Писмата на Христос – Послание от 2007 г., стр. 4

МЕДИТАЦИЯТА

Медитацията е единственото средство, чрез което ще можете да успокоите и усмирите ума си напълно. Само тогава Божественото Съзнание може да проникне в мозъчните ви клетки и да внесе Своето знание в тях. Едва тогава недостатъците на егото могат да бъдат разтворени и постепенно да изчезнат от ума и нервната ви система.

Търся хора, които са готови да оставят настрана своето егоцентрично търсене на духовно блаженство, духовни начини за по-добър живот и повече притежания. Търся хора, които са готови да се обединят в система на взаимна подкрепа и да започнат наново да изграждат себе си, за да бъдат подходящи да се присъединят към създаването на Небесното Царство на Земята, когато Божественото ще царува суверенно в съзнанията на всички.

За да постигнем тази цел, ще изложа много ясно какво трябва да бъдат готови да приемат истинските Членове на Небесното Царство. Това са правилата, които те трябва да са съгласни да се опитат да прилагат в ежедневието си, последвани от причините, поради които са толкова важни.

ЧЛЕНСТВО в „ЕРАТА на ЛЮБОВ и МИР” или
“НЕБЕСНОТО ЦАРСТВО” на Земята.

Преди да изложа правилата за Членство, ще опресня спомените ви за съзидателната сила на вашите умове:

Когато вашите мисли и чувства се обединят в мисловен модел на желание, намерение или цел, вие сте създали форма на живот. Тя е един отпечатък, електрическа схема на вашето намерение и съответстващото магнитно поле на емоцията свързва енергийни частици, за да го доведе до видимо проявление.

Това е проявлението на собствените ви желания, но тъй като вашите познания за себе си и за бъдещето ви са толкова ограничени, то ще внесе във вашите преживявания не само светлата, но и тъмната си страна.

Но когато от самото начало се обърнете към Божественото Съзнание и потърсите правилното решение на своя проблем, а после отнесете към Божественото Съзнание и самото решение, за да бъде реализирано на Земята по съвършен начин, тогава наистина ще получите съвършено проявление на СВЕТЛИНАТА, което не включва бъдещи разочарования.

Затова най-напред винаги търсете напътствията на Божественото Съзнание и се опитайте да направите това своя втора природа. Дори и да ви се струва, че не долавяте нищо от Него, истина ви казвам, ако останете непоколебими във вярата си, в бъдеще Неговите отговори ще се проявят във видима форма.

Затова правилата за членство са следните:

  1. Като Член на Небесното Царство на Земята ще медитирам ежедневно, като започна с десет минути и ги увелича до времето, което e подходящо за мен. Колкото се може повече ще премахвам всички мисли, ще усмирявам и успокоявам ума си. Искрено моля Божественото Съзнание да проникне в моето, да го завладее и да ми донесе Божествена Мъдрост и Божествена Любов, за да благослови живота ми, живота на всички, с които съм свързан по някакъв начин, и света като цяло. Ще използвам това време на единение с Него, за да ЗНАМ, че всички въпроси, които отнасям до Него, ще бъдат надлежно разрешени и изцелени. Моля се Божественото Съзнание да ми даде благодатта да ЗНАМ, че ТО винаги отговаря на молитва, отправена с вяра и любов.
  2. Като Член, който помага за създаването на Небесното Царство, трябва да отхвърлям всяка завистлива мисъл. Трябва да помня и утвърждавам, че като дете на Божественото Съзнание, на “Отца”, мога да поискам всичко, което ми е необходимо или желая, и знам, че в подходящия момент то със сигурност ще бъде проявено за мен.
  3. Като истински Член на Царството ежедневно ще отхвърлям егоистичните си мисли и ще ги заменям с такива на милосърдна и безусловна любов, с които ще допринеса за Неговото изграждане. Всеки ден ще си повтарям: „Аз съм се заел да помогна за създаването на Ера на Любов и Мир и всяка моя обична мисъл има преобразяващо влияние върху Земята.”
  4. Трябва да помня, че Небесното Царство е място на радост и смях. Всеки ден ще се моля да стана по-просветлен и да се издигна в подходяща спонтанна радост и смях, за да облекчавам духа на хората около себе си.
  5. Всеки ден ще си напомням, че за да преодолея егото си и да установя дълбок и смислен контакт с другите, трябва да СЛУШАМ! Трябва да контролирам подбудите на егото, които ме карат да говоря за себе си, и да слушам, като се стремя да разбера и да бъда съпричастен към това, което ми се казва.
  6. Всеки ден ще си напомням, че за да преодолея егото си, трябва да мога да чуя всяка истина за себе си, без да се оправдавам или да търся отмъщение. В Небесното Царство на Земята няма злословие, отмъстителност, негодувание! Като съм се заел да помогна за Неговото създаване, трябва да превъзмогна всички тези пориви на егото и да ги заменя с БЕЗУСЛОВНА ЛЮБОВ.
  7. Всеки ден ще си напомням, че в Небесното Царство съществува само УВЕРЕНОСТТА, че утрешният ден ще бъде съвършен, защото Божественото Съзнание изпълва умовете и сърцата на всички негови обитатели. Затова трябва да избягвам каквито и да било обезпокоителни разговори. Няма да се въвличам в обсъждането на грешките на другите. Няма да се отдавам на по-ниското си съзнание, като размишлявам върху злините на правителствата и в света като цяло. За да градя Небесното Царство, трябва да се оттегля от всичко, което не искам да видя увековечено, иначе То никога няма да бъде създадено или други може да го създадат, а аз ще бъда изоставен. Ще бъда изключен заради егоистичното съзнание, което градя всеки ден.
  8. Ще изслушвам с любов всички, които потърсят моята утеха, и ще моля Божественото Съзнание да ми даде думите, с които да излекувам тяхната болка.
  9. Всеки ден ще си представям ясно и ще правя следното Утвърждение с любов към света и към себе си. Ще заявявам уверено и постоянно, че моите утвърждения са мощни и животворни, защото Божественото Съзнание просветлява ума ми. Ще си представям ясно, че те са семената на бъдещи събития.

УТВЪРЖДЕНИЕ

„Всеки ден отварям сърцето и ума си за превъзходното Божествено Съзнание, за да ми помогне да разтворя всички настоящи себелюбиви пориви на егото си. Всеки ден отварям душата си за Божественото Съзнание, за да ми помогне в създаването на нова ЕРА на ЛЮБОВ и МИР на Земята.

В НЕБЕСНОТО ЦАРСТВО само Божествената Любов, Божественото Съчувствие, Радостта, Смеха и Красотата на себеизразяване ще бъдат винаги възвишено проявявани.

Навсякъде по света Природата ще процъфтява в изобилие и хармония и ще осигурява плодове и храна за всеки човек на Земята. Хората ще бъдат сити и добре облечени; ще бъдат духовно извисени и ще проявяват Божественото Съзнание по всякакъв начин и всеки ден.

Издигам тази Визия на Блаженство към Божественото Съзнание, където тя ще бъде запалена с БОЖЕСТВЕН ЖИВОТ за нейното съвършено проявление на Земята. С любов благодаря на своя ИЗТОЧНИК, че още сега всичко това започва да се оформя в невидимото.

Благодаря ти, Отче.“

Мои възлюбени души, известно е, че по това време ще има ясно и несъмнено разделение между децата, които избират Светлината, и децата, които предпочитат отклоненията от пътя и тъмнината на земното его. За да може Светлината да озари света, всички трябва да станат деца на Божественото.

С обич и състрадание ви оставям неохотно, след като съм казал това, което бих искал да разберете. Моята ЛЮБОВ ви обгръща с пламенен копнеж да приемете думите ми като малко дете, което слуша любещия глас на баща си, за да се уверя, че моето спешно послание може да даде плодове във вашия живот и живота на хората, които ви заобикалят.

Това е едно истинско послание от мощна съзидателност за вашето бъдеще. Ако повярвате и започнете да действате, ще видите, че то се случва. Със сигурност в собствения си живот ще се озовете в своето Небесно Царство.

Останете в Божествената Любов. Останете в Мир и Светлина.

<<<Предишна 1 2 3 4 5 Следваща>>>

небесно

One thought on “Писмата на Христос – Послание от 2007 г., стр. 4

 1. Аз съм готова с вяра и желание в душата и сърцето си да служа и да помагам на всеки,който има нужда от моята помощ,закрила и любов.Амин!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *