественото съзнание ме подкрепя във всеки един момент! Вярвам, че ще успея! Вярвам, че всички заедно ще успеем и най-хубавото предстои! Благодаря ви, скъпи Приятели за всичко! Обичам ви! И любимото ми…: “Да следвате моя път – Христовия път е работа за цял живот.”
А. А. (в отговор) Много се радвам, че започваш да вярваш в себе си, мило дЕтенце! ❤ Много се радвам също, че си осъзнала тази работа за цял живот, защото сега има по-голяма вероятност да не се отчайваш от себе си всеки път, когато пропаднеш. Случва се на всички ни! Едно нещо е най-важно и то е съвсем сигурно, ако наистина се наблюдаваме и се стремим да напредваме – когато се изправим, да сме направили крачки в правилната посока. Е, все нещо остава, после пак нещо остава и… така цял живот 🙂 Но напредъкът става все по-очевиден, а заедно с това животът – все по-хубав.
Сещам се, че Толстой е казал за Христовия път , че той се състои само в движението – вътрешно като стремеж към съвършенство и външно като установяване на Божието Царство. Не зависи от степента на съвършенство, до която човек е достигнал, защото всяко едно състояние е само определен етап по пътя и затова е без значение. Дори казва, че заблудената и върнала се обратно овца е по-скъпа на Бога от неподвижната, никога не губила се овца. 🙂 Зависи от по-голямото или по-малкото ускорение на движението!

D. P. Любими, приятели или…по-скоро семейство, Искам да благодаря на всички присъстващи на срещата в Бургас! За пореден път се убеждавам колко любов има във вас и си нямате представа(или може би най-добре знаете )какво давате на човек като мен, току що излязъл от един негативен свят. Уверих се за прекрасните последствия от това, че си позволих да докосна книгата на книгите. (Моят най-голям подарък!) Благодаря за (както обичам да казвам) лекциите от някои хора. Благодаря ви за топлотата, за подкрепата, за любовта и вярата в мен! Направи ми впечатление, че хора,които за първи път ме видяха ми казаха:”Аз вярвам в теб!” Благодаря! Благодаря на виновника донесъл тези свети Писма в България! Благодаря на трите слънца, които за миг не се усъмниха в мен, за усилията и работата им, за подкрепата,за търпението и за безкрайната им любов! Благодаря на Христос за тези Писма! Благодаря на БС за Христос! Благодаря, че ви имам! Очаквам зареждане и на срещата в София Прекрасен ден,Приятели!

G. I. С най-голямо удоволствие ви казвам “Здравейте, семейство” ! 🤗 Така, спонтанно реших да ви пиша. Отдавна не съм го правила и дори не знам дали ще излезе нещо накрая и дали въобще ще го публикувам.
Откакто Писмата присъстват в моя живот аз живея не един, а всичките си животи на веднъж. Смея се по-искрено и чисто от всякога и съжалявам за неща, които преди не подозирах, че бих направила. Неща които са част от ежедневието ни и не прави впечатление, че се държим по един или друг начин. Схеми на подсъзнанието. И преди съм практикувала техники за изчистване на подсъзнанието, защото инстинктивно съм знаела, че това е ключът към свободата. Никоя от тях не направи това което Писмата постигнаха с мен. Толкова дълбоко и разтърсващо проникване на божествена любов в най-дълбоките кътчета на съзнанието ми. Може би дори си беше страшно на моменти защото да се срещнеш със себе си такъв какъвто си в действителност не винаги е хубава гледка. Да видиш всички твои действия които са наранили теб и хората около теб е не само депресиращо, но и разклащащи всичките ти устои и вярвания. Съзнаваш, че не е било нарочно, а просто травми от детството например. С всичко това искам да ви кажа: НЕ се отказвайте!! Точно когато е най-трудно ще проблесне светлина стига да имате вяра, истинска вяра. Тогава всяка болка ще се изпари и ще станете свидетели на Божественото Съзнание в действие. Обичам ви безкрайно ! ❤❤❤
П.С. може да има грешки и неточности в текста, който умишлено оставям нередактиран.

D. P. Скъпа А., прекрасна, любима и единствена  Благодаря ти! Такъв труд си положила… аз съм без думи… Знаеш ли на мен лично колко ми помогна този твой пост ?! Надявам се и на всички като мен и останалите  Начина, по който разказваш е уникален! Толкова разбрано! Просто съм изумена… Благодаря ти отново! Много те обичам! […] Ооo, наградата имаш, да!! И най-голямата е за спасяване на живот! Защото точно това направихте с М.! Както и да звучи, както и да го приемеш, за мен е точно така… Нима случайно,че те/ви срещнах?  Тогава, когато исках този живот да свърши, вие се появихте, а сега искам да го изживея щастливо и да си ида с поне малко пречистено съзнание, защото не искам… не искам да се връщам отново в онези мрачни за мен времена!  Моля се повече хора да оценят огромния ти труд и да не завиждат на това.

V. M. Здравейте приятели!  Искам да споделя с вас (за тези, които не ме познават), че съм приела Писмата на Христос за Пътеводител на живота, за справяне с ежедневни предизвикателства и трудности. Вярвам и знам, че постоянно получавам знаци по Пътя, който ще ме отведе до един нов, по-прекрасен и съвършен свят, където Божественото Съзнание ще преобладава в съзнанията на хората. Нужно е само да се вслушваме и поддържаме връзка с Божественото Съзнание. Вярвам, че с любещата помощ на Христос и неговите Писма, всички можем да преминем в следващо измерение на благословено съществуване 🙂

K. K. Когато чета Писмата на Христос или си казвам молитвата, подскачам. Някаква огромна сила ме кара да подскачам. Облегната на дивана, с потвърждение на това което чета, някаква сила ми казва”Да”и подскачам. Колкото повече чета, толкова повече подскачам. Седнала казвайки си молитвата, някаква сила ми блъска краката! Сега докато пиша това, подскачам и силата ми казва “Да”! Много ми липсва контакта с вас, мили хора! За съжаление имам проблем с компютъра и не мога да присъствам с вас в неделните срещи! Гледам срещите в ютуб! Благодаря ви! Обичам ви!

D. P. Скъпи приятели, щастлива съм да споделя, че Писмата на Христос промениха живота ми! Той наистина се промени! С радост мога да заявя, че стъпих на правилния път и сега остава да вървя смело по него. След 2 години сега виждам и разбирам как съзнанието може да промени целия ти свят. За първи път повярвах с цялото си сърце, че животът всъщност е толкова прекрасен, но всичко зависи от нас самите. Сега просто промених начина си на мислене и гледам на живота с други очи. Едва ли ще ми стигне земния живот да се издигна до много високо духовно ниво, но си обещавам, че в този ми живот ще се боря до край! Сега повече от всичко ми се иска всеки един да знае ИСТИНАТА за СЪЩЕСТВУВАНЕТО и да разбере, че няма невъзможни неща и че има начин да бъдем щастливи! Има разбира се! Повярвай и ще видиш! Чака ме дълъг път, но не ме е страх, защото знам, че не съм сама ! Благодарна съм за грешките си и човека, който бях, защото това ме доведе до осъзнаване. Благодаря на моите истински приятели за подкрепата, за това, че бяха до мен във всеки един момент. Благодаря им за неуморния труд ,който положиха да разбера Писмата. Благодаря на всички вас ! Но мисля,че най-вече трябва да благодаря на Божественото Съзнание за всичко !!! И нещо любимо… “…Защото си ВСЕМИРНАТА ЛЮБЕЩА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ, която така удивително е планирала този свят и го въплъщава във видима форма.”

M. L. Няма по- вдъхновен водач в дълбините на човешката душа от Исус Христос! Няма по- добър интерпретатор на Писмата на Христос от А… А…! Няма превъзходна степен на Екстаза на Изразената Душа! Теорията, която ни поднася А… A…, анализирайки функциите на същността на душата, ми наподобяват на един мощен, животворящ калейдоскоп, от който във всяка секунда избухват: съвършени форми, в идеален ансамбъл на перфектна симетрия – в система на Закон и ред, които се намират в съвършено съзвучие, с ярък колорит в изумителното партньорство, в пропорциите на Божествената Гениалност!
За мен беше голямо вдъхновение, да проследя срещата на групата на Писмата от 14.02.21 с всички засегнати теми и цялата дискусия, която потвърждава увереността ми, че ние сме в безкрая, човешката душа няма граници, ние – хората сме единствените, които си позволяваме да я държим заключена в затвора на нашето невежество на несъвършения ни “Аз”, който е в развитие!

G. I. Благодаря Благодаря благодаря за Писмата ❤️ те промениха живота ми по най-добрия възможен начин. Благодарение на тях сега общувам с хората на съвсем различно ниво и с разбиране🤗❤

Споделени посвещения и преживявания
от читатели и последователи на ХРИСТОВИЯ ПЪТ
от групата “ПИСМАТА НА ХРИСТОС (Christ’s Letters)” и 
Страницата на “Писмата на Христос” във Фейсбук

️А. А. Напълно съм съгласна, че всеки учител носи ценни послания за нас и допринася за духовното ни развитие в степента, в която успеем да вникнем и осъзнаем учението му, НО и в степента, в която самият учител е успял да се освободи от чисто човешките си вярвания и обусловености, защото това би могло дори да навреди. И ето голямата разлика между Христос и всички останали – Христос НЯМА човешки/земни вярвания и обусловености! Имах щастието да се докосна до много духовни учения, но нито едно не ми е дало тази дълбочина на знанието за… ВСИЧКО. Ако имаме цялото знание за сътворението след Големия взрив, естеството на Източника и неговите механизми и инструменти на функциониране, какво още ни липсва, за да имаме обяснение за всяко сътворено нещо и за всичко, което се случва или не се случва в ежедневието ни? Това обаче няма да стане, ако Писмата са просто поредната духовна литература, утоляваща духовното ни любопитство. Разбирането и осъзнаването отнема години и десетки четения, като накрая едва ли ще стигнем до най-големите дълбочини на това знание с все пак човешките си умове.
Но всеки, разбира се, прави своите избори и има право да върви по пътя, който смята за правилен. Затова в никакъв случай не бих отишла в група на Петър Дънов само за да кажа на неговите последователи, че е неправилно да го абсолютизират.

О. Х. Всички хора, които са получили вдъхновение от Христос, са благословени!
Христос наистина “работи” с човечеството, той излъчва Съзнанието си върху цялата Земя! И далеч не само художници, поети, музиканти са способни да го получат. Опитът ми показва, че художниците като теб, Т. А., които го могат, процентно са толкова, колкото и хората от бедно предградие или малко селище навсякъде по света.
“Учителят”, който продава за пари “вдъхновението” си под форма на “светена вода” например, е точно толкова далеч от Христовата Истина, колкото и ученик, който изглежда да вярва, че (например) трябва да изпрати хиляда (ни повече, ни по-малко) усмивки към околните и това ще му отвори вратите към просветлението.
Христовият Писар казва нещо интересно:
“Тези Писма са изцяло дело на Христос. В тях няма заемки от друга литература, макар че през последните години някои автори несъмнено са получили своите вдъхновени прозрения от Истината, която неговото съзнание излъчва.
Всички, които са в хармония с Христовото Съзнание, са щедро благословени. Аз съм просто „Христовият Писар“ и нищо повече.”
Отбелязвам за важно уточнението, което тя прави – благославя тези, които “са в хармония с Христовото Съзнание” !
Оставила е за всеки от нас преценката какво е да живеем и как се изразява в нас и чрез нас тази хармония.
Твоята представа, Т. А., е такава, каквато е. Моята е такава, каквато е, същото е и за останалите, но най-важното ми се струва да е, че всички сме “в развитие” 🙂
От друга страна светът явно все повече се деформира духовно и в последно време рязко зачестяват случаите на хора, които претендират, че това, което правят е вдъхновено от Христос, ни повече, ни по-малко! Абсурдът и гротеската “се ширят”, вкл. и сред нас и нищо чудно – това винаги е било характерно за “Последните дни”.
Source: https://www.pismatanahristos.com/intro-4/

Б. П. Единствените човешки умове, които ме поведоха напред са: А…,М… и Д…❤️ Е, те не знаят /досега 🙂 /, но истината е, че след срещата с Писмата и влизането ми в групата, те ми бяха пътеводна светлина в самотата и невежеството ми тук. Имам предвид в Т…, където живея, че нямам съмишленици, приятели с общи духовни интереси. И когато нещо не разбирам, следя техните пояснения. Писмата на Христос никак не е лесна книга и затова винаги съм считала, че най-значимият момент в живота ми е именно това, да си набележа достойни умове и да се уча от тях❤️‼️

V. B. Просветлението ми се случи благодарение единствено на Писмата. Безкомпромисно, чрез тях се запали искрата в сърцето ми и видях на кинолента, с искряща чистота на образите моменти от живота си, в които съм наранил хора по някакъв начин, след което настъпи дълбоко Покаяни  ,от дъното на душата ми, а след него дойде лекотата. Видях най-важното. Видях, че всички тегоби които преживях в живота си, в който два пъти бях на прага на смъртта, всъщност са били онова нещо, което доведе просветлението ми чрез Писмата. Дотук няма умовe, които да са ми помогнали за това. Непоколебимо разбрах, че водещото е било Кармата – предопределение. А умовете дойдоха сами след това и чрез тях получих потвърждения и свидетелства за това, което ми се случи, особено за Самадхи, защото не знаех в голямата си част какво точно е Самадхи и доста неща, които преживявах. Това са Г. Изворски, Е. Хараш, В. Орешков и други български души, които са Посветени и всички могат да се нарекат – ученици на Учителя Дуно. Особено съм благодарен на Е. Хараш, защото той единствен разкрива много големи дълбини на словото. Но като цяло е прекрасно, че в България има много и истински дълбоки посветени, от които Учителят Дънов е уникалният Божи дар за цялото човечество. Бог с нас!

N. D. Като върна лентата назад попадайки в групата първа ме посрещна Ю… 🙂 Благодаря ти, Ю…, за топлото посрещане преди 2 години и половина 🙂 Учудих се за топлите думи ” Добре дошла, Н…” едва попаднала тук. Обля ме обич, направо я почувствах и си казах, я какви топли хора има тук. После започнах да чета дискусиите в групата и ме впечатли О… Х…, разбира се и неговата гледна точка за Писмата. Също така редовното включване на М… Л… и нейният виртуозен изказ ме завладяха за редовното влизане в групата. Основният двигател за всичко тук А… и Д…, които винаги имат какво да кажат по поставените теми и с интерес съм четяла техните интересни публикации. А…  А… имаше преди време такъв профил в групата, която ежедневно поддържаше вниманието ми към Писмата, което признавам и огромно Благодаря. Сега на този етап Т… С… и Б… правят това, мога да кажа, че всеки ден внасят с публикации от Писмата много осъзнаване, просветление, напредък лично за мен. Много са хората, които имат принос малко или много. М… е едно голямо сърце на което чувствам прекрасната енергия от километри 🙂 Повечето занаят, че когато помолих за помощ в групата се отзоваха мнооого прекрасни души и ми помагаха и в много труден за мен момент, огромно Благодаря на всички. Г… е пъстроцветната дъга, която ме подкрепи в трудният момент и още помня думите й наизуст почти. Т… е палитра от доброта и също е била невероятна подкрепа във всякакви моменти. М…, Б… и мнооого други имат също голям принос да съм тук и им Благодаря. Може би в някоя среща на групата ще имаме възможност да разкажем повече. Определено има какво да разкажем всички. Само с един пост не може да се опише всичко. Благодаря на Божественото Съзнание, че съм в тази група ❤️❤️❤️🌞

N. D. Мисля, че групата много е спомогнала за разпространението на Писмата и е инструмент в ръцете на Божественото Съзнание. Коментарите тук са много важни. Личният опит на напредващите споделено тук е ценно за търсещите.Сигурна съм, че всички групи по света са много важни за хората и разпространението. Писмата не са лесни за осъзнаване напълно самостоятелно. Мисля, че е важно да се коментират теми, гледни точки и напредъка, който се постига.

S. S. Обични мои, как да ви деля – не мога. Също както не мога да деля децата си. Обичам ви еднакво и съм безкрайно благодарна на всички отдаващи себе си за всички нас тръгнали по Пътя. Връщам се години назад и чувството, че съм приета, подпомагана, разбрана и достойна и значима излиза на първи план още от постъпването ми групата. Тази загриженост, всеотдайност и любов помежду ни още ме омагьосва. Първите ми стъпки бяха нещо доста необичайно и непознато. Особено за медитациите. Никого не познавах от групата, а се оказа, че всички имаха грижата за мен. С нетърпение чаках да дойде вечерта и жадно поглъщах всеки коментар по дадена тема. Опознах ви задочно – без да гледам името вече знаех чий е коментара. Спомням си и случката с доктора К… попаднал в групата и намеренията му. Как ни защитаваше само админа. Семейство мое скъпо – обичам ви. ❤❤❤❤❤❤❤❤

Споделени посвещения и преживявания
от читатели и последователи на ХРИСТОВИЯ ПЪТ
от групата “ПИСМАТА НА ХРИСТОС (Christ’s Letters)” и 
Страницата на “Писмата на Христос” във Фейсбук

И. К.  Благодаря, че съм в тази прекрасна група! Винаги се е подхождало към всеки любещо и интелигентно. Дискусията винаги е била полезна и на ниво. Спазването на добрия тон и помощта винаги е идвала за мен в подходящ момент. Работата на всеки е индивидуална,но понякога съм търсила отговори, които съм намирала тук, за което благодаря на всички ви. Много истини съм намерила в книгите на Петър Дънов. Но единствено Христос и Писмата са вечната истина. Няма друг живот и друг път освен този. Не случайно Христос ни съветва да формираме групи, където да обсъждаме духовните си нагласи. Ние сме тази група, чувствам я близка до сърцето си. Благодаря на всички ви!

А. А.  Р…, благодаря ти за тази чудесна дискусия! Тя е повод са си кажем още веднъж колко държим един на друг, колко сме ценни един за друг; колко е важна тази група за ежедневното ни развитие и като място, където винаги можем да намерим подкрепа и утеха ❤ Имала съм много вдъхновители и учители, повечето само в конкретна ситуация или урок, но най-голямото ми вдъхновение от групата е нейната силна наситеност на прекрасни, отзивчиви, благородни души, готови да се отзоват във всеки момент и по всякакъв начин! ❤

D. P. Колко хубаво споделяне ! 😊❤️ Единствения човешки ум, на който държа присъствието си тук е Б. П….освен, че е моята прекрасна майка, тя е и човека, на когото дължа всичко започнато! Тя не знае, защото не съм им го казвала никога, но ..вече ще знае! 😊
Много неща искам да кажа, но няма да ми стигне деня 😁 😉 Ще бъда кратка. Затова ще спомена и другите прекрасни умове,които ми бяха упора и все още са и много от вас знаят какво правят за мен са А. А. и М. Г. Не намирам думи да опиша всичко, което искам да кажа ,но единственото в момента, което мога да кажа е, че само енергията им и вярата им в мен ми помогнаха да се опитам да бъда човека, когото винаги съм искала. Помогнаха ми и продължават да го правят, да открия истината и пътя, по който искам да вървя. Ще бъда честна не е това,което исках да кажа или може би някой очаква за отговор ,но както казах просто не намирам думите, а исках да изкажа благодарността си! И не само те..благодаря и на G. I., която наричам Слънчево момиче и е видимо защо 😊 Благодаря и на Д. Ц. И още хора, които ми помагат, всеки по свой си начин.Надявам се да имам възможността да им го кажа лично. Благодаря на Христос за тези Писма (променили човешки животи), но най-вече на Божественото Съзнание, защото мисля , че ни е дал възможност да бъдем това, което сме в момента. А в момента тук всички са едно прекрасно семейство… което се обича, разбира, подкрепя…!! Боже, колко неща искам да кажа..!! Но ще завърша с това: Благодаря, че ви има, че има тази група, че все повече хора успяват да се освободят и да намерят пътя на щастието и на хората ,които постоянно намират време да ни напомнят и вдъхновят с постовете си!
И още едно 😁..въпреки, че съм в началото на трудния път, аз съм щастлива!! Обичам ви! ❤️
(Никой докоснал се до Писмата на Христос не е случаен! 888)

M. G. Охооо… каква хубава дискусия сте си спретнали, докато ме няма. 🙂 Благодаря за всичко, приятели! Нямаше как да не се просълзя от прочетеното! Предполагам, че всеки човек, стигнал до Учението в Писмата е минал през много и различни школи, духовни течения или преживявания, които са отворили и подготвили ума му. Същото се случи и с мен. Не мога да не си дам сметка, че трудностите, които преживявах ме подтикнаха да търся Истината за съществуването… първо през професията, а след това и през различните духовни течения. Четях и търсех… пъзелът се подреждаше малко по малко. В крайна сметка, всички тези неща се превърнаха в трамплина, който ми беше необходим за да разпозная и приема с цялата си душа Истината, донесена ни от Христос. Намирайки “Писмата на Христос”, разбрах с цялата си душа, че търсенето ми беше приключило. А като естествен бонус, получих и семейство! 😘 В тази група намерих много близки приятели. Хора, без които не мога да си представя живота от тук нататък. Нямам търпение да се съберем, за да мога да гушна всички, които успеят да дойдат! Обичам ви, приятели! <3

M. L. Давам си сметка, че за първи път се опитвам да отговоря и на себе си включително, кои хора с умствения си потенциал и определено отличителен начин на мислене, са повлияли на начина ми на възприемане, осмисляне и интерпретиране на нещата. Давам си ясна сметка, че не се поддавам на влияние, освен ако не приема фактът като единомислие или достатъчно значим, за да ме издигне във възторг….! Стигам до извода,че голям набор от книги, които няма да изброявам са довели до оформяне на цялостната ми житейска и духовна концепция, докато не се появиха Писмата на Христос. Те станаха повратната точка в живота ми. Вече пета година няма книга, с по-висша степен на значимост от Тях, колкото и виртуозно да са написани. Същото се отнася и за хората, колкото умни и интелигентни да изглеждат, ако не са духовно ориентирани губя интерес към тях, макар да не съм справедлива. Към всеки един от групата на писмата изпитвам невероятно чувство на съпричастност и единомислие, силно усещам принадлежността ни на една субстанция, независимо кой колко коментара е направил, важното е колко светлина носи в душата си.
Първият човек който, надникна в моята душа беше М…. Нямах представа, че някой се интересува от моите разбирания и от духовните ми търсения…. обади ми се, за да ме покани в групата след един мой коментар. Бях много поласкана от факта, че някой разбира какво мисля и какво говоря. Почувствах го като свой брат и още е така, въпреки че имаме различен начин на изразяване, Митко има голяма заслуга за духовното ми израстване с дълбочинното си интерпретиране на писмата. Той продължава да ме подкрепя… благодаря ти М…! О. Х. беше човекът, който на “входа” ми направи сериозна забележка след един от коментарите ми, който ме смути. Няколко месеца не можех да си обясня защо не трябва да коментирам други източници в групата на Писмата на Христос, но когато осъзнах по колко любещо интелигентен начин ме е предупредил да спазвам правилата, егото ми се смири, беше истински пример за интелигентно общуване с непознати. Четири месеца не посмях да коментирам, но знаех, че тази е моята група, тези са моите братя и сестри, почувствах го със сърцето си и то се случи!!! След няколко години същият този човек О.  Х., без сам да осъзнае, в един коментар изрази проникновено мнение по лично мое състояние, което в последствие ме отведе в Божественото Съзнание, откъдето почерпих много ценни съвети от лично естество, които след това разрешиха огромен мой проблем. Голяма част от групата знаят, че профилът на О. Х. е анонимен, но това не го прави по-малко значим, отколкото е, а той е много значим и всички ние го отбелязваме всеки ден, защото той е пазителя на групата и нещо повече…. Благодаря ти О…! А… – моторът на групата, вдъхновителят и още 100 неща: моят сърцевед, душеприказчик, най-ревностният тълкувател на Писмата, организатор и изпълнител –  две в едно и още много неща и най-ценното – изследовател. Благодаря ти А…! Д…, благодаря ти за ценните дискусионни теми, които ни отвеждаха отвъд собственото ни въображение и ценни съвети в трудни моменти! Ю… – най- ревностен претворител на Писмата в действие. Човекът, който ме научи да не забравям никога, че за всичко трябва да се обръщам към Христос. Благодаря ти Ю…! Т…, благодаря ти Т…, че ме предизвика да погледна дълбоко в себе си и да припозная недостатъците си, за да намеря сили да ги обезлича! М…, благодаря ти за мъдростта с която откликваш на всяка ситуация! Благодаря на всички членове на групата за споделеното и още неосъзнато, което ще откриваме заедно и ще израстваме в духа на Писмата на Христос в добри и трудни времена!!! 💖💖💖

T. S. За мен също на първо място е Христос със безценното учение, което ни дава чрез Писмата. Безспорно това е висше знание и няма по-висше за мен от него. До Писмата стигнах преминавайки през много духовни учители, които няма да споменавам тук и които уважавам и сега, и са изиграли огромна роля за формирането на мисленето ми и вижданията ми за света като цяло включително, и за невидимия за нас свят. Групата за мен е семейството ми и хората, които ме разбират и споделям всичко, за което не мога да говоря с други хора.

