Писмата на Христос – Писмо 1, стр. 2

ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ: все по-нарастващите зловещи фантазии на неколцина, които биха останали локално ограничени преди век, днес са се превърнали в

ЗАРАЗНА УМСТВЕНА ИНФЕКЦИЯ,
възвеличавана в литературата, филмите и театъра,

разпространявана по цялата планета и създаваща световно „Човешко Съзнание“ подобно на тяхното – сексуални изстъпления, извращения и насилие.

Тази УМСТВЕНА ИНФЕКЦИЯ най-напред се проявява като егоцентричен начин на живот и технически приспособления, които предизвикват сериозни здравословни проблеми, климатични промени, слаба реколта, влошаване на състоянието на околната среда, изчезване на биологични видове и масово изтребление на хора.

В човешката личност Умствената Инфекция се проявява като умопомрачително и разрушително поведение, употреба на наркотици, отвратителна жестокост и поквара, гангстерски операции и сексуални изстъпления. Така магнатите от развлекателната и медийната индустрия създадоха порочен кръг от злостни и извратени мисли и действия. Целта – да се завладее егоцентричният обществен интерес.

Телевизията и киното се превърнаха в новата Библия за човешко поведение.

Лични трагедии, които човечеството не познаваше преди век, днес се разпространяват широко, a хората се страхуват дори да ходят по улиците. Домакинствата са барикадирани зад високи стени; семейните и социалните проблеми се обсъждат в редовни публични дебати. И така се увековечава сагата за човешкото нещастие.

Това е ЗВЯРЪТ, който дебне по вашите земи и подхранва миазма от мръсотия в невинни умове.

**Тя ще бъде увековечавана, докато моето Христово Познание не бъде признато, прието и прилагано от повечето хора по Земята. Защото то ще ви покаже как да се върнете на правилния ПЪТ НА ЖИВОТА, за да започнете да създавате това съществуване, за което наистина копнеете.**

Тъй като съм безусловна ЛЮБОВ, аз говоря ИСТИНАТА, за която много просветлени умове подозират, но която се отхвърля от духовно слепите – за момента.

/////Казвам това не за да ви заплашвам или наказвам, а за да ви предупредя за източника на всички неописуеми ужаси, които ежедневно изпълват вашите вестници и телевизионни екрани./////

**Единствено любовта ми към цялото човечество ме принуждава да слизам през различни нива на съзнание, за да стигна до измерението на земната поквара и да ви предупредя какви са нейните последствия в настоящия ви живот.**

ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ – ВАЖНО: Чудите се откъде се взе вирусът на СПИН, който атакува вашия скъпоценен механизъм за самозащита – имунната система – и способността ви да се възпроизвеждате? Ако бъде оставен да се разпространява свободно и не бъде овладян – не с лекарства, а с ДУХОВНО ОСЪЗНАВАНЕ, – вирусът ще заличи непредпазливите. Просветлените ще избегнат този и други капани на съществуването.

Събудете се! Осъзнайте се! Вашите собствени мощни „импулси на съзнание“ са жизнени импулси. Те са силно съзидателни електромагнитни импулси! Когато са от злостно – насилствено – агресивно – смъртоносно естество, те излъчват електрически частици със злостно, насилствено, агресивно, смъртоносно СЪЗНАНИЕ, което приема форма на болестотворни вируси във въздуха, разпространяващи се от един невинен човек на друг.

Всичко, което се ражда и подхранва в болния ум, в крайна сметка се проявява във физическия свят. Това не е наказание от „Бога“, както може би ви учат в църквите, а НАУЧЕН ФАКТ ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО. Затова за всички духовно ориентирани хора е абсолютно неотложно да оставят настрана „инфантилните“ си фантазии, за да могат да възприемат ясно ИСТИНАТА за творението и съществуването.

Моето ПОСЛАНИЕ към всички ЦЪРКВИ 
Аз, Христос, дойдох изрично, за да разкрия истината за произхода на „човешката личност“. Ще обясня точно как и защо ви е била дадена тази естествено вродена склонност към своеволия и контролиращо желание за самозащита и задоволяване на собствените нужди. Това не е грях, а част от естествения съзидателен процес.

Няма „наказание“ свише! Хората сами привличат към себе си своите наказания, като умишлено и злонамерено упражняват „Силата на Егото“ си.

ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ: Затова, точно както някои учебници стават излишни, когато човешкият ум открива и усвоява по-напреднали научни знания, така и сегашната форма на „Християнството“, изградена върху фалшиви доктрини, съсредоточени около моето разпятие, трябва да бъде оставена да умре от естествена смърт.

ВАЖНО: Настоящата световна криза, която предизвиква нов разпад на Международното право и полага основите на бъдещия глобален тероризъм, ясно показва, че нито една религия по Земята не притежава необходимите знания и ефективни ръководни умения, за да предизвика промени в човешките мисловни модели, които пряко ще доведат до мир и благоденствие.

ИСТИНСКИЯТ ДУХОВЕН ВОДАЧ ще бъде способен да покаже на паството си как и защо съвременното мислене е причинило бедствията и ужасите, които са били създадени в „съзнанието“ и едва сега започват да се проявяват сред вас в различни форми – епидемии, земетресения, наводнения, глад, войни, революции и други трагедии.

Бъдете сигурни, че нито една злина, която спохожда Земята, не е „природно бедствие“! Всичко, което е вредно за вашето съвършено благополучие, най-напред възниква в „човешкото ви съзнание“, а после се проявява в преживяванията ви в световен мащаб.

Това се опитвах да кажа на евреите, докато бях на Земята, и ПЛАКАХ, когато те се разсмяха и отказаха да ми повярват. Нарекоха ме безумец.

Нека църквите не допускат същата грешка!

Тъй като замират, закостенели в ритуали и догми, и техните свещеници и пастори са неспособни да отговорят на нарастващите духовни нужди на хората, които пламенно търсят Истината, църквите се изпразват. Ако искат да просъществуват, трябва да загърбят различията си и смирено да се съгласят, че вдъхновението невинаги идва на Земята по приемлив за тях начин. Трябва да помнят, че аз, Христос, също не бях приемлив за евреите. Трябва да останат с отворени умове и сърца, за да получат всичко, което интуитивно усещат като По-висша Истина от тази, към която се придържат в момента…, и да изоставят старите вярвания, които позволиха на ЗВЯРА да обсеби човешката мисъл.

Молете се искрено, с цялата си душа, ум и сърце, за истинско просветление, вместо да преповтаряте стари и фалшиви убеждения. Събудете се и приемете, че тези ритуали и овехтели вярвания не отговарят на думите ми към човечеството, когато обещах, че ще постигнете „по-велики неща от мен“.

Междувременно, докато получите истинско просветление (след много медитация и молитви), проповядвайте, проявявайте и изживявайте

БРАТСКА ЛЮБОВ
с цялата сила на душата, сърцето и ума си,
минута след минута, ден след ден.

Защото, за да се бори с глобалните разрушителни сили на съзнанието, човечеството трябва да положи всички усилия бързо да премине към следващия етап от своето развитие.

<<<Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща>>>

3 thoughts on “Писмата на Христос – Писмо 1, стр. 2

  1. Така хубаво обяснено,но кой да си отвори ума да мидли ,сърцето да обича ближния като себе си.Обичай Бог БЕЗУСЛОВНО, ВЯРВСЙ И БЪДИ СМИРЕН

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *