Писмата на Христос – Писмо 1, стр. 2

ЗАПОМНЕТЕ: все по-нарастващите зловещи фантазии на неколцина, които биха останали локално ограничени преди век, днес се превръщат в

ЗАРАЗНА ДУШЕВНА ИНФЕКЦИЯ,
възвеличавана в литературата, филмите и театъра,

разпространявана по целия свят и създаваща „Земно Съзнание“, подобно на тяхното – водещо до сексуални изстъпления, насилие и извращения.

Тази ДУШЕВНА ИНФЕКЦИЯ първо се проявява като егоцентричен начин на живот и технически изобретения, които предизвикват сериозни здравословни проблеми, промени в климата, слаба реколта, замърсяване на околната среда, изчезване на биологични видове и масови убийства на човешки същества. В характера ТЯ се изразява като умопомрачително и разрушително поведение, употреба на наркотици, отвратителна жестокост и поквара, гангстерски операции и сексуални изстъпления. Така магнатите от развлекателната и медийната индустрия създадоха порочен кръг от пагубен и извратен начин на мислене и действие. Целта – да се привлече егоцентричният интерес на обществото.

Телевизията и киното се превърнаха в новата Библия за човешко поведение.

Лични трагедии, непознати на хората преди век, вече са широко разпространявани, а те самите изпитват страх, дори когато вървят по улицата. Домакинствата са барикадирани зад високи стени. Семейните и социалните проблеми редовно се обсъждат в публични дебати. Така се увековечава сагата за човешкото нещастие.

Това е ЗВЯРЪТ, който дебне по вашите земи и подхранва зараза от мръсотия в невинни умове.

**И така ще продължава, докато Знанието ми Христово не бъде признато, прието и прилагано от повечето хора по Земята, защото то ще ви покаже как да се върнете на истинския ПЪТ НА ЖИВОТА, за да започнете да градите битието, за което мечтаете.**

Защото аз съм безусловна ЛЮБОВ и говоря ИСТИНАТА, за чието съществуване много просветлени умове подозират, но която се отхвърля от духовно слепите в момента.

/////Казвам тези думи, не за да ви заплашвам или наказвам, а за да ви посоча източника на неописуемите ужаси, които всекидневно изпълват вестниците и телевизионните ви екрани./////

**Единствено любовта ми към цялото човечество ме принуди да сляза през различни нива на съзнание, за да достигна измерението на земната поквара и да ви предупредя за последствията от нея в настоящия ви живот.**

ЗАПОМНЕТЕ – ВАЖНО: Не се чудете откъде се взе вирусът на СПИН, който атакува механизмите ви за самозащита (имунната система) и разрушава способността ви да се размножавате! Ако го оставите да се разпространява и не го овладеете – не чрез лекарства, а чрез ДУХОВНО ОСЪЗНАВАНЕ, – той ще унищожи непредпазливите. Просветлените ще избегнат този и други капани на съществуването.

Събудете се! Осъзнайте се! Собствените ви силни „импулси на съзнание“ са импулси на живот.

Те са силно съзидателни електромагнитни импулси! Когато са от злостно насилствено агресивно смъртоносно естество, излъчват електрически частици злостно – насилствено – агресивно – смъртоносно СЪЗНАНИЕ, което се проявява като опасни вируси във въздуха, разпространяващи се от един невинен човек на друг.

Всичко, което се ражда и подхранва в болния ум, в крайна сметка приема форма във физическия свят. Но това не е наказание от „Бога“, както може би ви учат в църквите, а НАУЧЕН ФАКТ ОТ БИТИЕТО. Ето защо е изключително спешно всички духовно ориентирани да оставят настрана „инфантилните“ си представи и да възприемат ясно ИСТИНАТА за сътворението и съществуването.

Моето ПОСЛАНИЕ към ЦЪРКВИТЕ
Аз, Христос, дойдох изрично, за да ви разкрия истината за произхода на „човешката личност“. Ще ви обясня точно защо и как на хората е била дадена присъщата им склонност към упорство, контролиращото ги желание за самозащита и задоволяване на собствените потребности. Това не е грях, а част от естествените процеси на съзиданието.

Не съществува „наказание“ свише!

Хората сами привличат към себе си своите наказания чрез своенравно и вредно използване на „Силата на егото си“.

ЗАПОМНЕТЕ: Също както някои учебници стават излишни, когато човешкият ум открива и усвоява по-напреднали научни знания, така и настоящата форма на „Християнството“, изградена върху фалшиви доктрини, съсредоточени около моето разпятие, следва да бъде оставена да загине от естествена смърт.

БЕЛЕЖКА: Настоящата световна криза, която предизвиква нов разпад на международното право и поставя основите на бъдещ глобален тероризъм, показва ясно, че нито една религия по Земята не разполага с необходимото познание и ефективно ръководство да започне промените в човешките мисловни модели, които ще доведат до постигане на мир и благоденствие.

ИСТИНСКИЯТ ДУХОВЕН ВОДАЧ ще успее да покаже на паството си как и защо съвременните нагласи, създадени в „съзнанието”, предизвикват бедствия и ужаси, които тепърва започвате да усещате като различни епидемии, земетресения, наводнения, глад, войни, революции и други трагедии. Уверявам ви, че нито една злина, която спохожда планетата, не е „природно бедствие“! Всяка неблагоприятна за благоденствието ви ситуация възниква най-напред в „човешкото ви съзнание“, а после се проявява във външните ви преживявания. Това се опитвах да кажа на евреите, докато бях на Земята, и ЗАПЛАКАХ, когато се разсмяха и отказаха да ми повярват. Нарекоха ме безумец.

Нека църквите не допускат същата грешка!

Защото те замират, закостенели в ритуали и догми, а техните свещеници и пастори не са способни да удовлетворят нарастващите духовни нужди на пламенно търсещите Истината. В резултат на това все повече се изпразват. Ако искат да просъществуват, трябва да загърбят различията си и смирено да се съгласят, че вдъхновението невинаги идва на Земята по приемлив за тях начин; да помнят, че аз, Христос, също не бях приемлив за евреите.

За да получат Истината, която интуитивно чувстват като По-висша от тази, в която са се вкопчили в момента, църквите трябва да държат отворени умовете и сърцата и да изоставят старите си вярвания, които позволиха на ЗВЯРА да обсеби човешката мисъл.

Молете се искрено, с цялата си душа, ум и сърце, за истинско просветление вместо да преповтаряте предишните фалшиви убеждения. Събудете се и осъзнайте, че вашите ритуали и овехтели вярвания не отговарят на думите ми към хората, с които им обещах, че ще постигнат „по-велики неща“ от мен. А междувременно, докато получите истинско просветление (след много молитви и медитация), проповядвайте, показвайте и изживявайте

БРАТСКА ЛЮБОВ
с цялата сила на душата, сърцето и ума си,
всяка минута и всеки ден.

Защото, за да се преборите с разрушителните сили на глобалното съзнание, трябва да положите максимални усилия да се придвижите бързо към следващия етап от своето развитие.

<<<Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща>>>

Заплахите по Земята

Вашият коментар