Как да се справя с депресията и липсата на вяра?

Въпрос: Как да се справя с депресията и липсата на вяра?

Четох „ПИСМАТА НА ХРИСТОС” – те са БОЖИЕТО Царство, ЛЮБОВТА и БОЖЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ, но когато преминавам през трудни моменти, изпадам в депресия и страдам от липсата си на вяра.

Отговор:

Краткото ви съобщение ме върна петдесет години назад, когато и аз се чувствах напълно изгубена, без надежда и вяра, тъй като не намирах нищо, в което наистина мога да повярвам. Четиридесет години по-късно това стана повод Писмата да бъдат написани, защото в крайна сметка, след много медитация и молитви, през 1961-ва Христос ме просветли и започна да ме учи на цялата истина, която ще намерите в книгата.

Разбирам, че ви липсва вяра в момента и причината е, че все още не сте вникнали в истинските послания на „Писмата на Христос”. Спомням си, че тогава и аз чувствах, че нямам никакъв контакт с Божественото, дори се питах дали Бог изобщо съществува. Но направих това, което Исус казва в Евангелията: „ПОИСКАЙ, почукай, СЛУШАЙ” и все пак, след като се опитах да превърна каменното си сърце в любещо света около мен и семейството ми, започнах да получавам отговори и знаех, че най-накрая съм получила Истината. В резултат животът ми се промени коренно, изумително и успешно.

Доверете се напълно на това, което Христос ви казва в Писмата си – трябва да постоянствате, да медитирате и да се молите. Казваше го и на мен през всичките тези години, а аз слушах и следвах съветите му. Така стъпка по стъпка вратата пред мен се отваряше малко по-широко и в съзнанието ми навлизаше все повече знание и разбиране. Ако се доверите на думите му, ще се случи и при вас. Доказват го многобройните имейли, които непрекъснато получаваме. Хората споделят, че техният живот също се е променил, станали са по-щастливи и по-удовлетворени.

Духът ми е с вас! Знам, че ако имате искрено желание, ще успеете да го направите – ще промените мислите и живота си.

С цялата ми Любов,
Христовият Писар

Как да се справя с депресията?

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *