За третото измерение

Въпрос:

Прочетох различни канализирани съобщения, в които се казва, че скоро предстои разпадане на третото измерение, защото хората са повишили своите умствени и физически вибрации, като в същото време са достигнали петото измерение. Каква е гледната точка на Христос? Знам, че той наистина говори за промяна на измерението, но дали третото измерение наистина ще се разпадне около 2012 г., както твърдят някои?

Отговор:

Христос просто казва, че световното съзнание е станало толкова покварено, че е създало огромна негативна сила, която ще предизвика много големи катаклизми. Неговото най-важно Послание е, че трябва да пречистим съзнанието си и да търсим контакт и единение с Божественото Съзнание. Това е наистина всичко, за което трябва да се тревожим, и трябва да се съсредоточим в тази посока: промяна в самите себе си.

Освен това в Писмо 1 Христос казва: „Тези Писма са предназначени да донесат просветление по целия свят, да дадат възможност на човечеството да изгради НОВО СЪЗНАНИЕ през следващите две хиляди години. Тези ПИСМА са семената на бъдещата духовна еволюция на човешкия род.

Обърнете внимание: духовната еволюция на „човешкото съзнание“ води до умствено и физическо развитие във вашия личен и обществен живот и ви носи все по-хармонично състояние на благоденствие.“

Ако прочетете добре Писмата, ще видите, че на някои места Христос казва също, че оставайки в контакт с Божественото съзнание, можем да преминем през предстоящите събития в относително спокойствие. Той ни моли да визуализираме Ерата на Любов и Мир – Небесното Царство на Земята.

С цялата ми Любов,
Христовият Писар

За третото измерение

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *