За хомосексуализма

Въпрос за хомосексуализма:

Докато четях книгата, не намерих информация по темата за хомосексуализма. Пропуснах ли я или се намира в друго Писмо? Защо не се споменава досега? Просто съм любопитен.

Отговор:

Този въпрос е често срещан. Независимо дали е гей или лесбийка, всеки човек притежава дух и води труден живот, за да открие своя път към истинско просветление.

Христос не споменава хомосексуализма, защото в неговото съзнание няма грях, нито правилно и грешно, а само Закона на Любовта. Въпросите, които идват от ограничените ни човешки умове, не го касаят. Той казва, че се спуска възможно най-близо до нашето земно ниво на духовни вибрации, за да разбере какви са най-тежките ни проблеми и да ни предложи решения. Но пък никога не ни е задължавал да направим или да не направим нещо. Посочва грешките ни и последиците от тях само за да ни помогне да осъзнаем как нарушаваме Закона на Любовта. Правим го и чрез отношението си към хомосексуалистите, защото всеки трябва да живее в съответствие с това, което възприема като правилно за себе си. Винаги трябва да помним обаче, че за половия акт, включително и за хомосексуалния, Законът за Любовта е от първостепенно значение.

Тогава ГОЛЕМИЯТ ВЪПРОС е: какви са отношенията между хомосексуалистите – любещи, деликатни, грижовни, закрилящи, отзивчиви, подкрепящи, нежни, великодушни, любезни? Защото не е толкова важно какво правят телата им, а дали духът им е ангажиран само с обич, почтеност и истина.

Хората трябва да открият своите собствени физически стандарти и да се придържат към тях. Всеки има специфична гледна точка в различните етапи от живота си и може да даде най-доброто от себе си само според знанията и уменията си в настоящия момент. Не съществува: „Не прави това”, а само: „Направи каквото точно сега смяташ за правилно и го направи със съвършена любов”.

С цялата ми Любов,
Христовият Писар

За хомосексуализма

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *