Споделено за взаимоотношенията между последователите

Споделени посвещения и преживявания
от читатели и последователи на ХРИСТОВИЯ ПЪТ
от групата „ПИСМАТА НА ХРИСТОС (Christ’s Letters)“ и 
Страницата на „Писмата на Христос“ във Фейсбук

 

Споделени посвещения и преживявания
от читатели и последователи на ХРИСТОВИЯ ПЪТ
от групата „ПИСМАТА НА ХРИСТОС (Christ’s Letters)“ и 
Страницата на „Писмата на Христос“ във Фейсбук
(стр. 5)

А. А.: Днес е моят ден на Благодарността.

Безкрайно много пъти съм благодарила за шанса да се срещна с учението в Писмата, но никога дори не съм и предполагала какво всъщност ще ми донесат те! Благодарих за Истината, която продължава да се разкрива на все по-дълбоки нива; за чудесата, които влизат в живота ми; за промените в себе си и в средата си; за хармонията, която ме залива и остава в мен все по-дълго; за любовта, която давам и получавам във все по-големи дози; за старите приятели, които си отиват, но се чувстват по-добре без мен и аз – без тях; за новите приятели, които директно влизат дълбоко в сърцето ми. Но никога не съм си и представяла, че Писмата ще ми донесат ВАС! Какво толкова е различното от всичко, което изредих?

Ето какво ми даде нашата среща миналата седмица – вече всичко е различно, вече има „преди” и „след”! „Преди” виждах промените в себе си и около себе си, „след” мога да ги видя в световен мащаб! Да, защото ВИЕ сте моята голяма надежда, че светът започва да се променя СЕГА, а не след неясен период от време; че Царството се гради СЕГА, а няма да остане задача за поколенията след нас. Няколко дни живях в него, знам че ТО вече е тук! И затова горещо ви благодаря, че материализирате това духовно знание в реалния свят; че въпреки трудностите, продължавате да държите вярната посока; че излъчвате такава светлина и любов около себе си! Благодаря, че не сте химера, че ви има и че сте в моя реален свят! Да, щеше да е чудесно да сме по-близо един до друг, но, както Д. ми каза в един разговор, трябва да светите в различни точки, за да не се натрупва много тъмнина…

Докато пътувах, получих два имейла от Христовия Писар – сякаш е усещала вълненията ни. Не знаех как да й отговоря и интуитивно оставих за по-нататък. Писах ѝ едва вчера, разказах ѝ накратко за срещата, изпратих ѝ снимки и вашите споделяния, а накрая ѝ казах: „Ти и Христос вече променяте света”. Знам с абсолютна сигурност, че е така, защото ви има!

Казвали сме ви, че Писмата в България се развиват отлично, но то не е било само благодарение на усилията на екипа, но и с помощта на дарител (БЛАГОДАРЯ ТИ!). Сега имам сериозна надежда, че ще можем да се справяме сами и то без да сваляме нивото! Приходите от представянията са: над 600 лв. от продажби, 320 лв. от дарения и 200 лв. от членски внос. Разбира се, имаше и доста разходи, но те вече бяха покрити, имаме достатъчно тираж от книгите и т.н. Мисля, че преминаваме на нов етап от съществуването си като Сдружение. Благодаря на всички за подкрепата!!!

Желая ви светли и щастливи празници! Винаги ще ви нося в сърцето си! 24.12.2016 г.

Д. П.: Нямам представа как може да се опише въодушевлението и преживяванията ми в предходните два дни и не е лесно, но ще опитам. Ако някой може да опише една малка част от Божието Царство да се чувства поканен следващия път за хроникьор (не съм от домакините, но с тях сме едно, в едно съзнание). И така, ще започна от някъде. Представянето на книгите беше превъзходно, със съвършен закон и ред и безупречно изпипани детайли от организаторите. Добре че има филм и снимки, които до някъде се надявам да помогнат на неприсъствалите да добият по-близка представа до реалността. През двата дни се срещнах с много хора. Всички бяха истински и освободени, красиви и весели. Всички се държахме, към всеки както към най-скъпия и близък човек с много прегръдки и взаимно изслушване и споделяне. МНОГО, МНОГО, МНОГО СМЯХ. Обстановката ни отпусна до такава степен, че всеки споделяше откровено много от най-съкровените си мисли и преживявания. Чухме видяхме и усетихме пазени лични тайни от някои хора, които бяха разтърсващи. Е имаше и сълзи – от радост. Още ме държи опиянението и си мисля, че слабо се изразих, но ще го оставя така, за да не изглежда прехвалено на някои, които не са били там и не могат да си го представят. Това за сега, после за общата медитация и много други неща. 21.12.2016 г.

Ж. Ж.: Думите не стигат да ви опиша… Въздухът беше нажежен… Всичко и навсякъде беше пропито от нашето присъствие! Всичко около нас беше пропито от уважение и безусловна любов!!! Всеки искаше човека до него да се чувства добре и да му е комфортно!!! За тия няколко дена не чух една лоша дума или критика! Само взаимно уважение и любов!!! Благодаря Ви приятели! Благодаря! Благодаря и на нашият Създател-Божествено Съзнание, че тази среща стана факт!!! Вие и групата променихте живота ми! 21.12.2016 г.

Т. А.: Цялата ни група изживя срещата между Любещата Интелигентност и Интелигентната Любов! Тази среща беше наградата. Доказателството за онова, в което бяхме вярвали, към което се бяхме стремили, за което бяхме работили…И когато бяхме готови – просто се случи от само себе си. 🙂

Вече знаем как искаме да живеем. Даде ни се да разберем, да усетим, да почувстваме с всичките си сетива, че този начин на живот не е химера. Че е лесно и прекрасно да се живее в мир и любов! И участниците в тази магия стават все повече и повече!!! 21.12.2016 г.

М. Г. Може би от многото преживени емоции, думите не достигат за да опиша преживяванията си в тези два дни, но със сигурност зная, че това беше истински подарък за мен (а предполагам и за другите) от БС. Мисля, че още дълго време ще осмислям преживяванията си, но чувството което ме заливаше през цялото време беше ЛЮБОВ – истинска и неподправена! Обичам ви! Благодаря!  <3  <3  <3

Усещам, че след тази среща вие наистина станахте част от мен… и вие сте моето ново семейство! Усещам ви! Обичам ви! Вече придобивам представа как ще се чувстват хората в Царството небесно. И знаете ли какво? Сега още повече искам да бъда част от него… с всички вас! Вие ме накарахте да се почувствам обичана, подкрепяна, закриляна…. БЛАГОДАРЯ ВИ, СЕМЕЙСТВО МОЕ НОВО! Вие сте невероятни! Очаквам с нетърпение да ви видя и гушна отново… да се прибера „у дома“. <3 <3 <3 21.12.2016 г.

А. А. На мен още ми е трудно да обобщя преживяванията в тези няколко дни. Познавам лично няколко души вече почти 3 години и за мен те са много специални приятели, затова ми се струваше съвсем нормално да се чувствам чудесно в тяхната компания, без „изкривявания“ на енергията. Но сега бяхме толкова много хора и атмосферата си беше същата. Струва ми се абсолютно невероятно! Това е ситуация, извън всички други, които някога съм преживявала и дори, които съм мислела изобщо за възможни. Получих толкова много любов и ми се струва малко вероятно да успея да се отблагодаря за нея! Благодаря на всички, че материализирахте „магистърската програма“ в реалния свят! <3 21.12.2016 г.

В. К. Преживяванията бяха уникални и неповторими! Вярвам и знам, че положихме началото на една традиция, която ще допринесе много за духовното развитие на всеки един от нас и човечеството 🙂 БЛАГОДАРЯ ВИ, ПРИЯТЕЛИ <3 21.12.2016 г.

М. Л. Несъмнено тези дни, бяха съпътствани от любовта, толерантността и приятелството. Всички бяхме в прегръдката на Божественото съзнание. За хора, които се срещат за първи път, това е феноменална синхронизация на взаимно разбиране, чувства и действия. Аз все още, не мога да се изтръгна от топлата прегръдка на Божествената любов, олицетворена от всеки един член на групата без изключение… Порой от сълзи се стичат по бузите ми, мисълта ми преминава през душата на всеки един поотделно и усещам съпричастността му към моята душа и това ме изпълва с много, много любов… Любовта като Вселенско понятие. Искаше ми се тази среща да не свършва никога. Тя беше инициирана от Божественото съзнание и премина под Неговия знак ! Аз не искам да се връщам в реалността, искам реалността да се превърне е Божествено съзнание изпълнено с благодатното чувство на обич и съпричастност към всяко живо същество. Изпращам цялата си любов към всеки, който се нуждае и който е отворен за нея! 20.12.2016 г.

Ю. Н. И аз съм в това състояние , както и всички участвали. Две сутрини, събуждайки се, възстановявам енергията на Събитието и съм щастлива! Мисля, че то остави Своя Енергиен Отпечатък и от сега нататък ще е винаги с нас ! Ще бъдат хубави празниците ни , осветени от Събитието и Любовта, вложена в Него!!!

Приятели, Божественият Свят решава кой кога да започне да навлиза в съответния период от развитието си , кога да започне да чете духовно – развиваща литература и каква, кога да я замени с такава от по-високо ниво и т.н. Във всичко Духовният Свят е установил съответен Закон и Ред. Тук, на нашата земя ,от древността се дава Висшето Духовно Учение и не е случайно , че българската група на Христовия Път пълноценно работи и се развива. Има дълбоки корени тук. В България, както казва Учителят, душите се редят на опашка за превъплъщение. Не е случаен и фактът , че Христос на тази група именно предаде посланието за Безусловната Любов от 8.12.2014. Нито пък хората в нея са случайно попаднали. Всеки от вас е усетил това Духовно Ръководство, минавайки от автор на автор, от група в група , за да разбере пълноценно тази Велика Истина , за чието дълбоко осмисляне сме били подготвяни. И не е чудо това обединение от 18.12.2016., а реалността, която Христос ни даде да видим и преживеем! Това ни чака , скъпи приятели! Това е Истинската Реалност и още по-хубава , ако сме последователни и превърнем духовната си работа в механизъм , какъвто е дишането за съществуването на всяка твар. До скоро на всички приятели в Христовия Път!

Когато, преди почти три години, се срещнах с Писмата, не бях в състояние да си представя събитията, в които участвах с вас, приятели, в събота и неделя! Когато стигнах, при първия прочит, до Правилата за членство и закопнях да ги видя претворени в живота си , а също и да видя това, което Христос ни възложи да направим – изградена общност от съмишленици, трептящи в една честота на Съзнание, не можех да си представя, че това ще се осъществи толкова скоро. Не си представях и че ще бъда част от „холограма “ на финалната картина, описана в „Откровението“ на Йоан – „И видях ново небе и нова земя“. Но няма чудо в това , което се случи , приятели, има сбъдване, което е първа стъпка по Големия Път. Тази стъпка направихме, окрилени и водени от Христовото Съзнание, което ни даде възможност да преживеем екстаза и опиянението на Единението в Любовта , на знанието, че Това, което Христовите Писма ни дадоха е това, което ще живеем, напред в Бъдещето. Все още съм в енергетиката на преживяното и се чувствам на седмото небе от щастие! 20.12.2016 г.

Т. A. Питам се, О., защото виждам светналите лица на хората около себе си – когато се събираме да медитираме заедно…и промяната е очевидна…И вдъхновяваща. И да, все повече Го усещаме в себе си, как ни изцелява, как ни насочва, как ни утешава, как ни насърчава…Може би започваме да се чувстваме по-живи, сензориката ни се е усилила; тихата, бавна, вътрешна промяна заискрява навън полекичка, за да ни мотивира още по-силно да продължаваме напред. И да, С…, „Всеки ден „хващам“ себе си в издънки -и си казвам -това е добре -защото можеше и да не го забележа това дребничко нещо“, това е вярно и за мен…Вече не подминаваме „дребните си прегрешения“, а ежедневно молим за помощ да бъдат изличени от нас…Много благодаря, че сме заедно. Вярвам, че личното ни израстване се дължи до голяма степен на факта, че работим съвместно! 14.08.16

Н. Ш. Като Последовател на ПИСМАТА НА ХРИСТОС се чувствам Горда и щастлива, че имах невероятния шанс да се запозная с Тях. Като всеки един член на групата, и аз не упреквам и не осъждам личния избор на другите. Всеки сам решава кой път да поеме. Избрах този ПЪТ и в самото начало знаех, че е това, което сам чакала и искала. Ще го кажа съвсем кратко… – ЗА ПЪРВИ ПЪТ МИ ТРЕПНА СЪРЦЕТО, не мога с точност да кажа колко пъти ги препрочитам, но мога със сигурност да твърдя, че всеки път трепетът освен че не намалява, ами и се увеличава. Преди обаче да се запозная с Писмата съм си задавала един въпрос – Защо нито една Религия до сега не е открила пътя към МИРНИТЕ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ…и си отговорих сама – просто е преиначена… и да добавя искам – ДО СКОРО ИМАХ ЕДНА ГОЛЯМА ПРАЗНИНА, В МЕН… ПИСМАТА НА ХРИСТОС, НЕГОВОТО УЧЕНИЕ ЗА ЛЮБОВТА СА ТОВА, КОЕТО НЕ САМО ЗАПЪЛНИ ЗЕЕЩИТЕ ДУПКИ, А И СЪБУДИ ВСЯКА ФИБРА В МЕН… 05.01.2015

Последователите

Вашият коментар