M. M. Не очаквай някой да те разбере, Д…, и аз не те разбирам напълно. 🙂 Но донякъде разбирам радостта ти от успеха и се радвам с теб. Разказът ти ми напомни за нещо. Между другото ти се отдава с лекота да разказваш и това е много хубаво. Напомни ми за един случай, когато не медитирах редовно. За причините оправданията, че не съм медитирал редовно в този отрязък от време няма да се спирам – да кажем, че всеки си има някакви важни причини да не медитира. 🙂 Тогава един приятел ми напомни колко е лошо да пропускам медитации. Но така ми го каза, че се почувствах ужасно и много критично към себе си. Доста дълго време не бяха ми се получавали медитациите както трябва и нямах много вяра, че сега ще се получи. Но получи се запомняща медитация. Споделил съм я със сигурност в групата, защото бях много … не на себе си … без задръжки … или не знам как да го кажа – няколко дена след това наполовина бях … там … и изтръпвах с радост като се сетя. 🙂 Но преминах през голямо разкаяние преди това да се случи. Или да не го кажа разкаяние – критикувах се и се възмущавах от себе си, че съм пропускал медитациите в някои дни и съм позволил да изостане толкова, че да не мога да получа контакт с Божественото Съзнание. Еее, благодаря ти, че ме предизвика с публикацията си да го напиша. 🙂 💖

Споделени посвещения и преживявания
от читатели и последователи на ХРИСТОВИЯ ПЪТ
от групата “ПИСМАТА НА ХРИСТОС (Christ’s Letters)” и 
Страницата на “Писмата на Христос” във Фейсбук

D. P. Искам да споделя нещо с всички вас, защото имам нужда. Преди две вечери се скарах с близък човек или… смело мога да кажа с майка ми, която всички познавате. Беше поредния обичаен спор… но накрая стана нещо различно… мислех, че ме заболя, защото тя не иска да ме разбира и точно в този миг… осъзнах, че не тя е причината за болката ми… причината съм аз… осъзнах, защо се държи така, осъзнах колко болка съм им причинила аз на нея… осъзнах как съм се държала с нея… и така не само с нея, а и с другите ми близки, приятели, колеги, познати и т.н. Много се замислих за лошите неща,които съм вършила… за лошите неща,които съм казвала,за обидите ми… за всичко… разбирах защо нищо не беше наред! Заболя ме наистина… плаках, плаках… Осъзнах,че всъщност аз имам всичко,от което се нуждая… имам прекрасна майка, сестра, баща… имам Истински приятели… имам покрив над главата си, здрава съм, работя… а знаех, че не оценявах това… и реших, че е крайно време да започна да ценя всичко, което имам, да се променя и да започна да живея, защото ми се Живее!! Искам да пея от радост,искам да се смея. Искам да обичам. Искам да летя! Разбрах, че промяната, която мислех за невъзможна, всъщност аз съм я била започнала. И така, това е само накратко…
След онази вечер започнах да се чувствам добре, а днес… днес просто съм щастлива, защото знам, че успях… Успях да започна едно ново начало… осъзнах, че до сега не съм била сама!
Та… искам да кажа, че всичко това… е благодарение на… тоест за всичко благодаря на Божественото Съзнание. Без невероятните ми приятели, без златната ми майчица… без тяхната подкрепа нямаше да стигна до тук! Без Писмата на Христос… нямам думи… не знам как да се изразя… Благодаря, че тези Писма стигнаха и до мен! Благодаря на Христовото Съзнание за това! Благодаря на всички вас! Щастлива съм, че мога да бъда себе си! Просто съм щастлива! И знам, пътят е труден… и ми предстоят трудности, но аз няма да се дам! Аз ще продължа! Искам да кажа толкова много неща, че може би ще напиша книга… 😁 Но стига толкова… за мен бе важно да споделя това с вас, Семейство! Благодаря ви! Обичам ви!
Но искам да спомена две имена, които са виновни за моето щастие сега – А. А. и М. Г. ! Без тях не знам дали щях да успея, без тяхната подкрепа и обич… За миг не се отказаха от мен! Дължа толкова много на тези две слънчеви създания, че не знам как бих могла да им се отблагодаря! Но знам само, че благодаря от сърце на Божественото Съзнание, че се появиха в моя живот! И ги обичам страшно много!!! ❤ Благодаря ви отново, Приятели! Бъдете щастливи, ние го заслужаваме! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Моля се Писмата на Христос да стигнат до все повече хора, които да ги разберат!!

T. A. Мила И…, естеството на нашия Източник е ЛЮБОВ. Всичко друго с по-ниска вибрация е само в нашето човешко съзнание… Нашият Отец – Баща-Майка-Живот обича всеки един от нас, всяко свое творение с една и съща любов, милост, нежност, подкрепа, хранене, поддържане и т.н. Единствено ние можем да се отдалечим от Божествения живот, потъвайки в ниските честоти на вибрациите си – а Той е винаги в нас, с нас, около нас. Само отвътре можем да осъществим връзката си с Него, няма как да стане отвън. Осъзнаването ни води до търсенето и намирането на все по-близък контакт, с Онова, от което сме произлезли… Чети, слушай, медитирай, чувствай връзката си с живота. Усети топлината, която се разлива по тялото ти, докато си повтаряш с усмивка Молитвата от Осмо Писмо – Божествен Живот… Бавно, да почувстваш как всяка дума преминава през сърцето ти… докато ти потекат сълзи – на благодарност, на облекчение, на любов към всички и всичко, на лекота… Ще почувстваш как клетките в тялото ти зажужават – в отговор на искрените ти думи, на твоето чувство, излъчено от теб самата…Ще усетиш нежен полъх на невидима милувка – и ще осъзнаеш колко си обичана, приета – с всичко в теб – колко си чакана да достигнеш до този миг… Наслади се на мига, отпусни се в прегръдката… И от този момент нататък ще почувстваш нови сили, нова вяра, нов устрем и желание за живот. Нов живот, различен от досегашния. Хармоничен, живот в баланс, красота и нова одухотвореност. Прегръщам те! 🌞 ❤️

Ю. Н. Скъпа и възлюбена К… ! Писар на Най-силно Любещия земното човечество, на нашия Учител и Спасител! Думите не ни достигат, за да изразят цялата любов и признателност, която изпитваме към теб! Ти посвети целия си живот, за да служиш на Истината и Любовта, за да предадеш Мощната Енергия и Безкрайна Безусловна Любов на Божественото Съзнание и Божествения Живот чрез Христос в Писмата! Те са ЖИВОТ за нас, за всички, които ги следват и се изпълват с Живата Сила, която струи от Тях ! Честит 101-ви рожден ден! Нека Духът ти сияе в светлината и чистотата на висшите духовни селения, от които е част!

Р. Г. Честита да си, скъпа наша и обична К… ! Благодарим ти за твоята Любов и отдаденост, за примера ти и вдъхновението, което ни носиш! И най-главното: ти УСПЯ да ни докоснеш до СЪЗНАНИЕТО НА ХРИСТОС! Веднъж преживяно, не може да бъде забравено и съвсем естествено се превърна в най-Висшата ни цел! Бъди благословена за свещената си МИСИЯ! Обичаме те безкрайно! ❤️ 13.03.20

Я. В. Благодаря ви 🌹❤️. Радвам се, че има такива, хора. Хора, който ценят и дълбоко във себе си и пред обществото, говорят смело и благодарят на тази велика и Богоизбрана ученичка. Благодаря и аз🙏от сърце и с цялата си душа🙏❤️🙏

И. К. На 10.01.2020 направих една година от както срещнах Писмата на Христос и вас мила група. И аз като Т… с първото прочитане на Писмата разбрах, че това е което винаги съм търсила. Душата ми прие всичко без капка колебание. За първи път се срещнах с някои от вас на срещата в Бургас. Да ви кажа честно малко се притеснявах, но уви напразно. Аз ви наблюдавах и ви се възхищавах. Посрещахте се сърдечно с любов и топла прегръдка. А мен как приехте?…. Почувствах се значими и обичана. И тогава разбрах какво иска да ни каже Христос, че ако искаш да помогнеш на някой да намери пътя, дарявай го с Любов. Тази негова Любов получих тогава там чрез вас. Благодаря ви!

Ж. Ж. Здравей О…, ще бъда кратък, но ще кажа най-същественото за себе си. Откакто намерих Писмата и групата живея втори живот ! Знам, че се повтарям, но нека и по-новите членове да разберат за моето Аз преди, и моето Аз след срещата ми с Писмата ! Тези, които ме познават, знаят колко отчаян и смачкан от живота бях… Но не живота беше виновен, просто аз не познавах законите, описани в Писмата ! След като намерих книгата и малко след това групата, получих силен импулс да присъствам на първата Национална среща на групата ! Или аз съм улучил момента, или момента улучи мен ! Няма да го забравя ! Декември 2016 г. Първото ми впечатление когато ви срещнах беше нещо като шок… очаквах да видя наистина мили хора, но Вие надминахте очакванията ми. Никога преди това не съм бил в подобна атмосфера – любов и разбирателство ! Сега след толкова време с вас приятели съм много по-спокоен, по-уверен, много по-отворен за хората като цяло ! Много по-лесно се доверявам, старая се и се опитвам да бъда по-добър човек, защото всеки един от нас го заслужава, не само ние в групата, а хората като цяло !

Р. Г. Благодаря на всички ви, скъпи мои и най-прекрасни приятели! Видно е, всички ние в тази група сме БЛАГОСЛОВЕНИ! Вече от доста време сме заедно, но все още не мога да осъзная това благословение, да сме повикани и събрани от НАЙ-ВЕЛИКИЯ ДУХ, слизал някога на Земята! Това осъзнаване се случва бавно и постепенно, но неотклонно! Вярата все повече расте, Божествените преживявания изпълват нашето ежедневие, защото Христос е вече в сърцата ни!

И. К. Знаете ли аз не мога да споделя всичко което се случва при вас. Все още съм в процес на разбиране и дълбока мисъл. Но усещам много прекрасни чувства когато съм в състояние любов щастие. И това е винаги, когато чета Писмата, прилагам молитви и най-вече когато тук в групата чета дискусиите, които се провеждат. Те винаги ме зареждат с много топлина. Благодаря ви. Винаги се обръщам при нужда към Божественото Съзнанието и знам, че чува молитвите ми и ме изпълва с възторжени и любещи чувства, че ме разбира и подкрепя въпреки моите грешки понякога. Тогава знам, че не съм сама. Всеки от нас има товар зад себе си, който трябва да изплати. Приемам всички мои грешки, които съм допуснала в предишен живот и полагам ново начало на любов, разбиране и служене за по-добър живот на Земята. Благодарна съм, че по пътя на моето духовно израстване срещнах Писмата и вас приятели. Обичам ви.

Ch. Ch. Много често се питаме , милички след като процеса на усвояване на новите енергии тече с пълна сила , защо ни се струва , че понякога стоим на едно място , или се връщаме крачка назад , сякаш зацикляме . Това е така , защото живеем в триизмерния свят и не сме изолирани от него . Сякаш сме от два различни свята . Заобикалят ни хора с по – ниски вибрации, които произвеждат събития , които не резонират с нашите вибрации . Много от нас се объркват и се затварят в себе си . Това е защитна реакция на организма . Не се притеснявайте , временно е . Други приятели имат огромни проблеми с близките си , които са останали в по – ниските вибрационни нива . И колкото и да се мъчим да приемаме и помагаме , оставаме неразбрани . Останалите в по – ниски нива сякаш не искат това раздалечаване , но и не правят нищо за повишаване на вибрациите си . Няма кой да им свърши работата . Споделям с вас това , за да ви успокоя . Нормално е . Само не се поддавайте на провокации . А такива ще има . Ще чувствате , че пропадате . Отделянето на реалностите е видимо отгоре надолу . От по – висока реалност вие виждате по – ниската . А отдолу нагоре само се чувства това раздалечаване и може да настъпи нервност , или озлоблението при някои хора . Това е така , защото вие вече не сте донор на енергия на по – слабия . Не сте и попивателна на оплакванията и негодуванието им . Вие сте безмълвен слушател и не взимате особено отношение в дадените ситуации . Това ги дразни . Спокойно ….Вие сте отговорни само за своето развитие . Ако искат помощ – помагайте . Ако им се спи – да спят . Обичайте ги . Това е всичко .

И. К. Винаги съм мислила,че нещо ми липсва,докато не открих Писмата и всичко си дойде на място. Отца ни казва, че всички сме Божии деца и ни обича еднакво. Но истината е, че сме много различни. Всеки се изкачва със своя асансьор, както казва И…, но когато му дойде времето. Не трябва да се бърза, защото е катастрофално. Но помощ трябва да има и тя ще дойде от някой учител, който ще срещнем в подходящ момент. Така ни пише Христос в Писмата. Трябва само да не губим вярата си. С четенето на Писмата се пречистваш и приемаш в съзнанието си само това, което може да поемеш в този момент от своето развитие. С всяко следващо препрочитане научаваш нещо ново и ти се струва, че си пропуснал, но не си, просто ти трябва време да се издигнеш в по-високи вибрации, за да може да почувстваш и усвоиш със сърцето си написаното от Христос. Пътя е много бавен, труден, но е единственият, който трябва да извървим. Радвам се, че тук всички сме заедно, можем да си споделяме и взаимно и да си помагаме. Благодаря ви. 25.11.19

Т. А. Да, И. К., най-хубавото е, че сме заедно. И има как да сме заедно, бидейки толкова различни, защото гледаме в една посока и сме се заловили за ръце, като на хоро… И една Братска прегръдка!

Y. B. B. Приятели, бих искал да споделя, че Писмата промениха значително живота ми и ми дават смелост и решителност в ежедневието. Слушал съм ги и съм ги чел десетки пъти, но не твърдя, че ги познавам, поради което продължавам да ги чета редовно и с всеки следващ прочит пред мен се разкрива нов, по-дълбок пласт от Истината. Вярвам, че през подобен процес са минали още много хора и техния Живот, или иначе казано престой на тази прекрасна Планета, също е придобил по-висш смисъл. Още в самото начало на запознаването ми с Писмата изпитвах огромна благодарност към хората, които са организирали разпространението им в България. Бях пробвал да ги чета и на Английски, но Истината навлизаше дълбоко в мен само и единствено на български. Замислих се и осъзнах, какъв колосален труд представлява превода и озвучаването на Писмата. Помислих си колко отговорна и трудоемка е такава задача и изпитах дълбока признателност към хората, извършили тази възвишена работа, още преди да ги познавам. Днес съм особено щастлив да видя, че критичния и плашещ с възмездие коментар, идващ от профил с име C. C. /не знам дали този профил е реален/, завихри енергии на Любов и признателност и остана абсолютно изолиран в стремежа си да омаловажи и опетни безкористните усилия на хора с чисти сърца. Това за мен означава, че сме стъпили на Христовия Път ♥️

И. К. Скъпи приятели всички ние полагаме големи усилия в пътя към Христовото израстване.На всички ни е трудно. М…, скъпа напълно те разбирам и същевременно подкрепям.Пътя е много труден,но знаем че е правилен и единствен по който трябва да вървим.Хубавото е че днес ти споделяш твоите ако мога да ги нарека трудни моменти,утре някой друг и т.н. … А най -прекрасното е ,че ние всички тук се подкрепяме и помагаме.Ето това е нашата любеща Христова група, готова винаги да помага на всички в нужда.Направо е удивително!!! И М… бъди силна, ние всички сме с теб и те обичаме.

M. G. Скъпи мои, идеята да споделя с вас тези много лични преживявания дойде спонтанно, а единствената цел да го направя беше да съм максимално полезна на някого, особено когато от личен опит знам колко е трудно да се измъкнеш от дълбокия коловоз на сиво-черните сенки, в които всеки човек рано или късно попада. Предположих, че по силата на синхроничностна, която се наблюдава между нас в групата, много други хора са подложени на ритмите в живота си и преживяват трудни и тежки моменти. Знаех, че сте много състрадателни и подкрепящи, но вие отново надминахте очакванията ми. Не мога да кажа, че всичко е останало в миналото, но днес, повече от друг път зная, че края на този период е близо. Да, О…, Христос наистина ни предупреждава, че с придвижването по пътя ние ставаме все по-съзидателни в мислите си. Навремето, в един филм чух израза, че “с голямата сила идва и голямата отговорност”. Тогава не разбрах какво наистина означава това. Днес обаче, разбирам и знам, че това е точно така – за добро или за лошо. Благодаря за подкрепата! Благодаря, че ви има, приятели!

M. L. Влязох в групата Писмата на Христос преди почти четири години и първото ми впечатление беше: толерантността, разбирането и съпричастността към проблемите на другите, оказване на подкрепа при нужда, свобода на изказа в търсене на истината от гледна точка на Писмата и приятелска подкрепа в този смисъл. До този момент линията на толерантност и взаимодействие се поддържа във всички форми на общуване, независимо от личните проблеми на всеки един от групата. Израстването чрез Писмата обогатява отношенията помежду ни, на ниво Любеща интелигентност, а това оказва влияние върху магнитно-емоционалните ни връзки и въвежда егото ни под контрол, което е в основата на всички трагедии, катаклизми и драматични моменти в историята на човечеството. От два дни следя коментарите и независимо, че не ми харесва грубата намеса на хора, които смятат, че имат право да налагат как да оформям собствените си убеждения, като че ли моята интуиция е невалидна, спрямо техните убеждения….чудя се, дали да се почувствам малоценна или да защитя правото си на човешко същество с наченки на разум с Божествен произход!? Не знам на какви емпирични основания са базирани техните убеждения, освен на компрометираната Библия, която отдавна не е единственият източник на информация, но моля призива за спасението на душите ни да си остане наша отговорност, а сега по-скоро е моментът да спасяваме планетата, за да не прекъснем еволюционното развитие на индивидуализирана човешка същност, което е от планетарно значение… може би??

Споделени посвещения и преживявания
от читатели и последователи на ХРИСТОВИЯ ПЪТ
от групата “ПИСМАТА НА ХРИСТОС (Christ’s Letters)” и 
Страницата на “Писмата на Христос” във Фейсбук

M. G. Прекрасни сте, душички златни! Видях любовта, себеуважението и уважението към другите във всички ваши коментари. Не мисля, че остана нещо неказано, но бих искала и аз да подкрепя М… и Г…, в техните преживявания. Сигурна съм, че всички преминаваме през тези уроци. Наясно сме и колко е трудно да останеш равнодушен, че и да обичаш другия, когато около теб се сипят ругатни, злословия, критики към хора, правителство…. и т.н.
Много се зарадвах на коментарите, които прочетох. Зарадвах се искрено на вашия напредък, приятели! Аз обаче, въпреки че зная и до голяма степен използвам всички тези похвати, се улавям, че понякога все още има моменти, в които се чувствам точно като М…. Работя заобиколена с много хора, в красив, но икономически неблагоприятен регион, в който изобилстват финансовите несгоди. Това, което постигнах и което смятам за сериозен напредък е, че вече не приемам нещата лично. Дистанцирам се от разговора, като наум си казвам молитвата “Божествен живот”. Това, според моето усещане, е единственият начин да предпазя себе си от злословията, а колегите си от моето малко или много критично съзнание. Интересното в ситуацията е, че до края на молитвата темата се сменя и започват да се обсъждат леки, че дори шеговити теми. <3 🙂

J. N. В това изкуство влиза и да не се засягаме от нищо, да не се съмняваме, да не се обиждаме, да не мислим задкулисно, във всички творения да виждаме присъствието на Твореца и да Го обичаме и уважаваме, първият ни импулс да е да помогнем, да защитим и подкрепим и още много качества да създадем, изработим, закрепим, за да започнем да “светим”.
О,ВЪЗЛЮБЕНИ ОТЧЕ, без Теб не бихме се справили! Христос, надяваме се на Твоето Ръководство, след като си ни забелязал и привлякъл в Твоя Курс по обучение “ОСНОВИ НА СВЕЩЕНОТО ЗНАНИЕ ЗА ИСТИНАТА ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО ” – ПИСМАТА НА ХРИСТОС ! 21.06.19

J. N. Но, скъпа моя, не всеки има натрупано негативно отношение не само към римокатолическата църква, но изобщо. Мисля, че от всичко в нашата работа най-важно е да отворим СЪЗНАНИЕТО си. Делим ли хора и действия, етикираме ли ги , сравняваме ли, сепарираме ли се, т.е. не приемаме ли, все едно не приемаме Божествения Живот Баща-Майка😍😍😍

*M. L. Скъпа, нямах предвид хората и тяхната вяра. Аз самата съм една от тях. Уповавала съм се и съм живяла в страх от наказателния кодекс, който може да ме преследва, за волните ми и неволни грешки. Това ми действаше доста потискащо, че мога да не бъда разбрана от един Бог, който ме наблюдава и търси грешки, Той преценя кое е правилно и кое грешно. Голямо облекчение беше за мен да разбера , че аз творя моята действителност и сама нося отговорност за живота си.
За негативите, имах предвид йерархията, която демонстрира помпозност, натоварва канона с излишно напрежение и страхове, внушавани с цел да държат подвластни масите и да се обогатява от техните страхове. Все още има хора,, които правят курбани, всяка година, за да измолят милост. Може и да хиперболизирам, но аз познавам образовани хора, които всяка година колят агне за здраве. Събират едни и същи приятели: лекари, адвокати, специалисти от различни сфери, между тях и доцент физик. Аз и съпругът ми също бяхме сред избраните гости, до преди да замина за София и да имам извинителна причина за отсъствието си. Тези ритуали и днес битуват във вярванията на образовани хора. Кой подхранва тези вярвания? Ние, от групата на Писмата на Христос, сме достатъчно проницателни да надникнем отвъд традиционните вярвания и достатъчно смели да надскочим канона, достатъчно проникновени да вникнем в “новото/старо” учение на Христос, да не се тревожим, че няма да ни приемат на сериозно, дори ще ни сметнат за луди, че сме достатъчно любопитни не само да прочетем новото, но и да повярваме толкова, че да се противопоставим на общоприетото схващане за Бог.
Толерантността ни към различните е задължителна. Тя не е само наше решение, самият Христос го изисква от нас. Достатъчно примери има назад в Християнската религиозна история на противопоставяне и безумни жертви. Христос не идва след 2000 години, за да ни настройва отново едни срещу други. Той е достатъчно красноречив в Посланията и Писмата Си от Най-високо ниво на съзнание, за да ни предаде персонално за всеки, който е готов да го разбере и да приеме цялата Му Любов и Отдаденост на човешкия род, чиято жертва вече стана един път. Ние не искаме втори път да се случи това, колкото и хора да са безразлични към тази перспектива. Няма да го позволим това. Христос ни е жизнено необходим и винаги ще го следваме, дори когато не го осъзнаваме, защото Той е СВЕТЛИНА, а ние не можем да съществуваме без Нея!

M. L. Ванка ти си невероятен! Това исках да ти кажа, докато пътувахме към София за срещата, но за да не прозвучи екзалтирано ти казах, че коментарите ти винаги ми звучат като прозрения, а ти го потвърди, като ми отговори, че всеки твой коментар е провокиран от прозрение….. благодаря ти!!! Сега ти го казвам от цялото си сърце 💖…. Ти си невероятен Иване!!! За първи път, когато прояви интерес към Писмата, като те видях на профилната ти снимка, с внушителната си фигура, съвсем повърхностно реших, че си объркал групата, но на срещата в С…, когато ми сподели, че цял живот си чакал тези Писма, както казва Стефка, осъзнах, че си избран и все повече се уверявам в това. Много съм ти благодарна за това споделяне, защото твоите прозрения, отключиха съзнанието ми към мои прозрения, които може би ще споделя в друг коментар. Твоите проникновени тълкувания направо ми отварят вратата на Божественото Съзнание, което отговори на мои незададени въпроси, които отдавна стоят пред мен…?
Осъзнавам, че общуването ни в групата е лесно и много приятно, защото Истината е субстанцията, която формира взаимовръзката помежду ни. Ние сме от едно съзнание – Божественото и никой не се съмнява в това. Когато споделяме, ние не търсим причина да отричаме казаното от другия, за да го отхвърлим, както обикновено се случва, а се опитваме да вникнем в дълбочина, защото знаем, че това е Истината, може би друг аспект от нея, но е Истина, която трябва да прозрем…., защото си имаме доверие….💖💖💖💥💐🌷🌹🌸

M. G. Здравейте и от мен, П…. Мисля си, че вие нямате нужда от убеждаване в истинността на Писмата. Простете за това, което ще кажа, в никакъв случай не е злонамерено или насочено към личността ви. Аз уважавам мнението ви – вашето, както и на всеки друг от групата. Зная, че всички сме тук за да се учим и е полезно да споделяме истината, такава, каквато я усещаме. Само така ще сме полезни за себе си и околните. Според мен, душата ви е толкова на дълбоко заровена под натрупан его багаж, стари догми и нови познания, че не е успяла да се пребори с всичко това. И… накрая разума е победил. Точно за това и вие сте ги отхвърлила подсъзнателно още по време на четенето. До това умозаключение стигнах, след като изчетох всичко, споделено от вас. Вие не сте истински убедена в истинността на написаното в Книгата и е трябвало бързо да го подложите на тест. Всъщност този подход ми е познат, тъй като това са прийомите, използвани от последователите на позитивното мислене (и Ню Ейдж, разбира се – пожелай си нещо, представяй си го и ще го получиш). От прочетеното придобих усещането, че сте получила проблясък, който съмнението ви веднага е потушило. Ако си спомните, след завръщането си от пустинята, самият Христос е имал порив да превърне камъните в хляб. Споделям няколко цитата от книгата, които могат да ви насочат малко, върху какво да наблегнете в четенето, ако разбира се не сте се отказала. Аз лично ще се радвам да преосмислите всичко, което се пише тук и да продължите с Писмата на Христос. Тук сме като семейство. Можете да разчитате за всичко, което ще срещнете като затруднение по пътя си с Писмата на нас. Към когото и да се обърнете, вие ще бъдете подкрепена, но по правилния начин – честно и откровено. Това са цитатите. Всъщност, препоръката ми е да започнете отново с Писмо 1, да продължите да го четете и медитирате, докато не се почувствате готова да продължите нататък. <3

P. T. Благодаря за подкрепата.намерихте точните думи. Точно ново семейство ще е това, от което ще се нуждая изглежда.

Споделено за клип на А. А. посветен на Вдъхновението и Писмата на Христос (*)

*О. Х. Благодаря за чудесната изненада, А. А.! Красиво и ефектно видео, впечатляващо артистично изпълнение, силни пасажи от текста! Тази сутрин, когато го слушах, наистина се почувствах обгърнат от Любовта на Христос и от неговата Вяра в растящата ни мъдрост 💜 📖 🌠
“Моята любов и вяра в растящата ви мъдрост ви обгръщат.”  (Писмо 5)

*M. L. Невероятно образно! Проникновено и завладяващо! Всеобхватно и вълнуващо! Изпълва всички сетива и обгръща всички нива на съзнанието! Благодаря ти, А. А., за великолепното пътуване навътре в себе си!!! Обичам те заради всеотдайността, с която задоволяваш духовните ни потребности и постоянно разгъваш стълбичката към собствената ни одухотвореност!!! 💜 💜

*М. М. Ооo, А. А., клипът е невероятен! Чак сега успях да го изгледам целия, подробно и два пъти. 🙂 <3 Само ти си способна да събереш по такъв възхитителен начин тази информация, фундаментална за разбирането ни на Учението и обобщаваща най-важните въпроси. Трябва да го гледам по-често. Тези неща трябва да се знаят като „Отче наш“, дори по-добре, до пълна вътрешна яснота и близост за реалните процеси и произхода им в цялото творение. Благодаря, Благодаря, Благодаря!

* J. N. Мила А. А., няма начин Христос да не те е насочил и вдъхновил да направиш това блестящо резюме! Удивително концентрирана информация , обхващаща всички най-важни пунктове на Знанието и квинтесенциалната Истина , заложени в Писмата с цел Просветление на човешкия ум! Това е един изключителен конспект и аз се прекланям първо пред идеята на Христос в достъпен и ясен вид , по-лесно и бързо да достигнат до съзнанието на готовите за това хора. Прекланям се и пред твоя труд и неудържимото ти желание да служиш на идеята на Христос, всецяло да се раздадеш на това върховно ДЕЛО! Толкова е мощна заложената енергия в това резюме, че спонтанно се появява желанието да се разплачеш, разтопен от ВЕЛИКАТА ЛЮБОВ , която всеки, докато го слуша, усеща как го обгръща! 04.04.18

* А. А. Мнението ти е изключително ценно за мен, скъпа моя! Докара ме до сълзи…. Не защото имам някакви заслуги за тази идея, а защото през цялото време бях движена от тази едничка цел, която ти си доловила. Не можеш да си представиш колко голяма е радостта ми, че делото се оказва успешно! Уверявам те, че наградите са много по-големи от усилията! Много ти благодаря!
* М. М. Оо, А. А., клипът е невероятен! Чак сега успях да го изгледам целия, подробно и два пъти. 🙂 <3 Само ти си способна да събереш по този възхитителен начин тази фундаментална за разбирането ни на учението и обобщаваща най-важните касаещи ни въпроси информация. Трябва да го гледам по-често. Тези неща трябва да се знаят като „Отче наш“, дори по-добре, до пълна вътрешна яснота и близост за реалните процеси и произхода им в цялото творение. Благодаря, Благодаря, Благодаря!

T. S. Здравейте! Искам мнението ви във връзка със случващото се с мен и около мен за краткото време от както прочетох Писмата и започнах да практикувам това, което ни учи Христос! Още от момента, в който започнах да ги чета и ме обхвана такова Вдъхновение, и се разля по цялото ми тяло, и нито за момент не се усъмних, че информацията, която получавам идва от най ВИСШ ИЗТОЧНИК. След като изчетох всички Писма и Послания, дълбоко в себе си бях убедена, че това е Всичко, което съм търсила и очаквала през последните 10 години от живота си. Безкрайно съм щастлива и от факта ,че попаднах във вашата прекрасна група (https://www.facebook.com/groups/455813127851835 ) и във ваше лице срещнах хора със сходни на моите мисли,чувства и преживявания. Имам ясна визия за това ,че съм готова да помагам с каквото мога за разпространението на тези безценни Писма, за да достигнат до възможно най-много хора. Зная, че и случващото се сега с мен и с хората от най-близкото ми обкръжение е най-вероятно изчистване на всичко старо и неправилно и го приемам като предизвикателство. Въпросът ми е вие усетихте ли в началото когато започнахте да се занимавате с Писмата някакви леки проблеми около вас и в най-близките от семействата ви ?

Споделени посвещения и преживявания
от читатели и последователи на ХРИСТОВИЯ ПЪТ
от групата “ПИСМАТА НА ХРИСТОС (Christ’s Letters)” и 
Страницата на “Писмата на Христос” във Фейсбук

М. М. Благодаря за споделеното, мила Т. S. При мен вдъхновението от Писмата дойде по-късно след първото прочитане. Може би защото имах много за осмисляне, смилане на истината. Все още имам леки проблеми около себе си, но мисля, че не са започнали заради четенето на Писмата. Мисля, че винаги е имало малки или големи проблеми около мен. Разликата е, че когато започнах с учението от Писмата проблемите започнаха да стават по-малки и незначителни, но за сметка на това чувствителността ми към тях се увеличава и обръщам повече внимание за разрешаването им. Може би това е пътя към съвършенството и Божествения Живот, в неизменен Закон и Ред. 🙂

А. А. Какво хубаво вдъхновение си и за нас с това изказване, T. S.! Доколкото знам, при голяма част от нас се случват сериозни промени в обстоятелствата и обкръжението ни. Много често съм чувала (а и при мен е така): “животът ми се дели на преди и след… Писмата”. Абсолютно нормално е сега, когато знаеш истината за сътворението и индивидуализираните същества, да виждаш хора и ситуации по различен начин. Преди това много от реакциите ни – собствените или на другите около нас – са ни се стрували абсолютно нормални, но сега вече знаем, че не трябва да са такива, знаем откъде идват и защо са там. Виждаме много повече, а това не винаги е приятно… Често се поддаваме на старите си, утвърждавани с години модели на поведение и се въвличаме в неприятни ситуации, а после, разбира се, страдаме. На пръв поглед бихме определили това като “лошо”, защото установяваме, че имаме още много работа, но в крайна сметка е полезно за развитието ни, защото ако имаме проблем вътре в себе си и той не се прояви в реалния ни живот, няма да знаем, че е там, съответно няма да работим върху него. Страданието ясно показва, че нещо не е наред, и едновременно с това пречиства. И така малка стъпка след малка стъпка, с всяка изминала година ще установяваш, че все повече проблеми около теб изчезват, защото проблемът вътре в теб вече го няма. Хората около теб вероятно пак ще си останат същите и вероятно пак ще се държат по същия начин, но постепенно това все по-малко ще те наранява, а накрая – никак 🙂 Възможно е също да има големи промени в обкръжението ти – едни хора ще излизат от живота ти, но пък ще влизат други, които вибрират в честоти, по-близки до твоите, и с които ще си бъдете взаимно полезни. Нормално е дори многогодишни приятели вече да не те чувстват близка, защото ти много бързо се променяш, вече те интересуват други теми, държиш се различно и ще им се струваш странна. Кураж, миличка, с теб сме!

A. A. Имаме нужда от такива “упражнения” за ума, защото в Писмата се казва, че “най-реалната и най-ценната част от човека” е умът и не е зле да го упражняваме поне толкова, колкото и чувствата: “точно по този начин (чрез ума) „Отца“ присъства навсякъде – Той е насочващият „ум“ зад човешкия ум и така върши великите си дела във всяко живо същество.”
Разбира се, че е любовта! И няма значение коя – майчина, братска, между влюбени. Резултатите може да не са еднакви, но винаги са в една и съща посока – нагоре 🙂 Защо Христос ни призовава към братска любов? Да, за да посеем нещо, което искаме да пожънем; за да постъпим с другите така, както искаме те да постъпят с нас. Но не само! И това е съвсем ново осъзнаване за мен и съм ти много благодарна за въпроса! Разбирането, вниманието, любовта издигат не само нашите, но и вибрациите на другия, дори на всички около нас. С по-високи вибрации те също ще са способни да проявят разбиране и любов и ще издигнат вибрациите на още някого. Само така можем наистина да създадем един по-добър свят. Давам си сметка, че колкото и да са ниски вибрациите ми в определен момент, ако получа отнякъде малко любов, мъката се изпарява… на мига. Трябва да го правим и за другите!

T. A. Любовта в действие! Когато върша нещо с цялото си сърце и в посока грижа за някого, сякаш съм в друго измерение. Любовта изпълва цялото ми същество, сливам се с другия човек… Тогава със сигурност вибрациите ми са най-високи… Или пък неделните ни медитации. Чувството е неописуемо. Всеки път… Или всяко отпускане с мисълта “Божествен Живот…”

Д. А. Заявих осъзнато пред себе си и пред Вселената, че съм готова за избрания от мен Път към Светлината и Любовта. И, скъпи приятели, започнаха интензивни изпитания от всякакъв характер, изчистване на стари модели, болезнени физически състояния, раздяла със стари приятели за сметка на нови духовно по-подготвени, преживявания, радващи душата и още и още … Разбрах, че всичките тези изпитания, уроци и промени са за добро, проправящи ми Пътя към желаната цел. Благодаря на книгата „Писмата на Христос”, която без всякакви съмнения ми показа, че съм на правия път. С годините дълго съм чакала тази информация, която знам, че е достоверна, че това е дълго жадуваната Истина. Нека чрез Любовта заедно и осъзнато изграждаме Небесното Царство на Земята Тук и Сега. Всички се нуждаем от Промяната, за да живеем в Единение, в Мир, в Хармония. За всичко Благодаря! Благодаря и на вас, че сме заедно по Пътя!

M. L. С най-преданото ми чувство на благодарност и безкрайна Любов към госпожа Писарката й пожелавам крепко здраве, физическа издръжливост и безброй сияйни изживявания с Единия ни Отец Исус Христос! Госпожо Писар, благодаря за яснотата, която внесохте в живота ми, за целеустремеността, която вдъхновихте в мен чрез Писмата на Христос, за възхитителните моменти на озарение, които изживявам всеки миг при срещите ми с Божественото съзнание! Вие превърнахте живота ми в трепетно очакване – ден след ден, за най-сияйните мигове на земния ми живот… Благодаря!!!
Благодарение на Писмата изтрих всички страхове от живота си, активирах действията си в полезни дейности, каквито не съм смятала за важни до този момент… Сега, независимо от трудностите, гледам на живота като на Прелестно изживяване, справедливо съдействано от моята мъдрост, почерпена от Извора на Битието, което няма край и всеки следващ миг ще сътвори най-прекрасното преживяване, продиктувано от моята усърдна работа. Благодаря за силата на духа, която вдъхновихте в мен и нека винаги да ви съпътства в безкрайността!!!

T. S. Благодаря преклонно за поредното чудесно напомняне, че в нашия живот „Единствена Истина и Реалност са Интелигентността и Любовта на БОЖЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ.“ „Придържайки се неотклонно към тази истина“, постигаме на практика „БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ в действие“. Толкова просто и същевременно Велико, когато надмогнем импулсите на егото. Велико, защото именно така се постига истинска „хармония на душата с Божествената Реалност, благословения момент в развитието, когато човек копнее да се съсредоточи единствено върху разпространението на контакта с Божественото Съзнание с другите“. Да го направи деликатно, нежно, ненатрапливо – готовата душа сама ще направи необходимото, за да осъществи своя съкровен контакт с Него.

O. Х. Струва ми се, че цитатът предполага да се обръщаме “винаги, винаги, винаги” към Божественото Съзнание (БС) с ДОВЕРИЕ! Казвам го, защото разбирам, вкл. чрез собствения си опит, че има една невидима бариера за преодоляване или важна крачка за правене – от вниманието, разбирането, съгласието по отношение на БС (от една страна)
И/ДО
абсолютното ДОВЕРИЕ в безкрайната Интелигентна ЛЮБОВ на БС и безусловното предаване на собствения “АЗ” в Неговата “орбита”, за да го изразяваме в различните ситуации и във всеки момент.
Ако си представим този процес като преминаване по въжен мост, бих казал, че съм направил само няколко крачки и дотук всичко става точно така, както ни обещава Христос. Нещата около мен започват да се случват по някакъв перфектен начин, имам усещането, че обстоятелствата се подреждат все по-добре и по-добре… Толкова добре, че си давам сметка, че повече съм свикнал да се срещам с всякакви проблеми…
А вие? Приемате ли за странно да съществувате единствено и само в спокойствие и радост, в хармония с околните и света, а често и във възвишени емоции, защото точно това ни предлага Любовта на БС в замяна на нашето Доверие?

M. L. Аз, не знам до кой етап на свързването си с Извора на Битието съм стигнала? Не знам и колко устойчива форма, облик в душата, тялото, ума и сърцето съм приела, но знам, каква отговорност и самодисциплина полагам в усилието си да достигна до състоянието, което считам за моя потребност. Знам, че все още имам много неотработени отпечатъци, които изскачат изненадващо във взаимоотношенията ми, но и много от тях съм отстранила. Днес стигнах до извода, че независимо колко сериозни основания имам да се чувствам потисната и угнетена, аз се чувствам справедливо овъзмездена – спокойна и щастлива от този факт. Това мисля, че е резултат от извървения Път.Знам, че Пътят е дълъг, знам, че съм в началото на Пътя, но знам, че съм щастлива да вървя по Него!!!

M. L. Благодаря ти О…! Дори не знам за какво точно… може би най-вече за това че ме караш да се вглеждам по – настойчиво в себе си и не само … да се доверявам повече на Божественото съзнание, и да се вглеждам в крайния резултат. Беше време, когато правех нещата механично, без да очаквам резултати, без да се вглеждам в детайлите, но ти някак ненатрапчиво ми подсказваше, че всичко е важно. Не го приемай като ласкателство, ти наистина Интелигентно ме подтикваше към действие, за което ти благодаря от сърце!!!

O. Х. Аз ти благодаря, М…! Ти си чудесен пример за всички в групата… Радвам се, че дискусиите ни носят някаква полза… Иначе всичко е казано в книгата и напредъкът ни е резултат от някаква индивидуална комбинация от мотивираност и чувствителност => Доверие, Смирение, Интелигентна Любов и Любеща Интелигентност, вплетени в Динамична връзка, задвижвани от Енергията на Божественото Съзнание и насочени към всички хора и към цялата природа.

Ж. Ж. Убедих се, че когато промениш отношението си към живота и хората, даже и към животните… всичко придобива един по-дълбок смисъл !!! Когато даваш от себе си нещо малко като поздрав, внимание, усмивка или дребна услуга ти самият се чувстваш добре и човека отсреща се чувства добре… ако си постоянен в това виждаш реални резултати ! Хора които искаха да ме отстранят от работа и които ненавиждах… след писмата отношенията ни се промениха ! Не сме приятели, но им спечелих уважението ! Аз към тях и те към мен ! Нищо не става с магическа пръчка…, а плавно и постепенно ! Разбира се не всичко минава гладко, но поне се опитвам да не давам “дума” на Егото си ! Това разбирам под проактивен !

М. L. Все по-критична ставам по отношение на собственото си поведение и поради това, че постоянно се намирам под собственото си наблюдение, хващам всяка грешна стъпка. Докато по- рано търсех оправдателни аргументи за грешките си и ги намирах, защото егото винаги ми се притичаше на помощ, сега е точно обратното, вторачвам се и в най-дребния детайл, за да не правя споразумения с егото, а това е доста болезнено.

M. M. И аз преди реагирах като вас , но се научих да слушам без да реагирам по какъвто и да е начин.Опитвам се да разбера какво е породило агресивното състояние на човека срещу мен , да вляза в кожата му но в никакъв случай не реагирам защото знам че всяка моя реакция ще е безсмислена.Човек в момент на афект нито чува нито вижда.След време когато духовете се успокоят реагирам но тогава вече ще има ефект.До тогава всичко е безсмислено и освен агресията на човека отсреща и моите вибрации спадат.А спад на вибрациите значи заземяване.В крайна сметка умния отстъпва нали или греша.

O. X. Дано всички един ден да реагираме по твоя начин, С…! Мисля, че това трябва да е естествената нагласа на всички хора… Но няма място за “отстъпление” или не – това са думи/понятия/нагласи на ситуациите на противопоставянето. Идеално би било да ги изоставим напълно. Ще добавя – ако човекът отсреща е в “ситуация на противопоставяне” спрямо нас, то ние по никакъв начин не сме длъжни да приемем такъв сценарии(!) Когато неговото его не се сблъска с друго насреща си има голяма вероятност то да се успокои – и тогава отговорът ще има ефект – точно както го каза.

S. M. Повярвай ми казвам го защото съм съпричастна с това което изживяваш и защото съм била в подобна ситуация.Преди дни изкарах много тежък грип и докато бях безпомощна и объркана имах възможност да преосмисля защо и как стигнах до тук.Умишлено не ти изпращам цитати от Писмата а с мои думи по човешки се опитвам да обясня какво беше посланието на Божественото Съзнание към мен и как ми помогна да се справя с болестта и с моята промяна. […] Именно …аз казвам че ако искаш да си щастлив зависи от самия теб. Това значи да не позволяваш на хора и обстоятелства да контролират живота ни. В крайна сметка на мен Писмата ми помогнаха да се променя към по добро , да съм в хармония със себе си и света. Вярвам, че това е тяхното послание. […] Лека нощ М… и не забравяй че утрото е по-мъдро от вечерта. Спи спокойно, защото твоя проблем вече е поверен на Божественото Съзнание и не се притеснявай за решението му. Ще бъдеш доволна от крайния резултат.

Споделени посвещения и преживявания
от читатели и последователи на ХРИСТОВИЯ ПЪТ
от групата “ПИСМАТА НА ХРИСТОС (Christ’s Letters)” и 
Страницата на “Писмата на Христос” във Фейсбук

А. А. Миличка, двама възрастни нямат нужда от посредник във взаимоотношенията си, каквито и да са те. Въвлякла си се във “военни действия”, защото си приела ролята да им бъдеш посредник, но при война всички куршуми неминуемо свистят покрай теб, а някой може и да те уцели, както е станало… Всеки от нас се е въвличал в такава ситуация с чистото намерение да помогне и на двамата враждуващи, но наистина този момент не е точният. В състояние на афект егото има пълен контрол и всяка дума или действие се оказват грешни. Знаеш каква е същността на егото и когато ума и емоциите са под негов контрол, единствената реалност е “Аз”-ът. Като “арбитър” в този момент нямаш правилен ход

На мен също ми е много трудно да не се чувствам виновна след като съм сгрешила по някакъв начин, но О… е прав – трябва да сме благодарни на такива ситуации, защото единствено те могат да ни покажат докъде сме стигнали на практика. Може да си четем и да си обсъждаме колкото искаме, но ако не се появи някаква ситуация, която да ни разкрие върху какво още трябва да работим, няма да напреднем и 1 крачка… Кураж! 🙂

М. М. Здравейте прекрасни! Хубав разговор! За случая на М… почти нищо не мога да допълня, защото мъжете постъпваме по един начин, а жените по друг. Но ситуацията при Ж… много ме разсмя, защото и аз постъпвам по същия начин, но не твърдя че е правилно. Мисля, Ж…, че човека, след като не ти е говорил след случилото се не е задължително да се е сърдел. Може просто да е обмислял ситуацията и за в момента да не е искал да коментира. Знаем какви може да са размислите от егото – Как да се върне в превъзхождаща позиция или дори да отмъсти по някакъв начин. Ако си чист – вършиш си работата и имаш уважението на околните няма страшно. От много време не съм имал подобна ситуация, но ще кажа как постъпвах. На първо място трябва да разбера истинското му отношение към ситуацията и към мен, защото аз може да си въобразявам много неща, които не са действителни. Това става много лесно. Най често на другия ден, може и на същия след няколко часа или минути, когато може да се е успокоил го питам – Как си, (името му (задължително))?. Обикновено не е подготвен, мисли си, че му се сърдя или го мразя и в изненадата си проличава истинското му отношение. Понякога може да го скрие, но след известно време, ако го попитам пак, вече ще има готов отговор. Много е важно отношението с което задавам въпроса и е според характера на човека и моя характер разбира се. Но най-често го правя приятелски, с достойнство ( с вдигната глава), леко изразена радост, за да не се приеме за сарказъм. Общо взето след това нещата потръгват. В някои случаи се е стигало до извинение, но когато човека не е можел да прости или не оцени моята загриженост за подобряване на ситуацията.

М. L. М…, днес не ми остана време да ти кажа, че независимо коментара ти да беше предназначен за Ж…, аз си взех един урок от теб, който бях забравила, а смятам за много важен: за обръщението по име след конфликта и отношението (в никакъв случай да не снизходително). Благодаря ти! Всъщност от всеки твой коментар намирам нещо много важно, което съм позабравила. Ти си една много добра “паметка”!

M… Още една причина да се държим с респект към другите е, че не знаем с колко напреднала душа си имаме работа. Може да е много по-напреднала от нас, с много преживявания и принос към света и наистина да заслужава голямо уважение.
Дори и да е млада душата също не знаем какъв ще е нейния възхитителен прогрес в бъдеще.

Ж. Ж. Вече изключително рядко реагирам така беше без лоши чувства просто исках да му кажа, че не може да си го изкарва на първия който му видят очите и да му покажа какво е да постъпят с него по същия начин!

М. L. Ако човек е готов да преосмисли постъпката си, той е готов и да я коригира. Както О… отбеляза, ако проявим смелост да преобърнем мисленето си в посока на Любеща Интелигентност, радостта от постъпката ще бъде по- голяма за нас самите. Аз мисля, че си го изпитвал това чувство, ако пък не си, експериментирай, ти си способен на това!

R. G. Много хубаво го каза, М… – поздравявам те / и нашата скъпа Ю… за подходящата асоциация <3 /. Целият “майсторлък” е там – да запазим “безпристрастния наблюдател” в себе си и се освободим от излишните емоции. И да внимаваме с прекалените амбиции 🙂

М. L. Ю… е безценно съкровище за всички нас! Тя е наш приятел, учител, понякога и майка. Щастлива съм, че я има в живота ми, както и всички, до които се докоснах на срещата в Бургас. Вярвам, че всички сме от един дух – Христовия. Не мога да си представя, че някога мога да се откъсна от тази група и да се впиша в друга. За почти двете години, макар и отношенията ни да са повече виртуални, усещам толкова здрава връзката помежду ни, като че ли винаги сме се познавали и след кратка раздяла сме се срещнали отново. Обичам ви и чакам момента да се прибера в Ямбол, за да се виждаме по-често и да медитиране заедно понякога…. Обичам ви!!! Вие сте моето голямо семейство!!!💜💜

P. T. Здравейте! Присъединих се към групата преди 3-4 дни. Безкрайно съм им благодарна за доверието. Трети ден е откакто слушам Писмата на Христос и изпълнявам някои от техниките, които са ми липсвали преди това. Едва до Шесто писмо съм – с много паузи, връщане назад, повтаряне, подесетване на някои реплики и размишления… Повечето информация вече ми беше известна и приета от мен. Но категорично си обясних някои много важни за мен моменти от живота ми, за които чаках (може би) още мъничко потвърждение. Съвсем накратко ще изброя някои от тях: на около 16 год. ме обземаха едни такива представи, че ако съм съпруга на някой, това ще е без всякакъв смисъл, защото той така или иначе ще ме приема за “втора ръка” човек; на около 19 год. водих лют спор с по-големи от мен хора, които ми твърдяха, че живота е предначертан свише и това се наричало съдба, без да ми дадат отговор на въпроса: Ми, тогава къде се вписва свободния избор на човека?. Аз тогава спорех за това, че не ми се навързват нещата, а те нe ми дават смислен отговор – предполага се, че ако някой си налага мнението, то поне трябва да даде смислено обяснение…; знаех, че вярвам в “оная сила”, но не бях религиозна и когато ме питаха дали съм чела библията, истината и отговорът ми бяха НЕ. Едва тази година, за първи път в живота си я хванах в ръце, взех я от библиотеката за 3 месеца (все пак щях да разсъждавам 😉 ) и прочетох от нея само евангелието на Йоан – аз заради него я взех…
Прочетох последните ви вълнения и разсъждения, видях, че имам и други ФБ приятели тук… И искам да споделя, че тук ми е уютно, вкъщи съм си… Благодаря, на Създателя, че Е! Благодаря, че “Писмата…” ги има (групата и вие – членовете й)! Благодаря, че аз съм тук, благодарение на приятели!… И винаги ми е бил смешен поздрава: “Бог да е с теб” – та Той кога не е бил с нас?! Според мен, трябва да е: НИЕ да сме с Бог!” Поздравявам ви от сърце! 🙂

J. N. […] Хубав разговор! Аз, като учител, ще кажа, че учениците на Учителя усвояват добре урока за прошката! Всички сме наясно, че сме здраво манипулирани от егото и капаните му. Затова в настоящия момент се налага да се разкайваме, молим за прошка и прощаваме. Като прочетох внимателно всички мнения по темата, се чувствам радостна и твърдо убедена , че в групата има сериозен напредък , защото има ежедневен самоанализ на случващото се с всеки и ясно съзнание за целта на усилията , полагани от всеки / поне на активно участващите в дискусиите😊 /. Убедена съм, че това са хора, които са на крачка от постигане на състоянието, свързано с темата “прошка”, описано от Христос: няма грях, т.е. няма нужда от прошка. Има осъзнаване на процеса на растежа като основа за взаимоотношенията между хората. “Всеки ден ще си напомням, че за да преодолея егото си, трябва да съм способен да чуя която и да е истина за себе си, без да искам да отмъщавам или да се оправдавам. В Царството Небесно на Земята няма клевети, отмъстителност, недоволство!” В това вибрационно ниво на съществуване ще влезем, когато постигнем съзнанието във взаимоотношенията си да оценяваме пътя на Душата , нивото й на осъзнатост, колко Тя познава себе си в дадения момент и т.н. Когато постигнем това ниво няма да се обиждаме и прощаваме, а ще бъдем изпълнени с радостно очакване какво ли красиво цвете ще се пръкне от тази зелена пъпка 😍

L. T. Съвсем скоро попаднах на Писмата на Христос,заслушах се и от тогава не мога да спра да ги търся, да чакам кога пак ще приседна да слушам неговите думи отправени към нас! Благодаря, че ме приехте в тази група !!!

Ю. Н. Взехме решение в началото на всеки месец да поздравяваме всички нови членове, постъпили в Групата. Така че, ДОБРЕ ДОШЛИ, приятели! Поздравът се отнася и до всичките 1395 членове, защото днес датата е юбилейна – празнуваме с голяма радост двегодишнината от първото печатно издание на книгата “Писмата на Христос” на български език! През февруари 2014 надали някой си представяше, че ще бъде издадена и ще има няколко издания, че ще се издадат Посланията, Автобиографията, дисковете, аудио записите. Даже и не мислехме, че е възможно да се създаде общност, близка по параметри до Духовната Община. Но всичко това е действителност, приятели, и го дължим на Христовото Съзнание, което непрекъснато е със земното човечество, пази го, грижи се за него и го въвежда постепенно и с Безкрайна Безусловна Любов във висшите сфери на проявление и живот в Квинтесенциалната Действителност на Първоизточника на Духа. На многая лета !!!

M. Л. Добре дошли на всички нови приятели!!! Да си част от тази група е истинско вдъхновение! Пожелавам ви да го почувствате много скоро и заедно да го преживяваме ден след ден!!! Честит юбилей на всички!!!

T. A. Всичко е “Предай нататък”, миличък! Помня как бях посрещната тук, с милост и благост, как бях насърчавана в първите си стъпки…тъкмо бях ги прочела и исках да благодаря, и да благодаря…(беше есента на 2014г.) И имах въпроси, и още, и още…както бях почувствала първо със сърцето си, а после и с ума си, че Писмата са истина, че чрез тях Христос ми говори лично на мен (и така се чувства всеки, който ги е приел!), така и се почувствах в групата – можех да разкажа всичко без притеснение, можех да се осмеля да го направя! А след това просто следвах закона за причинно-следствената връзка 😉 Да посрещам новите – в качеството си на стара – както мен са ме посрещнали!
А оттогава всяка неделя е празник у дома…Днес – пак! Юлия, Дими, Цеци, Ваня Б…, Нечи, Миленка и аз…Това хубаво чувство да се прегърнем, да се хванем за ръце, да споделим на кого какво му се е случило през седмицата, да пийнем чай, да похапнем домашен кекс, да се посмеем заедно…Винаги когато после сядам тук, се усещам на педя от земята! Каква привилегия е да ви посрещам! Благодаря на БС за това!

M. Л. Сравнението на Христос с дъждовните капки е много сполучливо и всъщност е точно така. А може би ние, които споделяме Писмата, ежедневно и общуваме с тях както с най-верните си приятели, сме отбелязани с един и същи знак на сърцето, защото сме осъзнали смисъла на общуването с разбиране и любов. Всички сме имали възможността да преминем през нюансите на чувствата си и да усетим различните им проявления и сме избрали Любовта, защото тя ни доближава да Твореца. Това ни обединява в стремежа ни към общата цел – Божественото съзнание, и когато свалим веригите от закостенелите схващания на миналото ще престанат да ни се случват непредвидими неща, защото ще знаем, че сме изчистили всички пречки към доброто, което ни се полага според заслуженото!!!

С. С. Сега разсъждавам по друг начин и си мисля, че душата ми е знаела за тази среща с вас и с Писмата. Още от самото начало аз ви приех безрезервно, без съмнения и колебания, сякаш ей така сме си просто приятели отдавна. Сега ми се “отвориха” очите защо е така. Какви друго да кажа – просто нямам думи…

О. Х. Браво на всички от групата! Нещо много специално има зад този изблик на фини духовни вибрации. Сигурно започва подготовка за нов етап от пътуването ни към Небесното Царство на Земята (и в нас) 🙂

М. Л. Мисля, че се оформя едно общо съзнание, което започва да функционира помежду ни. Тъй като сме в постоянен контакт помежду си, се получава верига по която се предават мислите ни, а те се отразяват в случая в това затворено пространство, което завихряме от няколко дни. Има една книга на Вадим Зеланд “Няма невъзможни неща” – Транс-сърфинг на реалността, човешките ни действия обяснени чрез законите на квантовата физика.

Споделени посвещения и преживявания
от читатели и последователи на ХРИСТОВИЯ ПЪТ
от групата “ПИСМАТА НА ХРИСТОС (Christ’s Letters)” и 
Страницата на “Писмата на Христос” във Фейсбук

А. А.: Днес е моят ден на Благодарността.

Безкрайно много пъти съм благодарила за шанса да се срещна с учението в Писмата, но никога дори не съм и предполагала какво всъщност ще ми донесат те! Благодарих за Истината, която продължава да се разкрива на все по-дълбоки нива; за чудесата, които влизат в живота ми; за промените в себе си и в средата си; за хармонията, която ме залива и остава в мен все по-дълго; за любовта, която давам и получавам във все по-големи дози; за старите приятели, които си отиват, но се чувстват по-добре без мен и аз – без тях; за новите приятели, които директно влизат дълбоко в сърцето ми. Но никога не съм си и представяла, че Писмата ще ми донесат ВАС! Какво толкова е различното от всичко, което изредих?

Ето какво ми даде нашата среща миналата седмица – вече всичко е различно, вече има „преди” и „след”! „Преди” виждах промените в себе си и около себе си, „след” мога да ги видя в световен мащаб! Да, защото ВИЕ сте моята голяма надежда, че светът започва да се променя СЕГА, а не след неясен период от време; че Царството се гради СЕГА, а няма да остане задача за поколенията след нас. Няколко дни живях в него, знам че ТО вече е тук! И затова горещо ви благодаря, че материализирате това духовно знание в реалния свят; че въпреки трудностите, продължавате да държите вярната посока; че излъчвате такава светлина и любов около себе си! Благодаря, че не сте химера, че ви има и че сте в моя реален свят! Да, щеше да е чудесно да сме по-близо един до друг, но, както Д. ми каза в един разговор, трябва да светите в различни точки, за да не се натрупва много тъмнина…

Докато пътувах, получих два имейла от Христовия Писар – сякаш е усещала вълненията ни. Не знаех как да й отговоря и интуитивно оставих за по-нататък. Писах ѝ едва вчера, разказах ѝ накратко за срещата, изпратих ѝ снимки и вашите споделяния, а накрая ѝ казах: „Ти и Христос вече променяте света”. Знам с абсолютна сигурност, че е така, защото ви има!

Казвали сме ви, че Писмата в България се развиват отлично, но то не е било само благодарение на усилията на екипа, но и с помощта на дарител (БЛАГОДАРЯ ТИ!). Сега имам сериозна надежда, че ще можем да се справяме сами и то без да сваляме нивото! Приходите от представянията са: над 600 лв. от продажби, 320 лв. от дарения и 200 лв. от членски внос. Разбира се, имаше и доста разходи, но те вече бяха покрити, имаме достатъчно тираж от книгите и т.н. Мисля, че преминаваме на нов етап от съществуването си като Сдружение. Благодаря на всички за подкрепата!!!

Желая ви светли и щастливи празници! Винаги ще ви нося в сърцето си!

Д. П.: Нямам представа как може да се опише въодушевлението и преживяванията ми в предходните два дни и не е лесно, но ще опитам. Ако някой може да опише една малка част от Божието Царство да се чувства поканен следващия път за хроникьор (не съм от домакините, но с тях сме едно, в едно съзнание). И така, ще започна от някъде. Представянето на книгите беше превъзходно, със съвършен закон и ред и безупречно изпипани детайли от организаторите. Добре че има филм и снимки, които до някъде се надявам да помогнат на неприсъствалите да добият по-близка представа до реалността. През двата дни се срещнах с много хора. Всички бяха истински и освободени, красиви и весели. Всички се държахме, към всеки както към най-скъпия и близък човек с много прегръдки и взаимно изслушване и споделяне. МНОГО, МНОГО, МНОГО СМЯХ. Обстановката ни отпусна до такава степен, че всеки споделяше откровено много от най-съкровените си мисли и преживявания. Чухме видяхме и усетихме пазени лични тайни от някои хора, които бяха разтърсващи. Е имаше и сълзи – от радост. Още ме държи опиянението и си мисля, че слабо се изразих, но ще го оставя така, за да не изглежда прехвалено на някои, които не са били там и не могат да си го представят. Това за сега, после за общата медитация и много други неща.

Ж. Ж.: Думите не стигат да ви опиша… Въздухът беше нажежен… Всичко и навсякъде беше пропито от нашето присъствие! Всичко около нас беше пропито от уважение и безусловна любов!!! Всеки искаше човека до него да се чувства добре и да му е комфортно!!! За тия няколко дена не чух една лоша дума или критика! Само взаимно уважение и любов!!! Благодаря Ви приятели! Благодаря! Благодаря и на нашият Създател-Божествено Съзнание, че тази среща стана факт!!! Вие и групата променихте живота ми!

Т. А.: Цялата ни група изживя срещата между Любещата Интелигентност и Интелигентната Любов! Тази среща беше наградата. Доказателството за онова, в което бяхме вярвали, към което се бяхме стремили, за което бяхме работили…И когато бяхме готови – просто се случи от само себе си. 🙂

Вече знаем как искаме да живеем. Даде ни се да разберем, да усетим, да почувстваме с всичките си сетива, че този начин на живот не е химера. Че е лесно и прекрасно да се живее в мир и любов! И участниците в тази магия стават все повече и повече!!! 21.12.2016 г.

М. Г. Може би от многото преживени емоции, думите не достигат за да опиша преживяванията си в тези два дни, но със сигурност зная, че това беше истински подарък за мен (а предполагам и за другите) от БС. Мисля, че още дълго време ще осмислям преживяванията си, но чувството което ме заливаше през цялото време беше ЛЮБОВ – истинска и неподправена! Обичам ви! Благодаря!  <3  <3  <3

Усещам, че след тази среща вие наистина станахте част от мен… и вие сте моето ново семейство! Усещам ви! Обичам ви! Вече придобивам представа как ще се чувстват хората в Царството небесно. И знаете ли какво? Сега още повече искам да бъда част от него… с всички вас! Вие ме накарахте да се почувствам обичана, подкрепяна, закриляна…. БЛАГОДАРЯ ВИ, СЕМЕЙСТВО МОЕ НОВО! Вие сте невероятни! Очаквам с нетърпение да ви видя и гушна отново… да се прибера “у дома”. <3 <3 <3

А. А. На мен още ми е трудно да обобщя преживяванията в тези няколко дни. Познавам лично няколко души вече почти 3 години и за мен те са много специални приятели, затова ми се струваше съвсем нормално да се чувствам чудесно в тяхната компания, без “изкривявания” на енергията. Но сега бяхме толкова много хора и атмосферата си беше същата. Струва ми се абсолютно невероятно! Това е ситуация, извън всички други, които някога съм преживявала и дори, които съм мислела изобщо за възможни. Получих толкова много любов и ми се струва малко вероятно да успея да се отблагодаря за нея! Благодаря на всички, че материализирахте “магистърската програма” в реалния свят! <3

В. К. Преживяванията бяха уникални и неповторими! Вярвам и знам, че положихме началото на една традиция, която ще допринесе много за духовното развитие на всеки един от нас и човечеството 🙂 БЛАГОДАРЯ ВИ, ПРИЯТЕЛИ <3

М. Л. Несъмнено тези дни, бяха съпътствани от любовта, толерантността и приятелството. Всички бяхме в прегръдката на Божественото съзнание. За хора, които се срещат за първи път, това е феноменална синхронизация на взаимно разбиране, чувства и действия. Аз все още, не мога да се изтръгна от топлата прегръдка на Божествената любов, олицетворена от всеки един член на групата без изключение… Порой от сълзи се стичат по бузите ми, мисълта ми преминава през душата на всеки един поотделно и усещам съпричастността му към моята душа и това ме изпълва с много, много любов… Любовта като Вселенско понятие. Искаше ми се тази среща да не свършва никога. Тя беше инициирана от Божественото съзнание и премина под Неговия знак ! Аз не искам да се връщам в реалността, искам реалността да се превърне е Божествено съзнание изпълнено с благодатното чувство на обич и съпричастност към всяко живо същество. Изпращам цялата си любов към всеки, който се нуждае и който е отворен за нея!

Ю. Н. И аз съм в това състояние , както и всички участвали. Две сутрини, събуждайки се, възстановявам енергията на Събитието и съм щастлива! Мисля, че то остави Своя Енергиен Отпечатък и от сега нататък ще е винаги с нас ! Ще бъдат хубави празниците ни , осветени от Събитието и Любовта, вложена в Него!!!

Приятели, Божественият Свят решава кой кога да започне да навлиза в съответния период от развитието си , кога да започне да чете духовно – развиваща литература и каква, кога да я замени с такава от по-високо ниво и т.н. Във всичко Духовният Свят е установил съответен Закон и Ред. Тук, на нашата земя ,от древността се дава Висшето Духовно Учение и не е случайно , че българската група на Христовия Път пълноценно работи и се развива. Има дълбоки корени тук. В България, както казва Учителят, душите се редят на опашка за превъплъщение. Не е случаен и фактът , че Христос на тази група именно предаде посланието за Безусловната Любов от 8.12.2014. Нито пък хората в нея са случайно попаднали. Всеки от вас е усетил това Духовно Ръководство, минавайки от автор на автор, от група в група , за да разбере пълноценно тази Велика Истина , за чието дълбоко осмисляне сме били подготвяни. И не е чудо това обединение от 18.12.2016., а реалността, която Христос ни даде да видим и преживеем! Това ни чака , скъпи приятели! Това е Истинската Реалност и още по-хубава , ако сме последователни и превърнем духовната си работа в механизъм , какъвто е дишането за съществуването на всяка твар. До скоро на всички приятели в Христовия Път!

Когато, преди почти три години, се срещнах с Писмата, не бях в състояние да си представя събитията, в които участвах с вас, приятели, в събота и неделя! Когато стигнах, при първия прочит, до Правилата за членство и закопнях да ги видя претворени в живота си , а също и да видя това, което Христос ни възложи да направим – изградена общност от съмишленици, трептящи в една честота на Съзнание, не можех да си представя, че това ще се осъществи толкова скоро. Не си представях и че ще бъда част от “холограма ” на финалната картина, описана в “Откровението” на Йоан – “И видях ново небе и нова земя”. Но няма чудо в това , което се случи , приятели, има сбъдване, което е първа стъпка по Големия Път. Тази стъпка направихме, окрилени и водени от Христовото Съзнание, което ни даде възможност да преживеем екстаза и опиянението на Единението в Любовта , на знанието, че Това, което Христовите Писма ни дадоха е това, което ще живеем, напред в Бъдещето. Все още съм в енергетиката на преживяното и се чувствам на седмото небе от щастие!

Т. A. Питам се, О., защото виждам светналите лица на хората около себе си – когато се събираме да медитираме заедно…и промяната е очевидна…И вдъхновяваща. И да, все повече Го усещаме в себе си, как ни изцелява, как ни насочва, как ни утешава, как ни насърчава…Може би започваме да се чувстваме по-живи, сензориката ни се е усилила; тихата, бавна, вътрешна промяна заискрява навън полекичка, за да ни мотивира още по-силно да продължаваме напред. И да, С…, „Всеки ден „хващам“ себе си в издънки -и си казвам -това е добре -защото можеше и да не го забележа това дребничко нещо“, това е вярно и за мен…Вече не подминаваме „дребните си прегрешения“, а ежедневно молим за помощ да бъдат изличени от нас…Много благодаря, че сме заедно. Вярвам, че личното ни израстване се дължи до голяма степен на факта, че работим съвместно!

Н. Ш. Като Последовател на ПИСМАТА НА ХРИСТОС се чувствам Горда и щастлива, че имах невероятния шанс да се запозная с Тях. Като всеки един член на групата, и аз не упреквам и не осъждам личния избор на другите. Всеки сам решава кой път да поеме. Избрах този ПЪТ и в самото начало знаех, че е това, което сам чакала и искала. Ще го кажа съвсем кратко… – ЗА ПЪРВИ ПЪТ МИ ТРЕПНА СЪРЦЕТО, не мога с точност да кажа колко пъти ги препрочитам, но мога със сигурност да твърдя, че всеки път трепетът освен че не намалява, ами и се увеличава. Преди обаче да се запозная с Писмата съм си задавала един въпрос – Защо нито една Религия до сега не е открила пътя към МИРНИТЕ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ…и си отговорих сама – просто е преиначена… и да добавя искам – ДО СКОРО ИМАХ ЕДНА ГОЛЯМА ПРАЗНИНА, В МЕН… ПИСМАТА НА ХРИСТОС, НЕГОВОТО УЧЕНИЕ ЗА ЛЮБОВТА СА ТОВА, КОЕТО НЕ САМО ЗАПЪЛНИ ЗЕЕЩИТЕ ДУПКИ, А И СЪБУДИ ВСЯКА ФИБРА В МЕН… 05.01.2015

Последователите

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *